Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: lataamisessa häikkää

Sivun loppuun

hobiti [23.03.2004 17:35:57]

#

Nyt tarviaisin neuvoja siihen kun en pysty netistä lataamaan koneelleeni joitakin ohjelmia. Eli missä vika? Ja mitä tehdä?

nlampola [23.03.2004 17:41:23]

#

Mitä ohjelmia et pysty lataamaan, ja mitä siis itse asiassa tapahtuu kun yrität niitä ladata?

hobiti [23.03.2004 17:47:28]

#

yritin tuota dc++ ohjelmaa ladata. Antaa virheilmoituksen että lataamisessa tapahtui virhe, samalla tavalla käy kun yrittää päivittää windowsia

T.M. [23.03.2004 17:47:56]

#

Hooh... Onko sinulla palomuuri? Mikä yhteys sinulla on? Käytätkö jotain erityistä ohjelmaa niiden lataamiseen?

Tarkista myös ettei vika ole linkissä...

hobiti [23.03.2004 17:52:19]

#

Palomuuria en ole asentanut. Sonera ADSL. Ja ihan vaan olen painanut nappia download kohdassa..

T.M. [23.03.2004 18:00:49]

#

Ja tarkistit ettei vika ollut linkissä?

hobiti [23.03.2004 18:04:47]

#

Eli miten tarkistin?

remontti-reiska [23.03.2004 18:10:33]

#

Yritä kokeilla muita linkkejä ja katsoa toimiiko ne, jos ei on jotain häikkää, jos toimii niin dc++ linkki ei toimi.

T.M. [23.03.2004 18:19:54]

#

http://koti.mbnet.fi/winuus/setoimii.zip
koitappa tuota

hunajavohveli [23.03.2004 20:19:25]

#

Kyllä tuo toimi ainakin mulla. Tuli silmänräpäyksessä vieläpä kämäisellä ISDN:llä.

hobiti [23.03.2004 20:43:15]

#

Nyt onnistuu tuo lataaminen, mut entä kun pitäisi asentaa ohjelma, windows installer alkaa herjata.

hunajavohveli [23.03.2004 20:47:36]

#

Mikä Windows?

nlampola [23.03.2004 20:47:59]

#

Ei varmaan auttaisi jos laittaisit ne virheilmoitukset tähän?

Bill Keltanen [24.03.2004 06:57:22]

#

Mullo DC++ 0.261, toimii iha hyvin XP:n kanssa! :D (Pro)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta