Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: pilaa atk-tunnilla!

Sivun loppuun

dungeon86 [15.09.2004 10:41:12]

#

miten pystyn avaamaan lähiverkossa olevan koneen cd-aseman!
Olisin kiitollinen sille kuka tietää tämän tempun!

ajv [15.09.2004 10:51:12]

#

Koodivinkeistä luultavasti löytyy apua. Esim:
https://www.ohjelmointiputka.net/koodivinkit/24083-vb6-lähiverkon-koneiden-etsiminen

dungeon86 [15.09.2004 10:53:30]

#

onko mahdollista esim. joillakin rundll32.exe tai dosin komennoilla?

tuomas [15.09.2004 14:26:43]

#

yksi vaihtoehto on että teet client ohjelman jonka asennat kaikille koneille joihin haluat että pila kohdistuu ja server ohjelman jolla pompotat sitten noita client ohjelmia.
Vb:llä koodatessa avainsana on winsock.

tejeez [15.09.2004 15:27:12]

#

tuomas kirjoitti:

yksi vaihtoehto on että teet client ohjelman jonka asennat kaikille koneille joihin haluat että pila kohdistuu ja server ohjelman jolla pompotat sitten noita client ohjelmia.

Oiskohan kuitenki parempi tehdä niille joille pila kohdistuu servu ja sit klientillä pompottaa niitä? :)

teroky [16.09.2004 11:50:24]

#

Sä voit tehdä toisen moisen pilan jollekki esim:

aukaset cmd.exe:n ja kirjotat siihen

shutdown -s -m koneen nimi -t 0

-s sammuttaa koneen
-m lähiverkko koneen nimi
-t aika kuinka kauan kestää että se kone sammuu

aika kohtaan kannattaa laittaa 0 sekunttia koska
muuten siinä näkyy sen henkilön nimi joka on
kirjautunu siihen koneeseen josta shutdown käsky
lähetettiin.

huom: toimii vain niis koneis joissa on win XP
ja jos on valtuudet.

msdos464 [16.09.2004 21:10:50]

#

Tietysti asiaan kuuluu se että tuo laitetaan jokaisen käyttäjän
startup kansioon battina, mutta tuo koneen nimi korvataan tähdellä ;)

nomic [16.09.2004 22:31:45]

#

tejeez kirjoitti:

Oiskohan kuitenki parempi tehdä niille joille pila kohdistuu servu ja sit klientillä pompottaa niitä? :)

Eikös olisi luontevampaa tehdä se juuri toisinpäin? ;)
Käsittääkseni homma hoituu niin, että tehdään servu, joka laitetaan kuunteluun, sitten eri klienttejä jotka yhdistyy servuun.
Ainaskin omasta mielestäni, näin on helpompaa. Kuin se, että tehdään klientti, joka yhdistyy moniin eri servuihin. :P

makeuu [16.09.2004 23:02:51]

#

Ei saa kiusata raukkoja opettajia ja oppilaita !!

Kiitos muuten blazelle siitä passunvaihtovinkistä #sorsalammella :DD

Meitsi [16.09.2004 23:06:16]

#

Laita explorerin aloitussivuks javascript:alert("Hyahahaa!");

msdos464 [17.09.2004 07:05:51]

#

javascript:while(1) alert("ERROR!");

olis kivempi..

Grey [17.09.2004 11:09:05]

#

Meitsi kirjoitti:

Laita explorerin aloitussivuks javascript:alert("Hyahahaa!");

Eikä sen tarvitse edes IE olla. Mikä hyvänsä selain ja avot!

-Grey-

Latska [17.09.2004 11:15:10]

#

Kerran jo mainostinkin tätä sivua, joten tämä saattaa olla aika wanha.

Edit: Wanha se olikin, joten pastesin uuden linkin.

teksturi [17.09.2004 11:29:23]

#

Testaa tätä http://www.mikrobitti.fi/nettijatkot/2001/09/pilat Toivottavasti on apua

nomic [17.09.2004 12:57:15]

#

Latska, muuten ihan mukava idea, mutta tosta pääsee helposti, kun painaa enteriä pohjassa. ;) Eli tee kaksi nappia ja defaulttina on semmoinen, että sitä kun painaa, ei tapahdu mitään. Ja se toinen, on vasta se, mistä se menee eteenpäin. Näin ollen joutuu joka kerta, painaa erikseen sitä toista, nappia. :)

setä [17.09.2004 13:12:32]

#

Tehtävähallinnasta pääsee myös sammuttamaan heti.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta