Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Joululahjatoiveet

Sivun loppuun

efteri [12.12.2004 17:19:45]

#

No jouluhan on kohta jo ovella että kyselempä nyt mitä te meinaatte pyytää joululahjaksi?

Itse meinasin pyytää mp3:soitinta tai jakajaa että pääsee omalla koneella nettiin :)

ttuoppi [12.12.2004 17:39:29]

#

Minä toivon Nokia 5140 http://www.nokia.fi/puhelimet/puhelinmallit/5140/ . Varavalintana on Nokia 3220 ja varavalinnan varavalintana Sonyn mp3 soitin.

Tazca [12.12.2004 17:44:39]

#

Itse pyydän Visual Basic .NET Trainer -kirjaa joululahjaksi.

FrozenFire [12.12.2004 18:15:14]

#

klossit :D (pyöräilykengät...) En siis ole pesunkestävä nörtti vaan harrastan hieman kuntoiluakin

tomaattigeeni [12.12.2004 18:37:30]

#

No mää ostin itelleni läppärin tuossa, se saa olla joululahja.

Juice [12.12.2004 18:38:09]

#

Langaton näppis & langaton optinen hiiri.

Tazca kirjoitti:

Itse pyydän Visual Basic .NET Trainer -kirjaa joululahjaksi.

Jos tuo on Michael Halvorsonin teos, se on _todella_ hyvä.

Jäynis [12.12.2004 18:46:04]

#

Semmosta elektroonista shakkilautaa jossa tietty tietokone vastus ja kovasti eri tasoja.

Antti Laaksonen [12.12.2004 18:59:23]

#

Minä toivon pukilta erinäisiä kirjoja.

Juice kirjoitti:

Tazca kirjoitti:

Itse pyydän Visual Basic .NET Trainer -kirjaa joululahjaksi.

Jos tuo on Michael Halvorsonin teos, se on _todella_ hyvä.

Ja julkaisijasta (IT Press) päätellen käännös lienee ala-arvoinen.

Deewiant [12.12.2004 19:10:29]

#

Kirjoja, karkkia, uuden tietokoneen. Samallalailla kuin edellisinäkin vuosina.

Heikki [12.12.2004 19:17:30]

#

GeForce FX 5600 tai 5700 on toivottavasti tulossa korvaamaan tämä nykyinen osittain hajalla oleva Radeon 8500LE.

Muita toiveita ei ole, mutta kokemuksen perusteella on tulossa rahaa, karkkia, ehkä joku kirja ja varmaan jotain pehmeitäkin paketteja.

peki [12.12.2004 19:23:59]

#

Näytönohjainta sitä kovasti toivotaan.. Saas nähdä tuleeko. :)

hunajavohveli [12.12.2004 19:34:08]

#

En toivo (toistaiseksi) yhtään mitään.
Karkkia ja vaatteita tulee joka tapauksessa.
Edit: Uusi näytönohjain olis kyllä kiva. Ja tarkemmin ajattelin uusi näyttökin olisi kiva. Tämä nykyinen alkaa ilmeisesti vedellä viimeisiään. Ainakin kun otetaan huomioon, että jos jossain kohdassa näyttöä on tummaa väriä niin näyttö vetää jokaista tummaa kohtaa vastaavan vaakarivin tummaksi. :)

makeuu [12.12.2004 19:44:38]

#

Vaatteita, kiintolevy ja näytönohjain.. elkää pilkatko mutta ahneus pääsee aina valloilleen ;). Hyvää joulua kaikille!

Meitsi [12.12.2004 19:52:35]

#

Tiketti assyille, ihq vonq dvd poltin, toinen littynäyttö... :p

Gwaur [12.12.2004 19:55:16]

#

Sain äitinäitiltä joku viikko sitten 100 euroa, äitiltä tai iskältä toivon uutta virtalähdettä. Ehkä äitiltä, nii sitten voin iskiltä uskaltaa ehkä pyytää polttavaa DVD-asemaa :o

Koipio-ohjelma [12.12.2004 20:00:56]

#

Uusi kone ois kiva...
Harmi vain etten sa sitä...Kännykkää en tarvitse sain juuri uuden ja näin vanhaa konetta ei kannata päivittää joten ei osia. Uutta softaa(Visual C++)olisi myös mukava saada...
Toivoa saa aina mutta aina ei saa mitä toivoo.
Kai minä rahaa saan, jos en uutta peliä.

Metabolix [12.12.2004 20:07:22]

#

Minä toivon joululahjaksi hiljaista parin viikon lomaa. Sitten noin tavaran puolelta Englanti-Englanti sanakirjan (kyllä, luit oikein :) ja sarjan triangelin pinnoja (ihan oikeasti).

thefox [12.12.2004 20:10:13]

#

En ole moneen vuoteen jaksanut mitään toivoa, enkä siten ei-niin-yllättäen ole mitään oikein saanutkaan :) Periaatteessa voisin tänä vuonna toivoa TI-86:sta yo-kirjoituksia ajatellen. Tai sitten voisin ostaa sen itse... :)

Jaska [12.12.2004 20:10:31]

#

Donald E Knuth: The Art of Computer Programming

teksturi [12.12.2004 21:18:43]

#

itte toivoin laajakaistaa ja sainkin sen jo kyllä ku oli tänää synttärit

tuomas [12.12.2004 21:32:14]

#

Jaa-a. Empäs ole mitään keksinyt.

Niko [12.12.2004 22:20:21]

#

Litteän näytön :)

nippe [12.12.2004 22:50:49]

#

Tuli tossa vähän aikaa sitten ostettua auto, joten mun ainoa toive on rahaa :)

tsuriga [12.12.2004 23:18:26]

#

Uijui auto oliski kova. Mitäs, logitechin mx1k hiiren ja steelmatin, RotK DVD-boxin, littunäyttö ois kova kyl kans mut einy. Sherlock Holmes DVD-boksi ois kiva juuh. Tai sit käyn ite ostoksilla. Rauhallista Joulua.

Blaze [12.12.2004 23:30:46]

#

Auto oiski muuten kova sana... *hmmm!* :)

Mot jooh, realistisemmin, äitimuori on saanu jostain päähänsä, että tuo mun 3210 on aikansa elänyt (no okei, on se :) ja lupas kustantaa uuden puhelimen. Ajattelin vähän tuollaista 6820:aa, ominaisuuslista vaikuttais mukavalta, ja hintaki on vielä haarukassa.

Isovanhemmat pistää jotain rahaa, pitänee jotain kivaa katella huuto.netistä. Ja tuon Kuninkaan Paluun Extendedin varmaan joutuu ostamaan. Jotain kattelemista ainaki joulunpyhinä :)

BadSource [13.12.2004 09:26:30]

#

Auto olis tosiaankin kiva kovassa paketissa... Kukahan sen mulle kustantaisi...=)

Ostin juuri uuden tietokoneen, joten broidille vihjaisin, että se kaipaisi kajareita. Vanhemmilta laitoin tilaukseen Quentin Tarantinon DVD Boxin.

CrashCrow [13.12.2004 12:18:24]

#

MSI GF6800 GT 256 AGP on tulossa
saas nähdä onko siitä mihinkään

remontti-reiska [13.12.2004 14:48:35]

#

Karkkia, joku peli(tällä hetkellä suurimman toivomusprosentin keräsi Halo 2) sekä XBox ohjain. FlatOut jää tällä kertaa syntymäpäivälistalle, mutta voisi sitäkin kyllä joululahjaksi sanoa, kun päivää ennen aattoa käsiin ropsahtaa. :)

Tazca [13.12.2004 14:58:48]

#

Antti Laaksonen kirjoitti:

Juice kirjoitti:

Tazca kirjoitti:

Itse pyydän Visual Basic .NET Trainer -kirjaa joululahjaksi.

Jos tuo on Michael Halvorsonin teos, se on _todella_ hyvä.

Ja julkaisijasta (IT Press) päätellen käännös lienee ala-arvoinen.

Se on kyllä Michael Halvorsonin kirjoittama. Meinaat siis että se on suomeksi käännettynä huono? Mitä Visual Basic .NET kirjaa sitten ehdottaisit aloittelevalle?

p-p [13.12.2004 15:50:07]

#

Vanhemmat,isovanhemmat,isoisovanhempi(elossa vieläkin:)
Mä toivon karkkia,Aku Ankan taskareita(kova fani :D),RAHAA!!!,X-Box konsolin(tuskin tuun saamaa,mut katotaa ny:).

Broidilta:
"Älä mee inttii vaa jää kotii :-("

Kaikilta mahollisilta:
Kustantaa mulle 6kk membershipin RuneScapeen :D(mahtava peli :)

AirWays [13.12.2004 18:23:44]

#

Toivon 21" tai 22" TFT näyttöö :>

Meitsi [13.12.2004 18:41:12]

#

p-p: Äläny äks poksia toivo... Toivo mielummin hyvä kone josson Radeon X800... :)

Juice [13.12.2004 19:22:52]

#

Tazca kirjoitti:

Se on kyllä Michael Halvorsonin kirjoittama. Meinaat siis että se on suomeksi käännettynä huono? Mitä Visual Basic .NET kirjaa sitten ehdottaisit aloittelevalle?

Antti lienee tarkoittanut, että IT Pressin kirjat ovat yleensä huonosti käännettyjä. Itse en kuitenkaan sen kirjan käännöksestä pahemmin valittamista löytänyt. Hyvä kirja aloittelevalle VB.Net-koodarille.

teksturi kirjoitti:

itte toivoin laajakaistaa ja sainkin sen jo kyllä ku oli tänää synttärit

Tänne metän keskelle ei vielä saa, pitääpä muistuttaa taas Soneraa :(

Metabolix kirjoitti:

Minä toivon joululahjaksi hiljaista parin viikon lomaa.

Aah. Sitä täällä korvessa riittää.

Blaze kirjoitti:

Jotain kattelemista ainaki joulunpyhinä :)

Mä saan varmaan Al Pacinon Scarface - Arpinaaman.

Ja vielä toistan ;o)
Langaton näppis & langaton optinen hiiri, kuulokkeet, Al Pacinon Scarface - Arpinaama.

efteri [13.12.2004 19:27:00]

#

Paljon on toivomuksia, taidan ajan kuluksi sitten kun on 24 päivä laskea paljon suunilleen tulisi maksamaan kaikkien lahjat yhteensä :D
[ja 24 päivä sen ilmoitan jos saan sen jakajan joulu lahjaksi]

Chosen [13.12.2004 19:35:22]

#

"Ainahan sitä saa toivoa", kuten vanhempani sanoo.
Siispä olen jättänyt uuden tietokoneen ja konsolit yms. pois listaltani.

Sen sijaan tällä hetkellä näyttäisi siltä, että on tulossa joku lautapeli (Catanin Uudisasukkaat, WarCraft: The Boardgame, Doom: The Boardgame tai Samurai) ja Pelit-lehti (siis tilattuna).

Minä [14.12.2004 11:30:08]

#

Mä toivon pukilta uutta autoa, asuntoa, rahaa, uuden tyttöystävän ja vähä muutakin.. Ei vaan :)
Ei o tarvetta niin erityisemmin millekään. Kuhan sais viettää rauhallisen joulun hyvän porukan kanssa!

TETRIS [14.12.2004 14:44:08]

#

Nokian N-Gage QD, 256mt MMC muistikortti, KOSS:n The Plug nappikuulokkeet, Acoustipack Pre-cut Kit for the Antec Sonata äänenvaimennus palat, Hatch Centurion Knee Pads ja Logitech Cordless Desktop LX 300 olisi toivelistassa ;P

Ahti [14.12.2004 15:15:25]

#

Uusi TEHOKAS tietokone ja joku vb-kirja.

Meitsi [14.12.2004 15:31:56]

#

EI QD:tä kannata toivoo ku siin ei oo radioo eikä mp3 soitinta...
EDIT: Mut normi n-kakessa on nii paljo bugeja että huhhuh... TOivo mielummin vaik Gameboy SP... :)

Sharph [14.12.2004 15:43:45]

#

Mahdollisia: Enpä ole keksinyt
Mahdottomia: Littunäyttö

KimmoKM [14.12.2004 15:49:10]

#

- Lord of the Rings: Special extended edition trilogy box
- Esko Valtaojan uusi kirja Avoin tie
- Suklaata ja paljon

Cc [14.12.2004 16:07:39]

#

- C kääntäjä + kirja
- C++ kirja
- C# kirja
- kuulokkeet

Draiz [14.12.2004 17:56:08]

#

Eipä ole muuta tullut mieleen kuin joku uusi kännykkä, jos edes sitäkään.

Juice [14.12.2004 20:30:45]

#

Meitsi kirjoitti:

EI QD:tä kannata toivoo ku siin ei oo radioo eikä mp3 soitinta

Valmiita Java-sovelluksia(ainakin mp3-soittimia) löytyy varmasti.

sooda [14.12.2004 20:57:15]

#

Ainahan sitä saa toivoa... :P
VB6 pro tai ent, w2k, rammia, polttava cd-asema, labravirtalähde, akkareita, uus äänikortti. =) Oli niitä muitakin mutten muista nyt. Ja noistahan on hyvää valinnanvaraa vanhemmilla :D
ja en kuulemma saa rahaa ollenkaan lahjaks niin piti keksiä sit paljon tommosia mistä voi valita :P

Koipio-ohjelma [14.12.2004 21:56:11]

#

No pakko kai tunnustaa, XBoxia minä toivon ja Halo 2:sta :D Mahtava yhdistelmä! Vaikken kyllä tule sitä saamaan... Mutta ei tuo haittaa, enää pari kuukautta ja rahat on kasassa :D

Tietenkin Liveen olisi kiva päästä pelaamaan, mutta se maksu on este... Ei minun varoilla makseta 50 €...

Draiz [14.12.2004 22:01:01]

#

XBox voisi muuten olla hyvä lahja, pitää miettiä. =)

Ilmuri [15.12.2004 08:26:41]

#

Toivon 100€ budjettilisää uutta konetta varten.

SQ [15.12.2004 13:19:50]

#

Uushiirimatto, mikä onkin jo tilauksessa.

Chosen [15.12.2004 18:39:58]

#

Koipio-ohjelma kirjoitti:

Tietenkin Liveen olisi kiva päästä pelaamaan, mutta se maksu on este... Ei minun varoilla makseta 50 €...

Psst - Halo kakkosen (ainakin SE:n) mukana tulee 2kk Liveä ilmaiseksi!

(Ja sen jälkeen revit rahat varmaan vaikka mistä...)

Tazca [15.12.2004 19:18:23]

#

Juice kirjoitti:

Jos tuo on Michael Halvorsonin teos, se on _todella_ hyvä.

Onhan se hyvä varmaankin, kun teos on myyty jo loppuun kustantajalta. :D

Feel Free [17.12.2004 15:51:56]

#

150 € budjettilisä tai (vihdoinkin) uus näyttö koneeseen

Koipio-ohjelma [17.12.2004 17:51:45]

#

Joo, Halo 2:n mukana tulee 2kk ilmaista Live aikaa, mutta sen jälkeen en voi maksaa, kun ei ole rahaa tarpeeksi... Muuten kiva, ja voin aina raahata peffani kaverin luo joka hankkii Liven jouluksi(luultavasti).

Ja voisihan sitä ostaa jokun muun Live pelin josta isä pitäisi, niin voisi sen taivutella maksamaan siitä vaikka puolet niin sitten... :D

efteri [24.12.2004 19:13:28]

#

No mitäs teille tuli sitten?

Itse sain:

-Mp3-soittimen
-USB-muistipatukan [128mb]
-Linkkuveitse
-Pilkkivehkeet
-Vaatteita
-Suklaata/karkkia yli kilon
-Mikrobitti-lehden vuodeksi
-Elokuvalipun

Sharph [24.12.2004 20:37:46]

#

Minä sain:
2000 palan palapeli, 30e rahaa, kahet villasukat, Johann Sebastian Bachin Suites pour orchestre, supermag, sivistyssanakirja, Gummeruksen Suuri Sivistyssanakirja ja Glyn Moodyn Kapinakoodi

sooda [24.12.2004 20:41:25]

#

20:40 < sooda> Sainpas: LG:n 52x-32x-52x polttava cd-asema (GCE-8525B :P), mukana Nero Express 5.5.9.9 (kiva versionro :D), Keytronic KT-2000 MPR-II napilla (legendanappilauta ;P), Magstix
magneettitikkuleluja, karkkii, 20Q ajatustenlukulelumikälie (?), seiniin tarttuva tahmapallo \o/, leffalippu, lediavaimenperä, akkareita, Einsteinistä kertova kirja,
elektroniikkasälää, Mämmilä-sarjis.

Tempfile [24.12.2004 20:55:50]

#

Sain 500g vihreitä marmeladikuulia, wlan-tukiaseman ynnä clienttilaitteet, sukkia, Tietokone tietää -vitsikirjan, pöytälampun, ison tulitikun muotoisen takansytyttimen sekä heijastinnauhan. Oma kone olisi vielä tarkoitus itselle myöhäiseksi lahjaksi hommata.

Latska [24.12.2004 21:48:06]

#

Hommasin worms world partyn, mutta en halua pelata, koska äänikortti ei toimi, 256 mt:n USB-muistin, jonka jo hukkasin.

Sitten ne mitä sain muilta kuin itseltäni...

Suomi - tietopelin, Roope-setä lehden erikoisnumeron "Maalla, merellä ja ilmassa", Fleecepuseron (väri oli jopa mieleinen), Korttipelikirjan, "Porsaita äidin oomme kaikki" - kirjan, kahdet alushousut, villasukat ja 20 - 200 g karkkia. Tossa oli kaikki.

kaviaari [24.12.2004 21:54:40]

#

Jep, mulle tulla läsähti seuraavaa

- Teepaita jaksollisella järjestelmällä(aivan ihana <3)
- Alkuaineista ja jaksollisesta järjestelmästä kertova kirja
- Villasukat(tietty)
- Karkkia(tietty)
- Lompakko
- Vanha radio(jipii lisää purettavaa :P)

ja siinähän ne.

Gwaur [25.12.2004 00:42:06]

#

Varsinaisia toiveita oli virtalähde äitiltä ja DVD-polttava iskältä.

Loppujenlopuksi mitä sain: äitiltä virtalähde, iskältä DVD-poltin, mummulta suklaata ja polvisukat, toiselta mummulta 100 euroa sekä joltakin nimettömältä Ilkka Remeksen "Musta kobra" ja lukkosulaa.

Huomenna vielä matkaan Vantaalle (perinteinen jokavuotinen suvun kokoontuminen), kukaties siellä vielä saan jotain. :)

Antti Laaksonen [25.12.2004 12:35:43]

#

Minulle pukki toi mm. kirjoja ja CD-levyjä ja pehmeitä paketteja.

Tazca [25.12.2004 14:14:57]

#

sain lahjaksi:
-Nokia 3100
-Warcraft III: Reign of chaos (Pääsee Battle.nettiin pelaa!)
-Uudet housut
-Kassi täynnä erilaisia makeisia ~1kg
-Suihkusaippuaa ja pesusienen.

Sain kaikki haluamani, melkein, Trainer kittiä ei enää löytyny mistään.

Janezki [25.12.2004 14:56:03]

#

Noh pienieleisesti joulun yli...

- Kuulokkeet
- Ulko/Sisälämpömittari
- 2 Renaissance CD:tä
- Suklaarasia
- Seiskan joulunumero

kenkku [25.12.2004 15:44:15]

#

- 5.1 kajarit, jotka otetettiin käyttöön jo ennen joulua :)
- headsetti, ei oikeestaan joululahta mut tuli joulun alla
- ainakin 5 kirjaa (mukaan lukien Populaarimusiikkia Vittulanjänkältä ja Alivaltiosihteeri-kirja)
- Monopoly Maailman ihmeet, väärällä pelilaudalla (saksankielinen Monopoly Disney edition)
- karkkeja
- karkkeja
- karkkeja
- karkkeja
- arpapaketti, voitin yhteensä 55 e

Edit:
ainiin, marraskuussa pärähti aikaisena joululahjana Nokia 3220

Koipio-ohjelma [25.12.2004 19:35:43]

#

Sainpa seuraavat:
-Suklaa joulu-pukki
-Karkkisäkki
-Paidan
-Kirjan
-Paper Mario-The Thousand Year Door
-Metroid Prime 2: Echoes

En saanut seuraavia(eipä kyllä ollut kirjeessä joulu-pukille :):
-Xbox&Halo2
-Oma kone
-C++ ja olio-ohjelmointi kirjaa

Että näin tänä vuonnna...

TETRIS [25.12.2004 21:23:51]

#

- Nokia N-gage QD
- Transcend 256mb MMC muistikortti
- KOSS The Plug
- Acoustipack Pre-Cut Kit for the Antec Sonata (äänenvaimennus palat)
- Logitech Cordless Desktop LX 300
- "Tiäksä kuka mä oon" Extreme Duudsonit t-paita
- "Ei tunnu missään" Extreme Duudsonit t-paita
- Paljon suklaa konvehteja
- 0,20g kuulia (AirSoft)
- Kalenterin
- 5kpl DVD-RW aihiota
- yms. pienempää krääsää

hunajavohveli [25.12.2004 22:07:01]

#

Sain noin 10 kappaletta jos jonkin näköisiä kirjoja, rahaa, karkkia ja enpä kai mitään sen kummempaa. Huomenna tulee vielä lisää.

msdos464 [25.12.2004 23:55:34]

#

Canon MV750i :)

eipä oikein muuta ihmeellistä

rndprogy [26.12.2004 10:29:44]

#

Noo saimpahan pullollisen karkkeja, laatikollisen konvehteja, paidan, sukat ja kalenterin. Empä kyllä mitään muistanut toivoakaan. :)

Gaxx [26.12.2004 12:29:27]

#

Pesuvehkeitä, Sukkia, hanskat ja lämpökerrasto lenkeille ja sitten sitä ainaista suklaata, josta 2/3(jota en ole vielä syönyt) taitaa tälläkertaa heivaantua siskolle. Ei vois vähempää tehdä mieli! Jaa niin ja tuli sitä kännykkäkin.

Heikki [26.12.2004 16:14:13]

#

Sain GF FX 5700, karkkia, tietokoneen kokoomistarvikkeita (joku setti), Alivaltiosihteeri-kirjan, Aku Ankan taskukirjan 300 ja vähän vaatteita.

TETRIS [26.12.2004 16:43:36]

#

Näemmä ei taas muokkaus toimi. Luin topikin hieman väärin :P Eli yllä mainitsemani olivat mitä sain

Juice [26.12.2004 18:57:52]

#

Sain mm. langattoman näppiksen, langattoman optisen hiiren, kuulokkeet, pehmeitä paketteja, kirjoja ja monopolin.

Ostin itse itselleni digikameran.

hunajavohveli [27.12.2004 11:30:28]

#

Eilen sain vielä Return of the King -extended DVD-paketin, karkkia ja rahaa.

Zapi [29.12.2004 12:11:20]

#

kirjoja, karkkia pari kiloo, rahaa, vaatteita, uudet nyrkkeilyhanskat ja säkki, 5kg käsipainot, Jääkiekko maila ja luistimet. Mutta uutta tietokonetta ei vieläkään tullut........

juu ja pari päivää ennen jouluu sain tuplakaasarit ralliautooni

SysRq868 [29.12.2004 12:22:54]

#

Minulle tuli sellanen samanlainen ajatuksenlukuhomma kuin tuli soodallekin, eli 20Q... ( pelaa ilmaiseksi netissä: http://y.20q.net/anon ),

karkkia (of course, jotain ruåtsalaista p*skaa, josta ei pidä naapurin koirakaan, ja silti se tuli kamalan kipeeksi...)

kynän (mitä v...?)

23,50 € (ihanaa, pidän tasaluvuista...)

1000 palan palapelin (voi jee...)

60 palan pallonmuotoisen palapelin (ihme juttu että pysyy pallona...)

2 DVD:tä...

Jotkut ihme Nordic Comfort -astrokangassaappaat, jotka on helvetin liukkaat ja rutisee kun niillä kävelee...

efteri [29.12.2004 16:43:21]

#

SysRq868 kirjoitti:

Minulle tuli sellanen samanlainen ajatuksenlukuhomma kuin tuli soodallekin, eli 20Q... ( pelaa ilmaiseksi netissä: http://y.20q.net/anon ),

karkkia (of course, jotain ruåtsalaista p*skaa, josta ei pidä naapurin koirakaan, ja silti se tuli kamalan kipeeksi...)

kynän (mitä v...?)

23,50 € (ihanaa, pidän tasaluvuista...)

1000 palan palapelin (voi jee...)

60 palan pallonmuotoisen palapelin (ihme juttu että pysyy pallona...)

2 DVD:tä...

Jotkut ihme Nordic Comfort -astrokangassaappaat, jotka on helvetin liukkaat ja rutisee kun niillä kävelee...

Sysrar mollaa kaikki lahjansa nurin :(

SysRq868 [29.12.2004 17:45:48]

#

lainaus:

Sysrar

Ai kuka?

Itse henk.koht. inhoan .rar -tiedostoja. ;)

Ja anteeksi, että postasin herran threadiin...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta