Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: ) ja } :t sekasin (näytön vika)

Sivun loppuun

ZeBe [07.02.2004 11:54:17]

#

Eli siis minä en saa selvää noista } ja ) että kumpi on kysessä näytön takia (Broidi kössi mun näytön laneihinsa ja jätti paskan näyttönsä mulle :S) Joten voisiko joku tuhlata kallista aikaansa korjaamalla noita virheitä...

<form method="post" action="v_1.php">
Nimi: <input type="text" name="nimi" size="20"><BR>
Sähköposti: <input type="text" name="email" size="20"><br>
Kommentti: <textarea width="60" height="60" name="kommentti"></textarea><br>
<input type="submit" value="Lisaa">
</form>
<?php
$file = file("numero.txt");
$file = array_reverse($file);
$i = 0;
foreach ($file as $key => $valua) (
if ($i < 2) (
$eroteltuviesti = explode("|", $value);
echo ('<b>' . $eroteltuviesti[0] . '<BR>Nimi: ' . $eroteltuviesti[1] .
'<BR>Sähköposti: ' . $eroteltuviesti[2] . '<BR><BR>' .
$eroteltuviesti[3] . '<BR><BR><HR WIDTH="50%"><BR><BR>');
)
$i++;
)
?>

T.M. [07.02.2004 12:00:27]

#

Miten helvetissä sä oot onnistunut laittamaan aaltosulkeiden tilalle pelkät sulkeet? Et taida olla kovin viisas?

ZeBe [07.02.2004 12:06:10]

#

En saanut selvää kun katoin ohjeista :D
(näytön vika miksen saanut selvää)

kenkku [07.02.2004 12:07:01]

#

Ehkä ZeBe on ottanut tuon jostakin, eikä näe näytön takia mikä on oikein ja mikä väärin?

T.M. [07.02.2004 12:09:42]

#

Miten voit kirjoittaa tekstiä jos näyttö on sumuinen?

PS: käytä 640x480 resoluutiota tai laita fontin koko helvetin suureksi, niin eiköhän erotu

ZeBe [07.02.2004 12:14:58]

#

Näytön reso on 800x600 isompaa eikä pienempää saa :D Fontti suurin, mutta kummiskin sellasta paskaa ai että ja siis muutenkin mitään selvää et saa kunnolla (Silmät tulee kipeeksi) Mutta huomenna kun broidi tulee, niin mä pieksen sen ja tapan, koska meni kössii mun näytön laneihin... :S

Tomix [07.02.2004 12:17:04]

#

Tai sitten näiden hyödyllisten kommenttien sijaan voitaisiin vain korjata tuo skripti?

<form method="post" action="v_1.php">
Nimi: <input type="text" name="nimi" size="20"><BR>
Sähköposti: <input type="text" name="email" size="20"><br>
Kommentti: <textarea width="60" height="60" name="kommentti"></textarea><br>
<input type="submit" value="Lisaa">
</form>
<?php
$file = file("numero.txt");
$file = array_reverse($file);
$i = 0;
foreach ($file as $key => $value) {
if ($i < 2) {
$eroteltuviesti = explode("|", $value);
echo ('<b>' . $eroteltuviesti[0] . '<BR>Nimi: ' . $eroteltuviesti[1] .
'<BR>Sähköposti: ' . $eroteltuviesti[2] . '<BR><BR>' .
$eroteltuviesti[3] . '<BR><BR><HR WIDTH="50%"><BR><BR>');
}
$i++;
}
?>

Olga [07.02.2004 14:08:55]

#

Voi jestas tätä nykyajan nuorisoa.

edit: käy koodi läpi ja ainaku tulee sulku vastaan, pyyhi se pois ja laita siihen mikä kulloinkin kuuluu.

ZeBe [08.02.2004 15:34:17]

#

Tornix kiitos.

irksome :P

Olga [08.02.2004 16:44:05]

#

Mun mielestä ainaski on paljon siistimpää ensin aukoa hieman päätä ja sit jos jaksaa, auttaa ongelmassa... :)

T.M. [10.02.2004 14:13:03]

#

Keskustelin hieman ZeBen kanssa tässä... Ja tähän se päättyi:

lainaus:

Tota 1) Mulla oli silloin broidin näyttö josta ei saanut selvää... 2) Halusin nähä samalla, että miten paljon porukka auttaa täällä jos tekee tolleen. 3) Tiesin mihin kuuluu ) ja mihin } 4) tesmasin, että kuinka moni huijaa...

Jumalauta...!! Ei voi muuta sanoa että on pojalla mennyt todellisuus sekaisin.

Oli sitten viimeinen viesti ZeBen ketjuihin...

ZeBe [10.02.2004 14:18:18]

#

:O EHTÄS KEHTAAKIN VÄITTÄÄ NOIN! :O

Nyt meni pikkasen liian pitkälle... Voin mäkin tehä näin:

"Keskustelin tossa hieman T.M.:kaa ja keskustelu päätty näin:

lainaus:

Mäpäs kiusaan sua vähän, ja hankin sulle bannit ohjelmointiputkaan. :D :D

:P Toi laianus ei sitten pidä paikkaansa, mutta ei pidä kyllä toi T.M.:nkää, mutta Kysytäänpäs tässä näin, että kuinkamoni uskois mun oikeesti tietävän ton korjauksen?
Kuinka moni tuhlais rahaa pelkkään huijaukseen? Olisin varmaan tehnyt ruokakomerostakin jo paljon paremman jos osaisin...

Mutta jokaisella on oma mielipiteensä... Mutta toisen suuhun ei tietääkseni saa laittaa mitään mitä se toinen ei ole sanonut....

Olga [10.02.2004 14:28:50]

#

Minä uskon että sä et tiennyt miten se korjataan. Mut se kyllä vaikutti myös siltä että sä et ollu edes yrittäny.

Hohhoijjaa.

Matti Kaijomaa [10.02.2004 14:37:49]

#

Typerää paskaa säki ZeBe tänne änkeet! En todellakaan usko et sä osaisit tota korjata. Ja ihan vaa tiedoks et toisia ei testata, mee vaikka http://www.testimaa.com

Etkö muuten kirjota sormilla, näppäimistöä käyttäen? Vaikka mun näyttö olis rikki nii osaisin painaa } oikeissa paikoissa. Typerää tollane...

EDIT: Ja väitätkö olevas nii kiireine koodaaja ettet voi parii päivää odottaa sitä näyttöö takasin? Tai ylipäätään jos toi sun stooris pitää paikkaansa...

Draiz [10.02.2004 14:40:36]

#

lainaus:

Typerää paskaa säki ZeBe tänne änkeet!

Matti, miten jokaisella sivulla missä olet sinä sanonut jotain niin aina se on vain negatiivista, miksi? (Vai tuntuuko minusta vain siltä...)

Matti Kaijomaa [10.02.2004 14:49:08]

#

Koska en yleensä käy selaamassa näitä keskusteluja, vaan kuulen naurettavat aiheet kolmannelta osapuolelta. Ja se kuuluu mun luonteesee haukkuu sitä jota kuuluu haukkua. Pahoittelen asiaa, jos nyt et saa yöunta.

Muuten, äläs jauha sontaa:
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/3758-dx9
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/3774-pelkkä-o-tiedosto

tietääkseni noissa ketjuissa en sano mitään kamalaa? Nyt menee offtopiciks joten lopetetaanpas tähän.

Blaze [11.02.2004 21:03:06]

#

Lapset, lapset...

Matti Kaijomaa [11.02.2004 21:11:10]

#

lainaus:

Lapset, lapset...

Onks ikä noussu päähä vai?

samii [11.02.2004 21:21:27]

#

lainaus:

Onks ikä noussu päähä vai?

Onko uhmaikä noussut päähän, vai?

thefox [12.02.2004 00:28:36]

#

En kyllä oikein jaksa uskoa että näyttö rajoittaisi resoluution 800x600:n. Fonttia vaihtamalla saat aivan varmasti selvää missä on sulku ja missä aaltosulku. Tämä oli kyllä melkoisen turha viestiketju. Tappelun osalta yhdyn Blazeen.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta