Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: eDonkey ja eMule

Sivun loppuun

Bill Keltanen [09.04.2004 09:18:21]

#

Miksköhä mulla eDonkey ja eMule lataa vain jotain 0.20 kb/sec?

Bill Keltanen [09.04.2004 09:40:01]

#

KaZaA ja DC++ kyllä lataa ihan nopeesti...

Meitsi [09.04.2004 11:14:42]

#

[p2p]Jos siellä on joku kaistalimitti päällä[/p2p]

SQ [09.04.2004 11:53:52]

#

KaZaA o paska. Yli 86% tiedostoista sisältää viruksia luin jostain.

Bill Keltanen [09.04.2004 12:13:23]

#

Joo, Litee käytän HARVOIN, DC ownaa kyllä

hunajavohveli [09.04.2004 12:46:33]

#

Mitään Kazaata ei todellakaan pidä käyttää. Sitä kautta saa vain kaikenlaisia viruksia ym. roskaa, jotka voi pistää koneen sekaisin. Jos jotain tiedostonjako-ohjelmaa käytätte, niin käyttäkää eMulea. Sillä löytyy periaatteessa kaikki mitä Kazaallakin, ja lisäksi mm. bändien kappaleet yhdessä paketissa. Kazaalla ne pitää ladata kaikki erikseen. Modeemia ei kyllä kannata olla, jos eMulea käyttää.

Bill Keltanen [09.04.2004 15:06:37]

#

Mitään eMulee, DC++ ownaa, sillä löytyy mitä vaan.. Mutta kertokaas nyt, miksi eMule ja eDonkey lataa niin helv hitaasti?

Suominen90 [09.04.2004 16:03:01]

#

DC++:ssaa kannattaa käyttää ei tuu viiruksia ja kaikki tulee aika nopeesti

Bill Keltanen [09.04.2004 18:36:57]

#

Totta

jcd3nton [09.04.2004 21:49:25]

#

Kyllä kazaa on nopeempi ku DC++ mutta DC++ on parempi kun sieltä ei tule kaikkee -...

Joskus ennen kun en tiennyt DC:sta käytin kazaata ja latailin usein 50 - 120 kb / s. DC++:ssa tulee yleensä paljon hitaammin... Ei edes yllä 30 kb / s nopeuteen paitsi joskus saattaa siinä pyörähtää vähän aikaa latauksen alkaessa... ja harvoin löytyy käyttäjää jolta vois ladata yli 15 kb / s, ja huonolla tuurilla minä löydän enimmäkseen sellasii joilta saa 1 - 6 kb / s...

Bill Keltanen [10.04.2004 08:35:07]

#

Mulla taas toisinpäin. Kazaa disconnectaa kiusakseenki aina :S

Olga [10.04.2004 08:41:52]

#

DC:llä parhaimmillaan tullu 800 kb/s. Ei siinä kauaa nokka tuhise...

High Templar [10.04.2004 10:35:14]

#

Kannattaa kattoo download/upload limitit..

Ilmuri [10.04.2004 17:41:29]

#

Eiköhän näissä eKaakeissa ole periaatteena se, että mitä kauemmin on jakamassa tiedostoja (eli mitä kauemmin on kone päällä) sitä suuremman osan kaistaa voi rohmuta.

Latska [11.04.2004 08:28:16]

#

Meille modemisteille riesaa tuottaa tosiaan hitaus. EMule ja eDonkey ei lataa koneellani kuin sanotaanko 2,2-5,0 kb/s. Onneksi tänne peräkylään saadaan parin kuukauden päästä laajakaistamahdollisuus. Siihen asti täytynee pärjätä modeemilla. Huoh...

trinit [11.04.2004 21:44:49]

#

Olisikohan eMule:n ja eDonkey:n ongelmiin kenties vastaus Netsky -madon tekemä palvelunestohyökkäys:

http://www.mbnet.fi/jutut/uutiset/?from=etusivu­#U1399

Heikki [12.04.2004 09:40:40]

#

Yleensä hitauden vika on se, että tietoa lähettävä osapuoli lähettää useille henkilöille yhtäaikaa tiedostoja, ja saattaa olla vielä limitti päällä.

eMulella ja eDonkeyllä kyllä nopeus nousee kun jaksaa odottaa, että pääsee latausjonossa etenemään...

teroky [13.04.2004 08:55:36]

#

Niin Kazaa media desktop on huono mutta Kazaa-Lite on hyvä
Ku siinä taas ei tuu mitää spywareja ja eikä mitään muutakaa turhaa krääsää mukana, ja mä käytän sitä vain yksittäisten biisien hakemiseen.

msdos464 [20.04.2004 15:17:55]

#

Toi bittorrent on mukava...

hunajavohveli [20.04.2004 15:42:05]

#

Joo, jos jotain KaZaata haluaa käyttää, niin kannattaa käyttää Liteä. EMule tosiaan tulee koko ajan sitä nopeammaksi, mitä kauemmin se on päälle. Kun jotain puoli tuntia odottaa, niin alkaa tulla. (siis tietysti sillä edellytyksellä, että lähteitä löytyy)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta