Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Xboxin modaus

Sivun loppuun

Dual [01.07.2004 00:34:10]

#

Kolvailtiin kaverin xboxiin kiinni SmartXX:än piiri... Tovin äheltämisen jälkeen homma toimi, kokeilimme piiriä pellit auki ja dvd-asema sekä kovo irti. Sitten vaan kyseiset palat kiinni ja... ei toiminut. Välkytti vaan xboxin oma valo vihreätä ja punaista. Taas kaikki auki. Piiri kyllä kunnossa (varmaankin, testattiin paristosysteemeillä että sen statusledit palo ja olihan se toiminut 5 min aikaisemmin jonka jälkeen sitä tuskin oli hakattu kummemmin), mutta ei saatu hommaa enää rulaamaan edes ilman dvdtä ja kovoa. Joku kolvauksistamme oli varmaan liikkunut, irronut, annihiloitunut, nuketettu ja poltettu. Jostain selvisi että SmartXX:n piiri voidaan saada toimimaan myös ilman rimaliitintä (kolvauksien taso rimaliittimessa oli ihan munasta, kolvi kun oli sellanen hehtaarimela että...) Tätä voisikin ihan mielenkiinnosta kokeilla... Eli miten? Xboxin versio on.. äh. No kuitenkin se missä virtaa saa rimaliittimen kautta ilman ylimääräisiä johtoviritelmiä (näitäkin kyllä kokeiltiin aluksi kun oli jostain syystä mitattu ettei virtanen kulje rimassa;)

Lanttihame [01.07.2004 12:20:21]

#

Xboxin modauksesta en mitään tiedä ja kysyisinkin, että mistä sait idean noin drastiseen vetoon heittää hyvästit takuulle ja itse ruveta sahaamaan xboxia? Onko aiheesta enemmän netissä? Mistä hankit piirin?

rndprogy [01.07.2004 12:29:33]

#

Jostain luin kerrain että XBoxiin ois tehty jotain kikkoja modaajien päänvaivaksi, ja että sen modaaminen ois aika mahdotonta.

TETRIS [01.07.2004 15:27:08]

#

Kyllähän tuosta löytyy vaikka kuinka monta sivustoa. Voi olla, että piirillä ei ole vielä dashboardia (XB:n "käyttis"). Mikäli pistät uuden dashboardin niin EvolutionX (EvoX) on varmaankin yksi parhaimpia... mutta myös laiton. Googlella löytää myös paljon muita sivuistoja yms. Joissain MB:ssä (muistaakseni joku 2003 vuoden) oli juttua XB:n modauksesta.

Spirits [01.07.2004 17:59:52]

#

Jaa enpä tuosta SmartXX:stä tiedä. Itsellä on X.B.I.T joka on siitä kiva että sen pystyi asentamaan ilman kolvaamista. Ei tarvinnut kuin sihdata se siihen LPC-porttiin ja saada yksi pinni osumaan D0:n ja se oli siinä.

En tiedä onko näistä apua, mutta kuitenkin.

Ledien värien merkitys:
http://www.xbox-scene.com/articles/leds.php

SmartXX:n kotisivut:
http://www.smartxx.com/index.php

Dual [01.07.2004 18:17:28]

#

Lanttihame kirjoitti:

Xboxin modauksesta en mitään tiedä ja kysyisinkin, että mistä sait idean noin drastiseen vetoon heittää hyvästit takuulle ja itse ruveta sahaamaan xboxia? Onko aiheesta enemmän netissä? Mistä hankit piirin?

Kaverin xbox... sitäpaitsi tosimiehet tekee itse. Kaveri oli jostain paikasta netistä piirin tilannu. Netistä löytyy aiheesta vaikka mitä, laitoin aiheen nyt ihan huvin vuoksi tännekin jos alan miehiä sattuisi täällä pyörimään.

rndprogy kirjoitti:

Jostain luin kerrain että XBoxiin ois tehty jotain kikkoja modaajien päänvaivaksi, ja että sen modaaminen ois aika mahdotonta.

No ei se sen kummempaa ole kun hankkii vaan jonkun mod-piirin ja asentaa sen jollain tavalla. Jossain vaiheessa uudempia xboxin versioita muokattiin niin että niiden modaaminen olisi mahdotonta... taisi mennä noin viikko ja uudetkin suojaukset oli kierretty.
Kiitokset tetrikselle ja spiritille. Täytyy nyt joku päivä lähtä uudestaan sahaamaan boksia. Ilmoittelen sitten miten kävi.

vimme [01.07.2004 20:36:16]

#

Katoppa esim. http://www.modchipfinland.com josko sieltä löytys apua. Jos ei oo artikkelia niin foorumilta löytyy ainakin osaavia auttajia.

Blaze [01.07.2004 23:30:14]

#

"Hi, I'm Bill Gates, and I'd like to present the XBox, the world's most unhackable box!" *näytetään, kun kaks kaveria ottaa poltetun DVD:n, laittaa sen XBoxiin ja peli lähtee päälle* "Yaaa!" "Yeaaaa! Fuck you, Bill!" "Bastards!"

Bill Keltanen [02.07.2004 09:08:35]

#

Eikse tarkota jotain jos vihreä ja punanen vilkkuu, se ei pysty lukemaan cd:tä? Tai sitten joku virhe siinä xboxin latauksessa tjsp. Mulla on joskus vilkkunu mutten muista koska ja miksi... Ittekki ajattelin modata mut en viiti, kuitenki söhellän sen kakaks :D

EDIT: Blaze on tainnut käydä rakentelemassa jotain:

Divineo kirjoitti:

Producer: Blaze

This high quality cable outputs the Video or S-Video and the stereo sound signal to your TV. Note if your TV has S-Video capacity the picture is better and sharper.

:P no on siellä vielä yksi toinenkin muttei sitä jaksa laittaa

TETRIS [02.07.2004 13:22:10]

#

Luulen kyllä vahvasti, että sillä piirillä ei ole dashboardia. Sillä yleensä nuo modi piirit ohittavat XB:n alkuperäisen dahboardin ja piirillä ei välttämättä ole valmiina mitään joten sille pitää ladata se. Muutenhan XB olisi kuin PC ilman BIOS:ia tai käyttistä. Muistaakseni vain sellaiset XB:t joissa on samsungin DVD asema pystyvät lukemaan DVD-R/CD-R levyjä... kaikkien muiden taas pitäisi pystyä lukemaan DVD-RW/CD-RW levyjä muttei R:iä. Toivottavasti tästä oli apua.

Blaze [02.07.2004 14:05:42]

#

Bill Keltanen kirjoitti:

Blaze on tainnut käydä rakentelemassa jotain:

Oon monipuolinen henkilö :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta