Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Suomalaiset ja spämmit

Sivun loppuun

E.K.Virtanen [28.01.2005 20:21:10]

#

Siis onko oikeasti kyseessä niin typerä kansa että seuraavanlaiset meilit menevät kympillä läpi?

"Tämä on Nokian mainos-osaston ******* ja testaamme ns. suusta suuhun menetelmää ***** jos lähetät X määrälle tämän viestin niin saat X puhelimen ja jos lähetät Y määrälle tämän viestin niin saat Y puhelimen ******* muista lähtettää tämä viesti myös osoitteeseen ossu@nokia.fi jotta voimme toimittaa sinulle mahdollisen palkkiosi."

Joo o. Hanasta valuen kuin tulisi näitä ja vielä päivittäin.

Asenne tuntuu lähettäjillä olevan luokkaa "no eihän ne niitä palkkioita lähetä mutta laitanpa nyt kuitenkin."

Ja joku parka saa huomenna taas 10k meiliä jotka ovat täyttä roskaa. Voin vain kuvitella sellaisen työpäivän alun.

Tyhmäkin tajuaa että kyseessä on pila ja huono sellainen jolla vaan yritetään saada jokin palvelin tai meili ossu tukkoon kun se jonkun mielestä on hauskaa.

Tekisi mieli kokeilla että jos vastaavan laittaisin tyyliin "...saat palkkioksi oman ja erittäin harvinaisen lemmikki eläimen" niin montako meiliä tulisi päivässä.

ajv [28.01.2005 22:00:17]

#

Sain itsekkin tuon mailin ja iski samanlainen tunne: kuka on niin idiootti, että vaivautuu moista edes jatkamaan? 'Frendiäni' - jolta tämän mailin sain - voi vain huonosti maustetulla huumorilla sanoa älykkyytensä puolesta ihmisen lähisukulaiseksi. Ihmettelnpä vain, että tälläisiä älyn jättiläisiä riittää Suomessa näinkin paljon.

E.K.Virtanen [28.01.2005 22:10:42]

#

Heh, itse olen näitä viestejä saanut vaikka minkä nimissä. Jos totta olisivat ja eteenpäin olisin spämminyt niin mulla olisi nyt sitten tiedossa ainakin kori carlsbergia, nokian wap, mersu päiväksi käyttöön, pohjolan kotivakuutus vuodeksi ilmaiseksi ja elisalta 3kk ilmaista nettiä.

Ei mua niin haittaa jos noita omaan meiliin tulee, saanpa toitottaa kaverille että "**tun idiootti".
Käy vaan sääliksi ne henkilöt jotka saavat jokaisesta viestistä kopion vain sen takia että soomalaiset on niin idiootteja toisinaan (ok, en yleistä)...osa suomalaisista

Grey [28.01.2005 22:14:26]

#

Tehkää sellainen kiertomaili, jossa luvataan koko illaksi käyttöön vaikka venäläinen h*mo ja sen lemmikkisatiaiset jos lähettää mailin kahdellekymmenelle tutulle eteenpäin X-D

-Grey-

E.K.Virtanen [28.01.2005 22:29:26]

#

20:lle kaverille muuten lähti just...

"Tämä on Oy Yritys Ab:n markkinointi osaston tutkimus-osaston kiertokirje jonka tarkoitus on testata ns. suusta suuhun menetelmää ja sen toimivuutta.

Jos lähetät tämän 3:lle kaverillesi niin saat jotain kivaa, jos lähetät tämän 5:lle kaverillesi niin saat jotain vieläkin kivempaa ja jos lähetätä tämän 10:lle kaverillesi niin saat upean tunteen loppupäiväksi kun tiedät että maailma on taas hieman spämmääntyneempi.

Muista lähettää tämä viesti myös osoitteeseen lurah@luukku.com jotta voimme toimittaa sinulle palkkiosi.

Terveisin Oy Yritys Ab:n mark.os.joht.dpl.ins Jarkko S. Martinen"

lurah@luukku.com on muuten mun spämmi meili ja kaverit tuntien uskallan väittää jotta tasan alle 1000 meiliä ei löydy kahden päivän päästä.

Bill Keltanen [29.01.2005 08:54:04]

#

Muulle tuli peräti 2 kertaa. Ja mitä vi***u teen wappikännykällä ku on gprs-kännyki :D

FrozenFire [29.01.2005 11:46:51]

#

Kahden osoitteen pitäminen on järkevähköä... Itekki pidän hotmailissa laatikkoa jonka ilmotan jokaikiseen tekisteröinti kaavakkeeseen.

Hotmaililla on ihan siedettävä roskapostinsuodatus systeemi, sain joskus 20 viestiä viikossa (eipaljon mutta ärsyttävästi). Nykyään eksyy tuskin kahta kuukaudessa. Sitte hotmail lisää (lisää tähän joku hävytön sana) mainoksia viestieni loppuun. Ongelmaa ei ole koska lähetän viestitjä tutuille soneran llatikosta. (jonka osoittetta varjelen)

E.K.Virtanen [29.01.2005 12:09:12]

#

Joo, itselläni on kolme meiliä joista kaksi noita rekisteröitymisiä yms varten.

Mutta edelleen suomalaiset on tyhmiä =D
Hyvin on mun "spämmini" lähtenyt kasvamaan. Reilut 50 vastausta jo tullut tuonne luukun meiliin. Saas nähä...

ezuli [29.01.2005 12:39:28]

#

Ensin valittaa spämmistä ja sitten pistää liikkeelle uuden ketjuspämmin. Onneksi olkoon vain.

E.K.Virtanen [29.01.2005 13:43:48]

#

Omaa meiliäni tässä tukin. Hieman eri asia ja lisäksi tyhmäkin näkee että kyseessä on pelkkää vi*** niille jotka noita nokian, saabin, mersun, carlsbergin, pohjolan ynnä muiden palvelimia tukkivat.

Ei se maailma tästä parane, mutta jos nyt edes pari tyyppiä tajuaisi.

ajv [29.01.2005 13:55:07]

#

Juu, itsekkin lähetin tuon mailin pahimmille tuntemilleni spämmääjille, vaikka normaalisti en todellakaan moista harrasta. Ihan hyvä jippo.

Juice [29.01.2005 19:01:03]

#

Thunderbird onneksi pistää suoraan roskiin.

leftover [30.01.2005 09:40:59]

#

Älkäähän haukkuko noita kiertokirjeitä, joskus niistä on oikeasti hyötyäkin.

Ote tosielämästä: Kaverin työkaveri pääsi testaamaan ruotsissa Fanta Green Applea, mutta suomeen tullessa sitä ei mistään löytynyt. Ilmoitusta suurelle ja mahtawalle juomajätille, joka kertoi että suomessa ei riitä kysyntää.

Hän ei kuitenkaan tyytynyt tähän, vaan laittoi matkaan kiertokirjeen jossa pyydettiin kaikkia Fantan ystäviä ilmoittamaan ostopotentiaalista juomajätille. Kuukausi kirjeen lähettämisen jälkeen suomeenkin rantautui Fanta Green Apple, ja voin sanoa että kyllä kannatti. Mahtava juoma ja über-juomajätti sai nenilleen ala-arvioimalla suomalaisten yhteenkuuluvuuden voimaa :D

E.K.Virtanen [30.01.2005 12:27:30]

#

No tuonkin voisi nyt laskea eri sarjaan kuin nämä "jos lähetät tämän viestin 10:lle kaverille niin saat wap kännykän........"

Välillä tulee myös näitä viestejä jotka joku, yleensä 10v ikäinen vakavasti sairastunut tyttö on laittanut mukamas eteenpäin "koska joku järjestö maksaa sydän leikkauksen jos viesti kulkee X määrän ihmisten kautta."


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta