Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Videosta äänet poish

Sivun loppuun

CoDeR [14.10.2004 17:45:00]

#

eli miten saan videosta äänet pois?

Blaze [14.10.2004 17:58:51]

#

Painat sitä mute-nappulaa siinä videonsoitto-ohjelmassa :P

No, vakavasti puhuen, avaat videon jossain videoeditorissa (esim. VirtualDub), poistat siitä ääniraidan ja tallennat.

Meitsi [14.10.2004 18:56:34]

#

Muuten vielä videoista: Miksi tekstitykset eivät suostu näkymään oikein leffassa. Ne ovat aina edellä ja on tylsää katsoa leffaa kun vuorosanat tulevat varmaan kolme minuuttia ennen tiettyä kohtausta / puhetta. Käytän BSPlayeriä. Huomaisn kyllä siinä sen tekstityksen ajastus-kohdan mutta se ei millään mene kohdalleen. Onko mitään keinoa "valita tietyssä kohdassa leffaa, mikä teksti pitäisi nyt näkyä" ja ohjelma säätää tekstin ajastuksen sen mukaan?

ezuli [14.10.2004 18:59:33]

#

"Subtitle workshop" tjsp. ohjelmalla saa valittua ensimmäisen ja viimeisen tekstin näkymiskohdat, joiden perusteella se kohdistaa loput.
Joskus myös codecin päivitys auttaa.

Meitsi [14.10.2004 19:30:15]

#

Sain korjattua videon ensimmäisen osan tekstit, mutta huomasin samalla, että toinen osa on vajaa. Mistä muuten johtuu, että DC++ sanoo hubilistaa ladattaessa: Download failed: Connection refused by target machine (http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2), eikä lataa hubilistaa. Palomuurini on kunnossa, ja ohjelma on toiminut ennemmin aivan normaalisti. Kokeilin päivittää ohjelman, mutta sama vika jatkuu. Myöskin muutamat hubit, joihin ennen olen päässyt (ei johdu sharelimitistä) sanovat nykyään: connection refused by target machine tai connection timeout. Näille hubeille siis pääsin favorites-listan kautta.

EDIT: Kävin palomuurin säännöt läpi tiheällä kammalla mutta ei tuottanut tulosta.

Tupla EDIT: Kokeilin vielä säätää windowsin palomuuria, josko siellä olisi jokin pompannut päälle asetuksista, muttei auttanut. Voisiko se vaikuttaa, että minulla on asennettuna SP2?

Blaze [14.10.2004 19:56:12]

#

Meitsi kirjoitti:

Mistä muuten johtuu, että DC++ sanoo hubilistaa ladattaessa: Download failed: Connection refused by target machine (http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2), eikä lataa hubilistaa.

Siitä, että tuo palvelin on alhaalla, eikä vastaa.

Meitsi [14.10.2004 19:59:41]

#

Onko mitään muuta hyvää hubilistaservua?

WinC [14.10.2004 20:33:18]

#

Videoiden katseluun kannatan MPlayeriä, jonka voi ladata osoitteesta http://www.mplayerhq.hu/homepage/design7/dload.html vaatii hieman opettelua käytössä, mutta pirun hyvä... voi säätää kaiken mitä tarvii, jopa ne subit ajalleen :)

kokeile jotain nuista... saattaa joku vaikka toimiakkin.

http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2
http://kyynel.sytes.net/PublicHubList.config
http://www.1stleg.com/PublicHubList.config
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
http://www.moreni.co.uk/PublicHubList.config.txt
http://dcgui.berlios.de/PublicHubList.config.bz2
http://wza.digitalbrains.com/DC/hublist.bz2
http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
http://www.neo-modus.com/PublicHubList.config
http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
http://www.butcher.times.lv/hublist.txt
http://www.dc.nzgames.co.nz/publichublist.config
http://biblioteka.nm.ru/hublist.txt
http://www.galy.szm.sk/CZHubListON.config
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
http://www.indx.f2s.com/hublist.config

Meitsi [14.10.2004 21:47:00]

#

WinC Joo, johtui servusta. Heti ensimmäinen hubilista toimi...

Bill Keltanen [16.10.2004 08:15:24]

#

Meitsi kirjoitti:

Muuten vielä videoista: Miksi tekstitykset eivät suostu näkymään oikein leffassa. Ne ovat aina edellä ja on tylsää katsoa leffaa kun vuorosanat tulevat varmaan kolme minuuttia ennen tiettyä kohtausta / puhetta. Käytän BSPlayeriä. Huomaisn kyllä siinä sen tekstityksen ajastus-kohdan mutta se ei millään mene kohdalleen. Onko mitään keinoa "valita tietyssä kohdassa leffaa, mikä teksti pitäisi nyt näkyä" ja ohjelma säätää tekstin ajastuksen sen mukaan?

No sehän johtuu siitä, että tekstityksessä on pistetty eri aikaan ne tekstit? tekstitys on tehty vaikka nopeemmalle leffalle ku se sun on

Meitsi [16.10.2004 15:49:41]

#

Joo mulla oli väärä versio siit leffast


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta