Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: What do ya think 'bout my homepages?

Sivun loppuun

ttuoppi [05.09.2004 11:53:41]

#

Juuh, eli voisitteko ystävällisesti vilkaista kotisivuani www.geocities.com/ttuoppi ja kertoa mielipiteenne siitä. Kannattaisiko minun teidän mielestä jatkaa sivujen kehittelyä tuolta pohjalta. Tavoitteena olisi vähitellen kehittää siitä entistä parempi, jos siis jatkan sitä tuolta pohjalta. Kielenä voisin käyttää ainoastaan hötömölöä koska Geocities ei tue Php:ta.

Toinen vaihtoehto olisi opetella Php:ta ja hankkia Php:ta tukevaa kotisivutilaa.

TETRIS [05.09.2004 12:40:29]

#

No rehellisesti sanottuna kauheat, mutta ovatpahan ainakin selkeät. GeoCitiessiin ei sivuja missään nimessä se on niin kauhea paikka :S

PHP:tä tukevaa tilaa löytyy kun vaan kööklettää...

SysRq868 [05.09.2004 12:43:22]

#

http://www.1asphost.com on hyvä.

Käytä fontteja ja kuvia, mies!

ttuoppi [05.09.2004 12:53:57]

#

Mahtoikohan kukaan lukea heti ensimmäiselle sivulle tullutta tekstiä jossa huomautettiin että sivut ovat vielä kovasti työn alla... Ja jos vallan väärin en tulkitse sivujeni tilostotietoja niin kukaan ei viitsinyt käydä katsomassa esim. S1:tä tai mersua joista jopa oli kuvia...

Metabolix [05.09.2004 13:02:20]

#

HTML:llä ja CSS:llä saa varmasti hienot sivut aikaan, kun vain jaksaa tehdä, ainut puute on se, että kyselyjä ei saa näillä välineillä aikaan. Kehitystä voi jatkaa tuolta pohjalta vain, mikäli sivuilla tapahtuu radikaali ulkoasun muunnos: Yläpalkin linkit kuvilla ja hienolla fontilla, taustalle kiva kuviointi, lisää kuvia...
Perusidea on hyvä, siis linkit ylhäällä rivissä ja niiden alla tekstiä, mutta muuten ... *blurp*
Edit: Ja noista kahdesta mainitsemastasi: lisää pieni kuva vielä linkin viereen (Mersu [ kuva ]).

Aruviel [05.09.2004 13:03:25]

#

Ihan kuin olisit ottanut palautteesta nokkiisi. Itsehän pyysit ystävällisesti mielipidettä sivuistasi.

Ei mitkään kauniit, mutta ei mikään värien sekametelisoppakaan. Fontti on liian iso, ja yleisilme on aika askeettinen. Tosin, sehän voi olla sinulla tavoitteenakin. Lisää sisältöä ja järkevämpi tekstin jäsentely. Keskellä oleva teksti on vaikeasti luettavaa, kun tasausta ei löydy kummaltakaan sivulta.

Metabolix [05.09.2004 13:12:11]

#

Tuohon Aruvielin kommenttiin liittyen: Älä itse lisää rivinvaihtoja tekstiin; jos on eri resoluutio kuin sinulla, teksti näyttää esim. tältä:

lainaus:

Tänne ei ole minulla laitettavaksi vielä juurikaan mitään "materiaalia", en
itsekään ole kovin kokenut ohjelmoija. Hallitsen kyllä C++:ssan perusjutut, qBasic:ista ja
vBasic:ista
vähän enemmän perusjuttuja ja Html:ää on myös tullut opeteltua (tietysti, eihän nämä
sivut muuten olisi tässä).

Nuo yksittäiset sanat omalla rivillään ovat inhottavia, kun taas yhteen kirjoitettu teksti rivittyy automaattisesti hyvin.

ttuoppi [05.09.2004 13:18:31]

#

Okei, nyt jätän hetkiseksi nuo vanhat sivut tuonne lojumaan ja sillä aikaa kyhään paremmat (edelleen hötömölöllä) ottaen huomioon teidän mielipiteenne "entisestä" sivustani.

makeuu [06.09.2004 22:27:30]

#

Muuten hyvä, muttei suurennuslasillakaan meinannu saada selvää noin pienestä tekstistä :P

T.M. [14.09.2004 16:07:12]

#

ttuoppi kirjoitti:

Mahtoikohan kukaan lukea heti ensimmäiselle sivulle tullutta tekstiä jossa huomautettiin että sivut ovat vielä kovasti työn alla... Ja jos vallan väärin en tulkitse sivujeni tilostotietoja niin kukaan ei viitsinyt käydä katsomassa esim. S1:tä tai mersua joista jopa oli kuvia...

Johtunee siitä että sitä ennen oleva linkki ei toiminut:
http://www.geocities.com/ttuoppi/Kotisivu.html
Itsekin lopetin selaamisen tuohon, "Sorry, the page you requested was not found." ilmoitukseen.

Tässä sitä näkee miksi yhtään rikkinäistä linkkiä ei kannata jättää sivuille.

Sivuista sen verran, että... hmm... tylsät, ja teksti liian isoa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta