Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Google toolbar

Sivun loppuun

peki [14.04.2004 18:41:30]

#

Kuinka monella on käytössä Google toolbar?
Itselläni on(asensin äsken).

peki [14.04.2004 18:45:38]

#

Spybotti väittää, että se on tracceri, pitääpä poistaa.

hunajavohveli [14.04.2004 18:47:31]

#

Enpä ole asentanut, enkä taida asentaa.

peki [14.04.2004 18:49:13]

#

Äläkä asenna! Jos se vaan ei olis tracceri... Oli se sen aikaa TOSI käytännöllinen, kun sitä käytin.

Blaze [14.04.2004 19:12:18]

#

Enpä moista tarvitse -- selaimessani kun on Google-haku -kenttä ihan vakiona.

Turambar [14.04.2004 19:13:17]

#

Kuka semmosia tarvii, Operassa, Firefoxissa ja Mozillassa on sellainen jo valmiina. Ja jos se on todellakin trakkeri, niin sitten se vasta turhake on.

Oletan, että Google toolbar on jonkinnäköinen palkki, missä on hakukenttä, mikä sitten nopeuttaa hakemista hieman.

High Templar [14.04.2004 19:14:22]

#

Mä ainaki käytän Google Toolbarii hyödyllinen ainakin kun on IE 6.0 saa popup estäjän päälle. Olen erittäin tyytyväinen siihen. Enkä usko että se ois mikää tracceri

Edit: Siis IE 5.5

samii [14.04.2004 19:32:49]

#

Käytössä on ja hyvin blokkaa mm. PopUpit (490kpl tällä hetkellä blokannut).. ja hyvin toiminut. Ei valittamista.

kenkku [14.04.2004 19:50:58]

#

Minullakin on, tosi hyödyllinen kun ei aina jaksa googleen mennä :)

hunajavohveli [14.04.2004 21:33:22]

#

Voihan tuosta olla hyötyä, jos käyttää jotain IE:tä, jota en kyllä itse tosiaankaan tue. Opera sen olla pitää, niin ei kerry koneellekaan mitään ihmepöpöjä.

arcatan [15.04.2004 09:21:13]

#

Minä tuen Firefoxia, tässä on Google-hakukenttä vakiona ja lisäksi olen integroinut google-hakukenttään myös PHP-funktio- ja Wikipedia-haun. Lisäksi tässä on sisäänrakennettuna popup-blokkeri ja olen hakenut tähän myös AdBlock-laajennuksen joka siistii sivut enemmistä mainoksista.

sooda [15.04.2004 10:05:23]

#

Mozillassa on google-haku valmiina, ja googletoolbaaria ei saa mozillaan eikä tarviikaan. Kiitos ja näkemiin! :D

Meitsi [15.04.2004 16:19:49]

#

Ei mitään googletoolbareja tarvita. Tekee vaan explorerin linkkipaneeliin linkin:

javascript:q=prompt("Google haku, anna hakusana:");navigate("http://www.google.fi/search?q="+q+"&hl=fi&btnG=Google-haku&lr=");

Toimii hyvin!

Meitsi [15.04.2004 16:26:14]

#

Vähän parantelin:

javascript:q=prompt("Google haku, anna hakusana:");if(q!=""){navigate("http://www.google.fi/search?q="+q+"&hl=fi&btnG=Google-haku&lr=");}else{alert("Anna hakusana!");}

TuGi [15.04.2004 18:12:05]

#

Mihin toi koodi pitää kirjottaa?

Tempfile [15.04.2004 18:52:08]

#

Tuossahan tuo on IE:tä koristamassa. 587 blocked eikä mitään valittamista. :)

mikaelh [15.04.2004 20:02:06]

#

Minulla on käytössä Googlebar, joka toimii Mozilla ja Mozilla Firebirdissä.

http://googlebar.mozdev.org/

kayttaja-1634 [15.04.2004 21:44:09]

#

Juups, Firefoxissa Googlehakukenttä on ihan vakio, notta mitäs tuollaisia virityksiä asentamaan. :-)

Meitsi [16.04.2004 16:44:35]

#

laitat vaikka kuuklen suosikkeihin
sitte drag'n'droppaat sen linkin linkit-kansioon ja laitat näytä>työkalurivit>linkit chekatuks
sitte klickaat sitä linkkiä siinä paneelissa oikeella namiskalla ja ominaisuuksista laitat ton koodin osotteeks. Sitte se valittaa jostakin että protokolla on tuntematon, mutta laita siihen vaan että kyllä- hyväksyn. Sitte kun sitä klikkaa nii toi koodi toimii

tsuriga [16.04.2004 17:06:40]

#

Muokkasin:

javascript:q=prompt("Search for:");if(q!="" && q!=null) {window.location.href="http://www.google.com/search?q="+q+"&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=xx-bork&btnG=Google+a+Seerch";}
else{alert("ERROR: Null search!");}

EDIT: Google-Bork pwnz.

tsuriga [17.04.2004 01:26:47]

#

Innostuin ja tein almighty mIRCiin samanlaisia prompteja esim. php.netin searchiin, nyt ei tarvitse avata erikseen edes php.net alkusivua :). Ja tietenkin lisäilin muutamat samanlaiset linkeiks. JavaScripthan on hurja.

T.M. [17.04.2004 04:01:10]

#

En käytä tuollaisia. Riittää kun google on suosikeissa, niin harvoin kuitenkin sillä mitään etsin.

Millonkohan noita mainoksia alkaa ropisemaan lisää googlen etusivulle?

Voih mitä kaistan tuhlausta tuo mainos...

Gwaur [28.04.2004 19:44:55]

#

Ei näy mainoksia kun mulla on klingoninkielinen Google.
google tlhIngan Hol Duche' :>

Heikki [28.04.2004 20:23:20]

#

Miksi käyttäisin?
Operassa on ylhäällä Google-haku -kenttä, lisäksi voi hakea kirjoittamalla osoiteriville g hakusana. Ja pop-uppien esto on sisäänrakennettuna.

Kun käyttää kunnon selaimia, ei tarvetta lisähärveleille ole.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta