Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: varoitus: exec() may not be safe

Sivun loppuun

hazardi [18.05.2005 14:27:48]

#

mitä kyseiselle exec() funktiolle pitää tehdä että alkaa pelaamaan tuo php5? mistä voi muuttaa?

käyttis on me windows. apache 1.3.33...

Meitsi [18.05.2005 15:36:39]

#

Laita safe mode pois päältä

hazardi [18.05.2005 16:40:56]

#

Meitsi kirjoitti:

Laita safe mode pois päältä

ja sitten olisi myös mukava tietää mistä kyseisen "safe mode":n saa pois päältä?

Meitsi [18.05.2005 16:42:39]

#

Muokkaamalla php.ini:ä.

hazardi [18.05.2005 16:56:16]

#

kiitoksia paljonavusta kokeillaan kuinka alkaa toimimaan.

edit: eipä alkanut. oli jo valmiiksi off

"safe_mode = Off

; By default, Safe Mode does a UID compare check when
; opening files. If you want to relax this to a GID compare,
; then turn on safe_mode_gid.
safe_mode_gid = Off

; When safe_mode is on, UID/GID checks are bypassed when
; including files from this directory and its subdirectories.
; (directory must also be in include_path or full path must
; be used when including)
safe_mode_include_dir =

; When safe_mode is on, only executables located in the safe_mode_exec_dir
; will be allowed to be executed via the exec family of functions.
safe_mode_exec_dir ="

tässä apachen asennuksessaon kaikki vähän vastustaneet... :P

Juice [18.05.2005 19:32:57]

#

Kokeiles katsoa tuota:
https://www.php.net/features.safe-mode

sooda [19.05.2005 12:17:28]

#

PHP5:ssä taisi error_reportingiin sisältyä myös noticet. Kato se php.ini:stä, yleensä sitä ei tartte. Niin ainaki pitäs saada pois. (olikoha toi siis notice...?)

hazardi [29.05.2005 18:53:48]

#

ei tuosta linkistä paljon apua ollut kun on tuo englanti hivenen heikkoa ja vielä heikompaa on ammattikielet.

jos oikein ymmärsin olivat nuo noticet poissa päältä...?

hmm. mithän sitä keksisi että saisi pelaamaan.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta