Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Apache 2 asennus ja konffaaminen

Jönssi [21.09.2005 21:30:08]

#

koneen päivityksen yhteydessä tuli eteen apache:n asennus joten päätin samalla asentaa uusimman apachen(tätä kirjoittaessa version 2.0.54).Tilanne on nyt kuitenkin niin että avuttomana en oikein osaa tuota konffata ja asennuskin tuntuu kusevan jokaisella yrittämällä, onko kellään tiedossa kunnollista asennus ja konfaus ohjetta kyseiseen versionumeroon, googlella eikä tältä sivulta juuri aiheeseen sopivaa informaatiota löytynny, mielellään suomenkielellä kun tuosta englannista tuppaa yleensä jäämään tärkeimmät pois, mutta englanniksikin menee kun on suht simppelisti selitetty. Tarkoituksena siis asentaa tämä uusin apache,php ja mysql.
Käyttöjärjestelmänä windows XP ja sp2. Kiitokset jo etukäteen vastanneille.

EDIT:
niin varmaan oleellista kertoa mihin homma alkuunsa tyssää.Apachen starttinappulaa painaessa tulee siis seuraavanlainen ilmotus:
[Wed Sep 21 21:34:16 2005] [error] <OS 2>määritettyä tiedostoa ei löydy. no installed service named "Apache2". Note the errors or messages above, and press the <ESC> key to exit. 21...

Jönssi [21.09.2005 23:31:35]

#

nonii ongelma ratkes melkein itsestään ku laitto googleen oikein kirjotettuna tuon lauseen"no installed service named "Apache2""
elikkäs niille joita asia myös askarruttaa niin samaisella hakusanalla googlesta ensimmäinen linkki.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta