Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Linkkien teko

Sivun loppuun

arz86 [16.09.2005 07:14:41]

#

Hei!

Onko mahdollista linkittää www-sivuilla... esim. yhdestä ainoasta kuvasta kaksi linkkiä, jotka aukeavat samaan aikaan... ja jos on niin kuinka se tehdään????

leftover [16.09.2005 09:20:36]

#

pelkällä HTML:llä ei onnistu, vaan tarvitset javascript-kikkareen joka hoitaa toisen päivityksen. Itse lähtisin kokeilemaan jotenkin näin:

<script type="text/javascript">
<!--
function Popup(sURL) {
    window.open(sURL, "", "resizable=1");
}
-->
</script>

<a href="linkki.hmtl"><img src="kuva.jpg" onclick="Popup('http://www.osoite.fi');" alt="" /></a>

Tuosta vaan soveltamaan, en testaillut koodia eli aika varmasti sanoo kosh.

arz86 [17.09.2005 11:15:34]

#

Kiitos paljon koodista... mutta tarkennan vielä tuota ensimäistä epäselvää viestiäni... kyseisestä kuvasta pitäisi aueta samaan ikkunaan linkki ja sitten vasempaan reunaan linkki.... eli sivut on toteutettu kehyksillä..

leftover [17.09.2005 16:17:39]

#

Ok, eli homma toimisi jotenkin näin:

<a href="linkki.html" target="keskiraami" onclick="parent.vasenreuna.location.href='luettelo.html';"><img src="kuva.jpg" alt="" /></a>

Eli href hoitaa keskiraamille sisällön ja onclick taas vasemmalle raamille.

arz86 [18.09.2005 09:55:48]

#

Eli käytänkö minä tuota samaa javascriptiä minkä jo aiemmin lisäsit tähän topiciin :D

<script type="text/javascript">
<!--
function Popup(sURL) {
    window.open(sURL, "", "resizable=1");
}
-->
</script>

leftover [18.09.2005 10:07:52]

#

Ei tarvitse, skripti jonka laitoin avaa uuden ikkunan. Laitat vaan linkeille joiden haluat päivittävän kahta kehystä yhtäaikaa onclick-metodin.

arz86 [18.09.2005 16:36:05]

#

Kiitos paljon tuosta scriptistä.... Nyt toimii linkit oikein :D

Metabolix [18.09.2005 18:20:22]

#

Mutta ei sitten toimi kaikilla. Jotkut eivät pidä JavaScriptiä päällä.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta