Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Apache apua

Sivun loppuun

Zinn [22.09.2004 15:37:31]

#

Elikkä yhdellä tyhmällä ihmisellä olisi tässä pienoinen ongelma, jota en jaksa enään miettiä, eikä googlekaan jaksa auttaa.

Asensin apachen näiden sivujen ohjeiden mukaisesti. Kun yritän käynnistää saan tämmöisen errorin:
The system cannot find the file specified. : No installed service name "Apache2". Että selma.

Lisää ongelmia ensi numerossa ;P kun nyt tämän ongelman saa ensin pois, sitten lisää. Mutta sanokaapa jos tarvii lisää infoo, en oikein keksi mitä tähän laittaa lisää.

Meitsi [22.09.2004 17:24:26]

#

Winukan palveluihin viittaisi tuo virhe. Laitoitko asennuksessa kohdan 'install as service'?

rotta [22.09.2004 17:34:09]

#

eli vissiin sulla on joku iis yms varannut weppiportin joten se ei ole voinut asentaa sitä palveluksi. olethan pysäyttänyt muut palvelut, esim. world wide web julkaisu vai mikä nyt olikaan.

tsekkaappa hieman manuskasta pientä jelppiä:
http://httpd.apache.org/docs-2.0/platform/windows.html

Zinn [22.09.2004 18:44:10]

#

Weee ^^ toimii. Kiitokset.

Mitäs kun nyt php:n asensin niin testisivu ei näytä mitään. Pelkkä valkonen :p

Meitsi [22.09.2004 19:19:34]

#

Mulla oli sama ongelma alkuun. Laita httpd.conf fileeseen tavaraa:

LoadModule php4_module modules/php/php4apache2.dll
AddType application/x-httpd-php .php

Ja sitte piti laitella php.dll:lää jonnekin

EDit: sitte piti laittaa jonnekkin joku mime tyyppoi muistaakseni

Suominen90 [22.09.2004 19:43:45]

#

Mulla se valitti tota samaa yhes vaihees ku olin sörkkiny jotain httpd.conf:iin mut ku poistin kaikki tiedostot ja asensin uudelleen niin alko toimii

Zinn [22.09.2004 19:45:42]

#

Jees nyt pelaa sekin. tack. Sitten mysql ongelma ;P

Elikkä käynnistän sen mysqladminin niin se näyttää vaan punasta valoo. Environmentin server kohdassa ei lue mitään ja server lehdykässäkään ei oo mitään infoo. Onko siinä jonkinmoinen probleemi vai missä mättää?

Niin joo ja kun yritän sitten sen sqltestisivun avata niin heittää moisen rivin:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in C:\palvelin\sqltesti.php on line 4
Yhdistäminen ei onnistunutCan't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

rotta [23.09.2004 11:19:55]

#

onhan sulla mysql käynnissä?

Zinn [23.09.2004 13:51:18]

#

Kun en saa sitä käyntiin, ilmeisesti. Se liikennevalo kuvake näykyy, mutta punaisella valolla. Eikä mene vihreäksi. Kun yritän käynnistää niin "fails to start the service" :/

Akseli F [23.09.2004 18:35:06]

#

Itelläni alkoi pelittämään kun menin alakulmassa olevan liikennevalokuvakkeen päälle, painoin hiiren oikeaa nappia, menin kohtaan Win NT jua sieltä Remove the Service.
En tosin ymmärrä miten tämä saattoi auttaa, mutta toimipa kumminkin.

Zinn [23.09.2004 21:55:36]

#

Oho. Niinpä näytti auttavan.

Kiitokset kaikesta avusta ^^


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta