Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Todistuksenne?

Sivun loppuun

efteri [04.06.2005 09:24:49]

#

No minkälaisia todistuksia tänä vuonna putkalaiset ovat saaneet?

Itse sain seuraavanlaisen:


Käyttäytyminen: 7

Äidinkieli: 6
Ruotsi 6
Englanti: 6
ET: 5
Historia: 7
Matematiikka: 6
Fysikka 6
Kemia: 7
Biologia 6
Maantieto: 5
Terveystieto: 7
Musiikki: 6
Kuvis: 8
Kotitalous: 7
Käsityö: 7
Liikunta: 6

Latska [04.06.2005 09:32:15]

#

En ole saanut sitä. En jaksanut hakea sitä koululta. Homehtukoon siellä syksyyn asti. :)
No joo.. KA on tippunut noin numerolla. Syyllisiä löytyy kaksi kappaletta. Tänne peräkylälle saatiin viimeinkin laajakaistaliittymä. Ja toinen on irkki. Löysin irkin riemut syksyllä ja arvatenkin koulu kärsi hieman. :)

EDIT: Osasin muutes odottaa tämmöistä topia. :)

Heikki [04.06.2005 09:45:14]

#

Arvasin että tälläinen aihe tulee :)

Mjaa, kevätjuhla alkaa yhdeltätoista, mutta mitä nyt numeroista tiedän niin (lukion 1. vuosi ohi):

Pitkä matematiikka 10 10 9 10 10           9
Englanti           7  7 (kai)
Ruotsi             7  6
Fysiikka           10 10 10
Kemia              10 10 (kai)
Äidinkieli         9  9  9
Historia           9  7
Psykologia         9
Filosofia          8 (kai)
Liikunta           9  9
Musiikki           8
Kuvaamataito       8
Saksa B3           8  8  8/9 (epävarma)
Kotitalous         S
Terveystieto       8 (kai)
Biologia           9  9
Maantieto          9
Uskonto            9

Ehkä jaksan tarkistaa nämä tuossa puolen päivän jälkeen, suurelta osin ulkomuistista pistin numerot.

Elämäni ensimmäinen kutonen todistuksessa, ei näin.

Jogge [04.06.2005 09:52:05]

#

Nyt on päästötodistus saatu. Lisäksi sain myös ruotsista ja teknisestä stipendit.

Äidinkieli                      9
Ruotsi                          9
Englanti                        9
Elämänkatsomustieto             9
Historia ja yhteiskuntaoppi     9
Matematiikka                    10
  Valinnaiset opinnot           Hyväksytty
Kemia                           9
  Valinnaiset opinnot           Hyväksytty
Fysiikka                        10
  Valinnaiset opinnot           10
Biologia                        9
Maantieto                       9
Musiikki                        8
Kuvataide                       10
  Valinnaiset opinnot           9
Kotitalous                      8
Käsityö                         10
  Valinnaiset opinnot           10
Liikunta                        8
  Valinnaiset opinnot           Hyväksytty

Muut valinnaiset aineet:
Ohjelmointi                     Hyväksytty

sooda [04.06.2005 10:13:06]

#

Jaa, taas näitä.
Mun torkassa on tommone jäntskä systeemi että joka jakson lopussa (lukuvuodessa 5 kpl) saadaan numero kurssista. (lukiossa varmaan aika perus systeemi)
äikkä 10 10 9
ranska 7 7 8
enkku 9 7 7
ruotsi 9 8
matikka 10 9 9 8 10
fyssa 10 10 9
kemma 10 10
bilsa 9
mantsa 9
psyka 9
et 8 9
(liikasta ei saa numeroa, siinä on s niinku suoritettu)
köksä myös suoritettu

remontti-reiska [04.06.2005 10:19:40]

#

Kasin keskiarvo ja kaikki numerot kasia. :)

Cc [04.06.2005 10:30:17]

#

Keskiarvo 7.4 luokkaa.. numeroihin olen tyytyväinen...

temu92 [04.06.2005 10:51:19]

#

Keskiarvo 7.7

petrinm [04.06.2005 11:03:11]

#

En jaksa kaikkia jakso numeroita kirjottaa niin kirjotan vaan viimesimmät.(4 jaksoa per vuosi)

Numero                                        Loppuarvosana

Äidinkieli ja Kirjallisuus............
  suomenkieli.........................8
Toinen kotimainen kieli...............
  B1-kieli ruotsi.....................8
A1-kieli englanti.....................7
Uskonto ev.lut........................8
Historia ja yhteiskuntaoppi...........7
Matematiikka..........................9
Fysiikka..............................9
Kemia.................................9
Terveystieto..........................7
Biologia..............................8
Maantieto.............................9
Musiikki..............................8              8
Kuvataide.............................9              9
Käsityö...............................8              8
Kotitalous............................9              9
Liikunta..............................7
Käyttäytyminen........................8

Keksiarvo: 8.125

Gwaur [04.06.2005 11:14:39]

#

Peruskoulun päättötodistus

Äidinkieli ...... 9
Ruotsi .......... 8
Englanti ........ 9
Uskonto ......... 8
Yhteiskuntaoppi . 7
Matematiikka .... 9
Kemia ........... 8
Fysiikka ........ 9
Biologia ........ 8
Maantieto ....... 8
Musiikki ........ 9 :(
Kuvataide ....... 8
Kotitalous ...... 7
Tekninen työ .... 9
Liikunta ........ 7

Ja valinnaiset:

Äidinkieli ..... hyväksytty
Kemia .......... hyväksytty
Biologia ....... 8
Musiikki ....... hyväksytty
Tekninen työ ... 8
Tietotekniikka . hyväksytty
Tietotekniikka . 10 ^^

Jännä ku noita tietotekniikoita on kaksi. Mikäli laskin oikein, nii mun kaikkien aineiden keskiarvo on noin 8,277. Lukuaineiden keskiarvoa en laskenu, koska en tiiä mitkä noista on lukuaineita. :P Tyhmää ku päättötodistuksessa ei kerrota keskiarvoa vaikka se on tärkein asia jatko-opintojen kannalta. :o

tsuriga [04.06.2005 12:09:12]

#

Jotain luprabatur eximia magna cum laude laudatur ja semmosta. Puuh, sit juhlat ja takas RO.

kaviaari [04.06.2005 12:16:23]

#

Njooh aika surkeva mutta

Käyttäytyminen: 9
Äidinkieli ja kirjallisuus: 9
Ruotsi: 8
Englanti: 10
Uskonto: 9
Historia: 9
Matematiikka: 9
Kemia: 10
Fysiikka: 10
Biologia: 9
Maantieto: 9
Kuvataide: 9
Käsityö: 8
Liikunta: 7
Tietotekniikka: 10

peki [04.06.2005 12:39:54]

#

Peruskoulun päättötodistus:

suomen kieli ................. 9
englannin kieli .............. 10
    valinnaiset opinnot ...... hyväksytty
ruotsin kieli ................ 10
    valinnaiset opinnot ...... 10
matematiikka ................. 10
    valinnaiset opinnot ...... 10
biologia ..................... 9
maantieto .................... 10
fysiikka ..................... 9
    valinnaiset opinnot ...... hyväksytty
kemia ........................ 10
    valinnaiset opinnot ...... hyväksytty
uskonto ...................... 10
historia ja yhteiskuntaoppi .. 9
    valinnaiset opinnot ...... hyväksytty
musiikki ..................... 9
kuvataide .................... 9
    ku valinnaiskurssi ....... 9
    valinnaiset opinnot ...... hyväksytty
käsityö ...................... 9
liikunta ..................... 8
kotitalous ................... 9
saksan kieli ................. 9

Lukuaineiden keskiarvosta sain koulun parhaana stipendin. :)

Metabolix [04.06.2005 14:03:03]

#

hunajavohveli [04.06.2005 16:21:56]

#

Lukion 1. luokan päättötodistus:

Äidinkieli .................... 9,10
A1-kieli englanti ............. 9,10,9
B1-kieli ruotsi ............... 10,10
A2-kieli saksa ................ 9,10,10
Matematiikka, pitkä ........... 10,10,10,10,10
Biologia ...................... 10
Maantieto ..................... 10
Fysiikka ...................... 10,10,9
Kemia ......................... 10
Uskonto ev.lut. ............... 10
Psykologia .................... 10,10
Historia ja yhteiskuntaoppi ... 10,10
Musiikki ...................... 10
Kuvaamataito .................. 10
Liikunta ...................... 6,7

Ruotsi, johdantokurssi ........ S
Englanti, johdantokurssi ...... S
Matematiikka, johdantokurssi .. S

tomaattigeeni [04.06.2005 17:44:55]

#

Onnea uusille ylioppilaille!

28 kurssia sain suoritettua ekana vuonna lukiossa (ja kaksi joista en saanut merkintää koska skippasin kokeet, pitää enssyksynä tenttiä)
Tässä aineet, kurssien määrä ja kurssien numeroiden keskiarvo pyöristettynä

Pitkä matematiikka, 8 kurssia.....9
Fysiikka, 4 kurssia...............9
A-Englanti, 3 kurssia.............8
Äidinkieli, 2 kurssia.............8
B-Ruotsi, 2 kurssia...............7
Kemia, 1 kurssi...................7
Biologia, 1 kurssi................8
Maantieto, 1 kurssi...............9
Uskonto, 1 kurssi.................10
Historia&yh. oppi, 1 kurssi.......9
Musiikki, 1 kurssi................9
Kuvataide, 1 kurssi...............8
Liikunta, 1 kurssi................8
Tietotekniikka, 1 kurssi..........10

Juice [04.06.2005 19:35:50]

#

8. luokka:

Äidinkieli ja kirjallisuus
Suomen kieli........................9
Toinen kotimainen kieli
B1-kieli ruotsi.....................10
Biologia............................9
    Maa-ja metsätalous sekä puut....9
Historia ja yhteiskuntaoppi.........10
Musiikki 7.lk.......................10
    Musiikki(valinnainen)...........9
A1-kieli englanti...................10
Maantieto...........................10
Fysiikka............................9
Kemia...............................10
Uskonto ev.lut......................10 :P
Matematiikka........................10
Kotitalous 7.lk.....................9
    Kotitalous(valinn.).............9
Kuvataide 7.lk......................8
    Kuvataide (valinn.).............8
Tekninen työ........................8
Liikunta............................8
    Palloilu 7.lk...................8
Tietotekniikka......................10
Käyttäytyminen......................9

Keskiarvo 8. luokan aineista 9.4.
BTW, tässä keskiarvolaskin:

#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
    cout << "Keskiarvolaskin, q lopettaa lukujen syötön" << endl;
    cout << "------------------------------------------" << endl;
    int i=0, j=0, summa=0;
    while(1)
    {
      cout << "Anna luku: ";
      if((cin >> i) == 0)
      {
         break;
      }
      ++j;
      summa += i;
    }
    //ei katkaista desimaaleja
    double f = 1.0 * summa/j;
    cout << "Keskiarvo on: " << f << endl;
    //Tuskin vilahtaa kun on nelinkertainen getchar
    getchar();
    getchar();
    getchar();
    getchar();
    return(0);
}

nomic [04.06.2005 21:48:24]

#

4,2 taisi tulla (0-5)

Megant92 [05.06.2005 08:39:00]

#

Käyttäytyminen: 10
Äidinkieli ja kirjallisuus: 9
Ruotsi: 10
Englanti: 10
Uskonto: 10
Historia: 10
Matematiikka:10
Biologia: 9
Kuvataide: 8
Käsityö: 8
Liikunta: 8
Musiikki: 9

Olga [05.06.2005 17:03:58]

#

Jassoo, putkaan iskenyt sensuuriaalto... viestejä poistettu ihan urakalla.

Tumpelo [05.06.2005 17:16:39]

#

Käyttäytyminen: 9

Matematiikka: 9
Kemia: 8
Äidinkieli: 8
Ruotsi: 9
Englanti: 9
Saksa: 7
Liikunta: 7
Tietotekniikka: 10
Maantieto: 8
Biologia: 9
Historia: 8
Uskonto: 9

K/A 8.42

Ihan perustoikkari mulle, mut toi Saksa oli kyl pettymys =(

tkarkkainen [05.06.2005 19:02:15]

#

Aine Kurssiarvosanojen keskiarvo (Suoritettujen kurssien määrä)

Äidinkieli ja kirjallisuus 8.6 (5)
Englannin kieli, A1-oppimäärä 9.3 (6)
Ruotsin kieli, B1-oppimäärä 9.0 (5)
Matematiikka, pitkä oppimäärä 9.7 (9)
Fysiikka 10.0 (6)
Kemia 8.7 (3)
Maantieto 9.0 (2)
Biologia 9.0 (2)
Historia ja yhteiskuntaoppi 8.8 (4)
Uskonto 9.0 (3)
Kuvataide 8.0 (1)
Musiikki 10.0 (6)
Liikunta 8.0 (2)
Terveystieto 8.0 (1)
Psykologia 9.0 (2)
Filosofia 9.0 (1)

Lisäksi suoritettuna 0.7 opokurssia, vanhojen tanssit, 2 atk-kurssia, matematiikan soveltava kurssi, ruotsin kielen abikurssi, englannin verkkokurssi, japanin kieli ja kulttuuri -kurssi ja matematiikan orientoiva kurssi, joista annettiin pelkkä suoritusmerkintä. Ja pahvi tuli siis lukion kakkosvuoden lopuksi.

Ja laitetaan vielä, että nyt on suoritettuna 64.7 kurssia 84 valitusta. 75 pitää olla että voi saada YO-paperit. Ei tule näköjään kiirettä :)

tgunner [05.06.2005 19:08:13]

#

Käyttäytyminen: 9

Äidinkieli: 9
Englanti: 9
Ruotsi: 8
Matematiikka: 9
Kemia: 9
Biologia: 9
Maantieto: 10
Uskonto: 10
Historia: 10
Kuvataide: 8

Kotitalous: 9
Terveystieto: 8

Tietotekniikka: 10

Nannohiiri [05.06.2005 21:00:26]

#

Käyttäytyminen: 10

Äidinkieli: 10
Ruotsi 10
Englanti: 10
Historia: 10
Matematiikka: 10 ^^
Fysikka 10
Kemia: 10
Biologia 10
Maantieto: 10
Terveystieto: 10
Musiikki: 10
Kuvis: 10
Kotitalous: 10
Käsityö: 10
Liikunta: 5 -.-
Tietotekniikka 10 ^^

Ja stipendejä:
Äidinkieli (20e)
Ruotsi (20e)
Englanti (20e)
Historia (20e)
Matematiikka (20e)
Fysikka (20e)
Kemia (20e)
Biologia (20e)
Maantieto (20e)
Terveystieto (20e)
Musiikki (20e)
Kuvis (20e)
Kotitalous (20e)
Käsityö (20e)
Tietotekniikka (Valtakunnallinen presidentin allerkirjoittama stipendi 500 eukkia ^^)
ja mannerheimin lastensuojeluliiton tukipalkinto 200 euroa.

arcatan [05.06.2005 21:15:25]

#

Nannohiiri kirjoitti:

Käyttäytyminen: 10

Äidinkieli: 10
Ruotsi 10
Englanti: 10
Historia: 10
Matematiikka: 10 ^^
Fysikka 10
Kemia: 10
Biologia 10
Maantieto: 10
Terveystieto: 10
Musiikki: 10
Kuvis: 10
Kotitalous: 10
Käsityö: 10
Liikunta: 5 -.-
Tietotekniikka 10 ^^

Ja stipendejä:
Äidinkieli (20e)
Ruotsi (20e)
Englanti (20e)
Historia (20e)
Matematiikka (20e)
Fysikka (20e)
Kemia (20e)
Biologia (20e)
Maantieto (20e)
Terveystieto (20e)
Musiikki (20e)
Kuvis (20e)
Kotitalous (20e)
Käsityö (20e)
Tietotekniikka (Valtakunnallinen presidentin allerkirjoittama stipendi 500 eukkia ^^)
ja mannerheimin lastensuojeluliiton tukipalkinto 200 euroa.

Ei tämmönen nyt oo llenkaan reilua. Mulla oli numerot samaa tasoa, liikunta oli parempi, mut jotkut käsityö ja kuvis oli huonompia ja mä sain vaan 200 euroa rahaa :(

BlueByte [05.06.2005 21:17:16]

#

Nannohiiri kirjoitti:

Käyttäytyminen: 10

Äidinkieli: 10
Ruotsi 10
Englanti: 10
Historia: 10
Matematiikka: 10 ^^
Fysikka 10
Kemia: 10
Biologia 10
Maantieto: 10
Terveystieto: 10
Musiikki: 10
Kuvis: 10
Kotitalous: 10
Käsityö: 10
Liikunta: 5 -.-
Tietotekniikka 10 ^^

Ja stipendejä:
Äidinkieli (20e)
Ruotsi (20e)
Englanti (20e)
Historia (20e)
Matematiikka (20e)
Fysikka (20e)
Kemia (20e)
Biologia (20e)
Maantieto (20e)
Terveystieto (20e)
Musiikki (20e)
Kuvis (20e)
Kotitalous (20e)
Käsityö (20e)
Tietotekniikka (Valtakunnallinen presidentin allerkirjoittama stipendi 500 eukkia ^^)
ja mannerheimin lastensuojeluliiton tukipalkinto 200 euroa.

Ei kai sitä nyt noin avoimesti tarvi huijata :D
En ole nähnyt kenenkään saavan ikinä stipendin joka ikisestä aineesta... -_-
Jos oikeasti on tuommoset stipendit ja arvosanat, niin ei voi muuta kuin nostaa hattua! ^^

squid [05.06.2005 21:23:38]

#

Mutta kyllä se on hyvinn paljon mahdollista, ainakin noilla numeroilla _P

BlueByte [05.06.2005 21:36:50]

#

squid kirjoitti:

Mutta kyllä se on hyvinn paljon mahdollista, ainakin noilla numeroilla _P

Niin, no mutta olen nähnyt kyllä ennenkin tuommosia tokareita eikä _koskaan_ ole annettu stipendiä jokaisesta aineesta. Missä ihmeen über koulussa olet Nannohiiri?

Juice [05.06.2005 22:16:33]

#

Niinpä, täällä annetaan 10 € 7. ja 8. luokille ja 9. luokalla 20 € + ruotsin kirjapalkinto per luokka (yhteensä, ei per aine), eikä sama saa kahtena vuonna peräkkäin (siksi en saanut tänä vuonna). Mutta tuo Nannohiiren jutska ei kuulosta enää mahdolliselta :P

ReEvolution [06.06.2005 14:07:34]

#

Käyttäytyminen 9
Äidinkieli ja kirjallisuus 9
Matematiikka 10
Englanti (A1) 10
Ympäristötieto 9
Uskonto 8
Historia 9
Musiikki 7
Kuvataide 8
Käsityö 9
Liikunta 9
Keskiarvo 8.81

Tää oli siis 6.LK todistus.
Pitäiskö tähän vielä mainita että sain hymypoikapatsaankin.

BlueByte [06.06.2005 15:59:31]

#

hymypoikapatsas? Noita ei taideta jakaa yksityisissä kouluissa näköjään.

Lumi-ukkeli [07.06.2005 20:46:21]

#

Peruskoulun päättötodistus:

Lukuaineiden k.a 8.2
Kaikki aineet k.a 7.9

Ja lukioon mihin olen hakenut pääsee yli 7:n k.a:lla
Olen varmaan hakenut väärään lukioon kun menee 1.2 numeroa yli...

eraggo [08.06.2005 01:53:02]

#

jaa-a... itelläni oli tällanen:
käytös 7
matikka 9
enkku 7
elämänkatsomustieto 7
äikkä 7
ruotsi 6
historia 6
liikunta 5 (hmmm.... mitenköhän?? =D)
ATK 10
ohjelmointi hyväksytty

ja loput oli seiskoja... =D

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE ! ! !

Sharph [08.06.2005 09:02:47]

#

Tällanen tuli 7. luokalta. Stipendejä tuli yksi, "erinomaisesta toiminnasta oppilaskunnassa".

Käyttäytyminen 9
Äidinkieli 9
Ruotsin kieli 8
Englannin kieli 9
Matematiikka 9
Biologia 9
Maantieto 9
Fysiikka 9
Kemia 9
Terveystieto 7
Uskonto 9
Historia ja yhteiskuntaoppi 8
Musiikki 10
Kuvataide 8
Tekninen työ 9
Liikunta 8
Kotitalous 8
Oppilaanohjaus Suoritettu

KeKimmo [09.06.2005 13:17:52]

#

Äidinkieli                           8
Ruotsi                               8
Englanti                            10
Matematiikka                        10
Biologia                             9
Maantieto                            9
Fysiikka                             9
Kemia                                9
Historia ja yhteiskuntaoppi         10
Uskonto                              9
Musiikki                             9
Kuvataide                            8
Kotitalous                           8
Perhekasvatus                        8
Käsityö                              8
Tekninen työ, peruskurssi *          8
Liikunta                             8
Terveyskasvatus                     10
Tietokoneen käyttökurssi            10
Multimedia ja Internet               9
Tietokoneen rakenne ja ohjelmointi  10

AntiKamel [10.06.2005 14:30:43]

#

Ammatilliset opinnot 90ov:
Sähköalan perusosaaminen:
Sähkötekniikka 3
Elektroniikka 4
Työ- ja liitosmenetelmät 3
Tietokoneen peruskäyttö 5
Tekninen piirustus 5
Sähköasennukset 4
Teolliseen ympäristöön tutustuminen O

Elektroniikan ja tietoliikenteen perusosaaminen
Digitaalielektroniikka ja elektroniikkatuotanto 4
Tietokoneen tekniikka 5
Tietoliikenteen perusteet ja käytännön verkot 3
Ohjelmointitekniikka 5
Dokumentointitekniikka 3

Tietokonetekniikka
Käyttöjärjestelmät 5
Tietokoneiden tietoliikenne 3
Tietokoneiden tietoliikenne 4
Ohjelmistotekniikka 5
Sulautetut järjestelmät 3

Tietokoneen huolto 5
Informaatiotekniikka 5
Automaatio 4
Työelämään orientoituminen 3

Yhteiset opinnot 20ov
Äidinkieli 3
Ruotsi 2
Englanti 4
Matematiikka 5
Fysiikka ja kemia 5
Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätieto 4
Terveystieto 3
Liikunta 3
Taide ja kulttuuri 3

Valinnaiset opinnot:
Multimedia O
Ensiapu 4
Kotisivukurssi 5
Sulautetut järjestelmät 5

Ja jonkunlainen stipendikin tuli noilla papereilla

EDIT:poisteltu ja lisäilty tyhjiä rivejä jotta oppiaineet olisivat oikeissa ryhmissään

Cc [10.06.2005 15:08:02]

#

Nannohiiri kirjoitti:

Käyttäytyminen: 10

Äidinkieli: 10
Ruotsi 10
Englanti: 10
Historia: 10
Matematiikka: 10 ^^
Fysikka 10
Kemia: 10
Biologia 10
Maantieto: 10
Terveystieto: 10
Musiikki: 10
Kuvis: 10
Kotitalous: 10
Käsityö: 10
Liikunta: 5 -.-
Tietotekniikka 10 ^^

Ja stipendejä:
Äidinkieli (20e)
Ruotsi (20e)
Englanti (20e)
Historia (20e)
Matematiikka (20e)
Fysikka (20e)
Kemia (20e)
Biologia (20e)
Maantieto (20e)
Terveystieto (20e)
Musiikki (20e)
Kuvis (20e)
Kotitalous (20e)
Käsityö (20e)
Tietotekniikka (Valtakunnallinen presidentin allerkirjoittama stipendi 500 eukkia ^^)
ja mannerheimin lastensuojeluliiton tukipalkinto 200 euroa.

Vähän epäilyttää tuollainen stipendien määrä sillä kun yksi oppilas joka pääsi ysiltä pois niin sais keski arvoksi 9.9 (kaikki 10 paitsi äikkä 9) ja ei silti saannut kuin 2 stipendiä.

Heikki [10.06.2005 16:36:52]

#

No ei kai kukaan tuota todistusta ja stipendimäärää oikeasti tosissaan ota... Olisit edes pistänyt pari ysiä ja jättänyt 90% stipendeistä pois (esim. presidentin allekirjoittaman tietotekniikkastipendin).

juhaz [10.06.2005 16:40:50]

#

KA oli 5.8 eli 0.7 parempi kuin viimevuonna \o/

Latska [10.06.2005 17:07:35]

#

No joo.. Nyt on todistus..

lainaus:

Lukuaineiden KA: 8.92.
Kaikkien aineiden KA: 7.62.

EDIT: Muokkausta.
EIDT2: Yllätyin todistuksen hyvyydestä. Tämä ei ollut numeroa huonompi vaan 0.4 numeroa parempi. Ainakin lukuaineiden kohdalta. Kaikissa aineissa tippuminen on ollut tosissaan numero.

sisu [10.06.2005 17:55:50]

#

Jos jotakuta kiinnostaa entisen viidesluokkalaisen todistus niin tämmöinen tuli:

Käyttäytyminen: 10
Äidinkieli:9
Biologia/Maantieto:9
Matikka:9
Fysiikka/Kemia:10
Historia:9
Kuvaamataito:8
Liikunta:8
Käsityö:8
Musiikki:9
Ranska:9
Enkku:9
Uskonto:)

kaviaari [10.06.2005 18:22:11]

#

Mistä lähtien alasteella on opetettu kokeellisia luonnontieteitä :o

Raviable [11.06.2005 11:17:44]

#

Käyttäytyminen................................. 10
Äidinkieli ja kirjallisuus
Suomen kieli................................... 10
Toinen kotimainen kieli
Ruotsin kieli, B1-oppimäärä.................... 10 O__o
Englannin kieli, A2-oppimäärä.................. 10
Ranskan kieli, A1-oppimäärä.................... 10
Matematiikka................................... 9  >_<
Fysiikka....................................... 10
Kemia.... ..................................... 10
Biologia....................................... 10
Maantieto...................................... 10
Uskonto........................................ 10
Historia ja yhteiskuntaoppi.................... 9
Liikunta....................................... 8
Musiikki....................................... 10
     Valinnainen musiikki...................... 10
Kuvataide...................................... 10
     Valinnainen kuvataide..................... 10
Kotitalous..................................... 8
Käsityö........................................ 8
     Valinnainen käsityö....................... hyväksytty
     Eri oppiaineista koottu aihekokonaisuus... hyväksytty

Stipendi kuvataiteesta ^_^

Ja mitä koulua mahtaa tämä Nannohiiri käydä, kun yhdelle ainoalle oppilaalle annetaan stipendejä 980€ edestä...?

Blaze [11.06.2005 13:42:48]

#

Raviable kirjoitti:

Ja mitä koulua mahtaa tämä Nannohiiri käydä

Huijarilan ala-astetta :)

tuomas [11.06.2005 14:40:08]

#

Aika hyviä todistuksia tullut putkalaisille tänä vuonna :)
Itsellä oli kaikkien aineiden ka. 8,4 ja lukuaineiden 8,2

Raviable [11.06.2005 15:11:09]

#

Blaze kirjoitti:

Raviable kirjoitti:

Ja mitä koulua mahtaa tämä Nannohiiri käydä

Huijarilan ala-astetta :)

Jaa-a, vaikkakin tuo vaikuttaa ennemmin Huijarilan yläkoulun todistukselta. :D

Nannohiiri täsmentäköön, jos hän enää palaa tänne.

Ahti [13.06.2005 13:50:07]

#

En jaksa kaivaa todistusta mutta kaikkien keskiarvo oli jotaki 8.3
Ja lukuaineet 8.2


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta