Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mailipalvelin uudelleenohjautuu venäjälle?

leftover [23.10.2005 09:31:33]

#

Alkuperäinen viesti http://mureakuha.com/keskustelut/1?10319

---
Nyt on taas vaihteeksi mielenkiintoinen ongelma jonka havaitsin tänä aamuna kun aloin lähettämään mailia (sain onneksi keskeytettyä ennen yhdistymistä). Kun koneeni yrittää ottaa yhteyttä mailipalvelimeen mail.inet.fi (esimerkiksi Eudora tai ping), ohjaa kone pyynnöt osoitteeseen pne-tsfmail1.gb.skanova.net (IP 81.228.11.21).

Aluksi mietin että joku troijalainen on päässyt sörkkimään hosts-tiedostoa, siis C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts auki notepadiin (samoin kuin kaikki muutkin \etc\ hakemiston tiedostot). Ei mitään. Seuraavaksi mietin että Eudoran asetukset on kuralla, mutta ei. Lopuksi turvauduin suureen ja mahtavaan Googleen joka ei tiennyt mistään mitään. Vielä loppuun varmistus F-Securen sivuilta, turhaan (kuten oli turhaa tehdä syväskannaus F-Securella). Soitto Soneran tekniseen tukeen (matkapuhelinpuolelle) varmisti että kyseessä on minun koneen ongelma, sillä sieltä lähti kiltisti mailit mail.inet.fi kautta.Ei viitsisi lähetellä maileja jonkun venäläisen spämmihostin läpi, joten olisin enenmmän kuin kiitollinen jos jollain olisi ratkaisuehdotuksia.
---

Homma ratkesi, skanova.net on TeliaSonera AB:n omistuksessa ja uudelleensoitto Soneralle paljasti että mail.inet.fi on huollossa...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta