Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: DrakeMods sivut

Sivun loppuun

squid [21.01.2005 20:45:17]

#

No kun tämä tuntuu olevan niin suosittua täällä, niinpä laitan myös minäkin sivuni arvosteltaviksi: http://drakemods.urli.net on osoite jossa kyseiset sivut ovat.

Ja tiedän myös, että tablet pitäisi muutta css taittoisiksi Diveiksi, ja että pitäisi olla validia HTML/CSS koodia. Mutta itse olen tyytyväinen.

Kertokaas mitä pitäisi noista muuttaa?

tuomas [21.01.2005 21:21:06]

#

VOI OMG!!!
laittaakaa nuo kaikki yhteen ja samaan aiheeseen!

tejeez [21.01.2005 21:21:11]

#

Arvostelkaa minunkin sivujani. http://koodaa.mine.nu/~tejeez/

squid [21.01.2005 22:17:02]

#

Olisin laittanut, mutta en löytänyt sitä topicia.....sori

Spongi [21.01.2005 22:19:52]

#

Niin joo, kun se on niin suosittua niin tietenkään sitä ei löydä.

Blaze [21.01.2005 22:32:31]

#

Niinnokun ei ollut kolmen ekan aiheen joukossa, niin eihän sitä VOI löytää.

Antti Laaksonen [21.01.2005 22:36:43]

#

Tämä saa sitten olla viimeinen sivujen arvostelu vähään aikaan. :)

Sivujen ulkoasu on ihan mukava, mutta sisältöä saisi olla enemmän. Englannin kielessä on myös vielä vähän hiomista.

squid [21.01.2005 22:47:14]

#

Kiitos.

Yritin kyllä etsiä sitä tiettyä topicia jonka nimi oli kotisivut tai jtn vastaavaa. Voisiko joku ystävällinen modettaja modata tämän topicin titlen vaikka kotisivu arvostelut tai jtn?

Antti: Olet muuten ensimmäinen joka sanoo noin, koskaa:P

Draiz [22.01.2005 11:05:31]

#

Muuten hyvät, paitsi logo saisi olla hienompi.

squid [22.01.2005 13:29:19]

#

Se nyt on vain väliaikainen, sillä en pääse kuin kerran viikossa koneelle, jossa on ohjelma sen tekemiseen.

E.K.Virtanen [22.01.2005 15:10:34]

#

Ihan kivat sivut nuo on. Ainakin mun mielestä niingos sellaiset yksinkertaisen tyylikkäät.

"Ja tiedän myös, että tablet pitäisi muutta css taittoisiksi Diveiksi, ja että pitäisi olla validia HTML/CSS koodia. Mutta itse olen tyytyväinen."

Ei sen väliä. Arki ihminen ei katsele miten vaan millaisiksi ne on tehty.

squid [22.01.2005 15:42:10]

#

Lurah: Juuri näin "Arki ihminen ei katsele miten vaan millaisiksi ne on tehty."

Edit: Olikos joku putkalainen käynyt testaamassa project manageria? Korjasin kuitenkin yhden ison ison virheen sivuilla

Meitsi [22.01.2005 15:51:14]

#

Projects sivun linkit antaa "ei oikeuksia"

squid [22.01.2005 16:55:33]

#

Se on joo totta, sillä operaatio on kesken. Jos sieltä pääsisi sinne minne on ne linkit ohjaa, pääsisi tekemään melkeinpä pahojaan. Korjaan sen toisen laiseksi viellä tämän päivän kuluessa.

squid [22.01.2005 18:07:56]

#

Nyt se on korjattu, kai.

ZcMander [22.01.2005 21:00:27]

#

Jooh, kävin testaamassa, taisi olla vähän liikaa oikeuksia. ("Calenderi") :)

Tosin nykyään polli ei toimi.

Metabolix [22.01.2005 22:06:27]

#

Kannattaisi varmaan noihin linkkeihin (Ohjelmointiputka yms) laittaa target="_top", ettei jää selaimen otsikoksi Drake Mods ja sivuksi joku frameset-sivu. Mitä järkeä frameissa on muutenkaan, kun on vain yksi frame, vai onko se jokin Urlinetin juttu?

squid [22.01.2005 22:30:22]

#

Itse asiassa sivuillani ei ole mitään tekemistä framejen kanssa(en osaa käyttää niitä). Ehkäpä se sitten on kokin urli netin juttu, mutta on nyt on olemassa myös http://www.drakemods.vze.com

Minua muuten vieläkin kiinnostaa, että kuka sen kävi h4x0rittamassa.

Metabolix [22.01.2005 22:41:43]

#

Lisää joka tapauksessa sinne linkkeihin <a href="jokuosoite" target="_top">Linkki</a>, koska kaikki nuo lyhyet osoitteet ilmeisesti linkittävät sivun framen avulla:

<frameset framespacing="0" frameborder="0">
    <frame src="http://juuso.crazyhosting.nl" name="urliusrfrm" id="urliusrfrm" frameborder="0" scrolling="Auto">
	<noframes>
	<body>
		<div id="infoline" class="infoline"><a href="http://juuso.crazyhosting.nl">Selaimesi ei tue kehyksiä, käytä tätä linkkiä.<br>Your browser doesn't support frames, use this link instead.</a></div>
			</body>
	</noframes>
</frameset>

T.M. [22.01.2005 22:50:10]

#

Galluppis heittää errorii:

Warning: main(gallup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/juuso/www/index.php on line 106

Warning: main(): Failed opening 'gallup.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/juuso/www/index.php on line 106

squid [22.01.2005 23:23:47]

#

Galluppi on hiukan kesken viellä. Teen sen huomenissa valmiiksi....


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta