Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: hidastus

Sivun loppuun

mamaze [19.04.2004 13:58:58]

#

Olisiko kätevä tapa hidastaa koko tietokoneen toimintaa? Vaikkapa sillä tavalla että jättäisi kyseisen hidastusohjelman auki taustalle.

Hidastaa tosin sillä tavalla että se hidastaa konetta koodilla eikä isoilla käyttöresursseilla.

(millä kielellä hyvänsä)

Meitsi [19.04.2004 15:17:13]

#

Öö... Siis mitä oikein tarkoitat? Viesti ei ehkä ole maailman selvimpiä...

tsuriga [19.04.2004 15:18:47]

#

Löytyyhän noita netistäki, jostain :).

Meitsi [19.04.2004 15:34:29]

#

Tee vaan ohjelman jossa on koodia tyyliin:
(ihan sama mikä kieli, esimerkissä c++)

int a=0;
while (a<999999999999999999999999){
a=a^9;
}

hunajavohveli [19.04.2004 19:31:25]

#

Tarvitsin tuollaista kerran itse kun pelasin Space Quest 4:sta, joka jostain syystä pyöri niin lujaa, kuin prossusta tehoja irti sai. Siinä ei pahemmin alienia karkuun ehtinyt, kun olisi pitänyt liikuttaa hiirtä äänennopeudella. Niinpä piti hommata sellainen ohjelma kuin TURBO, ja se hidasti mukavasti.

mamaze [20.04.2004 16:07:14]

#

ei kun tarkoitin sitä ettei tee isoa silmukkaa niin kuin juuri tuo Meitsin kirjoittama, vaan sellaisen ohjelman joka koodilla hidastaa sitä..(.kuinka tuon selittäisi?!)

siis koodi joka "syö" nopeutta, kuten muuttaa vaikka joka komennon tekemään saman asian joka toisella.

Meitsi [20.04.2004 16:12:13]

#

Ahaa! Siis että jos teet vaikka koodin:

#include <windows.h>
MessageBeep(0);

niin se olisikin

#include <windows.h>
(ODOTA KOLME SEKUNTIA TMS.)
Messagebeep(0);

Siis että se laittaisi joka komennon väliin viiveen, vai?

jcd3nton [20.04.2004 16:16:35]

#

Ei kun se tekisi toiminnasta töksähtelevää... mamaze varmaan tarkoittaa ohjelmaa, joka hidastaa koneen toimintaa "sulavasti" eli ei tökötä / anna viiveitä vähän väliä vaan kaikki esim. jos ajatellaan vaikka Max Paynea niin liike hidastuu muttei töksähtele... eli tälläista hidastustako haet?

hunajavohveli [20.04.2004 16:16:45]

#

No tuo Meitsin silmukka hidastaakin, sillä se ei lopu koskaan. Saat korottaa nollaa potenssiin niin paljon kuin haluat, eikä se muutu miksikään.
Edit: Tarkoitan siis, että se ei ole mikään viivesilmukka.

Meitsi [20.04.2004 16:27:20]

#

Hups. Mä en edes huomannu että mä korotin nollaa potenssiin. Se johtu siitä kun mulla oli alkuun siinä potenssin paikalla

a++;

Antti Laaksonen [20.04.2004 16:29:40]

#

Olisiko tämä mitään?
http://www.hpaa.com/moslo/

Ja C++:ssa ^-merkki ei tarkoita potenssilaskua.

Meitsi [20.04.2004 16:31:53]

#

lainaus:

Ja C++:ssa ^-merkki ei tarkoita potenssilaskua.

Tuohan olikin vain esimerkki. Eihän se toimisi muutenkaan koska siitä puuttuu int main() juttu...
EDIT: Korjasin tagit

mamaze [20.04.2004 18:02:55]

#

täytyypä tässä kokeilla jotain järkevää, meinasin vaan hidastaa yhtä DOS-tyyppistä vanhaa peliä joka pelittää VÄHÄ turhan nopeeta (toimii kyllä vaikka itselläni onkin XP)

MakeGho [21.04.2004 23:53:56]

#

Ei kai esimerkin tarkoitus pitäisi olla johtaa harhaan? ("se oli vain esimerkki, ei sillä niin väliä")

Meitsi [22.04.2004 17:00:58]

#

MakeGho kirjoitti:

Ei kai esimerkin tarkoitus pitäisi olla johtaa harhaan? ("se oli vain esimerkki, ei sillä niin väliä")

No mä olin jotenkin sekasin (EN käytä huimausaineita) kun kirjotin ton. En ole kyllä koskaan onnistunu sählään koodin kanssa tollalailla. Siitä puuttu int main(). Sitte siinä oli se nolla-korotetaan-potenssiin-juttu ja sitte vielä toi potenssimerkki oli väärin. Höh! :(

Heikki [22.04.2004 20:47:18]

#

Itselläni on sellainen ohjelma kuin CPUKiller. Googleta.

Ja tässä todella yksinkertainen C++-esimerkki:

void main() {
 while(1) { } //tähän jäädään ikuisiksi ajoiksi
}

Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta