Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Ohjelmoivat lapset

Sivun loppuun

qwerty12302 [11.08.2014 18:20:04]

#

Onko täällä tai tunnetteko lapsia jotka ohjelmoivat tai koodaavat? Itse olen 12 v ja ohjelmoin.

TuomasK [11.08.2014 18:29:54]

#

Minä olen 14v, ja olen käyttänyt tietokoneita n. 10-vuotiaasta asti. Kieliä HTML, CSS, Javascript, Python. Lisäksi aloin äskettäin harjoitella Android-sovellusten/pelien tekoa Javalla. Hyvä etten ole ainut :D

Metabolix [11.08.2014 18:42:03]

#

Tein tilastosivun.

vesikuusi [11.08.2014 18:45:20]

#

Tunnen ainakin neljä.

Eki++ [11.08.2014 18:58:02]

#

Olen 13 ja olen ohjelmoinut ehkä 4 vuotta. Lähinnä nettisivuja HTML/CSS/PHP/JS akselilla ja pikkupelejä C++ koodailen. Lisäksi yksi kaverini opiskelee HTML:ää ja JS:ää. Tulihan siinä osallistuttua tuohon kilpiluunkin ja sijaksi tuli puolen tunnin kyhäelmällä 13.

Macro [12.08.2014 14:21:19]

#

Kymmenvuotiaasta asti on puuhailtu koodipuolella, seitsemän vuotta sitä onkin jo jaksanut.

Lebe80 [17.08.2014 23:36:10]

#

Itse olin himpun verran alle 10v (noin 25 vuotta sitten) kun aloitin. Tuohon aikaan ohjelmointiin liittyvää materiaalia oli hieman hankalampi löytää ja opit tulikin saatua parilta veljeni kaverilta, jotka sattuivat harrastamaan ohjelmointia, sekä yritys/erehdys -periaatteella.

Ohjelmointiharrastukseni lähti varsinaiseen nousukiitoon vasta täysikäisenä, kun pääsin internetin ihmeelliseen maailmaan.

neosofta [18.08.2014 09:17:54]

#

80-luvun alku: Salora Fellow & Basic v1.0 (Microsoft Basic) sen jälkeen IBM DOS & Basica

kpzpt [18.08.2014 09:39:16]

#

Hei,

80-luvun puoliväli, sinclair 48k ja siintä sitten spectravideo 728 msx ja siintä commodore 64 josta amiga ja viimein pc vuodesta 1991.

Minulla oli vain basic käytössä aina tuohon commodore 64 asti, jossa opin käyttämään monitor ohjelmaa, monitor ohjelma mahdollisti commodore 64 konekielen käytön, olin tuolloin noin 15-16 vuotinen, olen syntynä 1970, aloitin koodaus harrastukset 13-14 vuotiaana, kun mikrobitti lehti alkoi julkaistumaan, 1984 jos oikein muistan, ostin mikrobitin 1984 joulunumeron ja siintä sitten tilasin bittiä ja bitin ohjelma listauksia johonkin 90-luvulle ?

Mikrobitin käyttäjien omat ohjelma listaukset aloittivat minun koodaus harrasteeni.

--

Kummitus [29.08.2014 20:50:54]

#

Ekat ohjelmointiharjoituksen aloittelin 2006 wanhalla Visual Basic 4.0 ohjelmalla, olin tuolloin täyttämässä 10. Ohjelmointiputkaan rekisteröidyn 2006 eli samana vuonna. Nyt on tullut ohjelmoitua ainakin 8 vuotta. On tullut opittua paljon näinä vuosina ja olen nykyään ammattilainen C#-kielessä.

PS. Ohjelmointiputkan jäsenenä pian 8 vuotta!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta