Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Hostinger, ilmainen webhotelli

Sivun loppuun

Hostinger [13.09.2013 21:27:36]

#

Uuden sukupolven ilmainen webhotelli, Hostinger, on nyt saapunut Suomeen. Hostinger Suomi on Hostinger-konsernin jäsen. Hostinger-konserni on ollut hostingmarkkinoilla jo vuodesta 2007. Tässä muutamia ominaisuuksiamme:

- 2 GB levytilaa ja 100 GB liikennettä per domain
- rajaton määrä domaineja (webhotellikäyttäjiä)
- luotettavat käyttöehdot
- käyttäjäystävällinen hallintapaneeli
- automaattinen ohjelmiston asentaja
- kotisivukone
- erinomainen asiakaspalvelu
- palkinto-ohjelma

Hostinger.fi

EDIT: Ketju on lukittu. Tukea saatte asiakaspalvelustamme tai foorumiltamme tarpeen mukaan!

vesikuusi [13.09.2013 21:37:25]

#

Eikös putka ole mainosvapaa?

Hostinger [13.09.2013 21:46:27]

#

vesikuusi kirjoitti:

Eikös putka ole mainosvapaa?

No en itse löytänyt putkasta yleensäkkää mitään sääntöjä. Korjaa toki jos olet väärässä.
Ketju: Ohjelmointiputkan säännöt?

Metabolix [13.09.2013 22:21:24]

#

Tietoa sivustosta -sivulla lukee, että mainoksia ei julkaista. Toki tämä tarkoittaa pääasiassa, että meihin on turha ottaa yhteyttä mainostilan ostamiseksi, mutta kyllä myös keskustelusta poistetaan mainoksia. Yritäpä muokata viestiäsi objektiivisemmaksi (vain selviä tosiasioita sisältäväksi) ja vähemmän mainostavaksi; tuollaisena se on aika ärsyttävä. Luulen myös, että saisit enemmän asiakkaita asiallisella tiedolla kuin tuollaisella epäilyttävällä tai enintään surkuhupaisalla mainonnalla.

Millä tavalla palvelu on ”uuden sukupolven”? Ihan perinteiseltä näyttää, varmaan vain ylläpitäjät ovat jonneja. Mikä on ”rajaton PHP”? Ei kai kukaan vakavissaan hanki webhotellia, jossa on jollain tavalla ”rajallinen PHP”. Mitä tarkoittaa ”rajaton määrä käyttäjiä”? Sivuilla lukee, että FTP-käyttäjiä on ilmaisversiossa vain kaksi. En myöskään löytänyt yhtään järkevää ominaisuutta, jota ei olisi muissakin webhotelleissa, joten voisitko täsmentää, millä tavalla webhotellissa on ”ominaisuuksia, joista edes maksulliset webhotellit eivät mainitsekaan”? Myös ”luotettavat käyttöehdot” ovat hyvin hämärät: kaikenlaista kielletään, mm. chatit ja tiedostonlatausohjelmistot, mitä jälkimmäinen sitten tarkoittaakaan. InnoDB:n puuttuminen ilmaisesta webhotellista on myös merkittävä puute.

Käyttöehdoissa on varmaan myös toistuvasti jokin kielioppivirhe, sillä itse en ainakaan ymmärrä, mitä järkeä noissa toisen luettelon kielloissa on. ”Sitoudut olemaan käyttämättä palvelua – – tiedoston lähettämiseen palvelimelle, joka tuo saataville minkä tahansa Sisällön, johon sinulla ei ole oikeuksia minkä tahansa lain tai sopimuksen mukaan.” Siis en saa lähettää tiedostoa sellaiselle palvelimelle, jonka sisältöä en omista kaikkien mahdollisten lakien mukaan. Tuskin maailmasta löytyykään palvelinta, jolle saisin silloin lähettää tiedoston. Oliko sivulauseen tarkoitus koskea kuitenkin tiedostoa eikä palvelinta?

Sivusto ei ole kovin vakuuttava: virtuaalipalvelimet-sivun vasemman laidan puhekuplat menevät ruudulta ulos niin, ettei tekstejä pysty lukemaan, ja sivulla on myös ihan rikkinäinen img-tagi. Lisäksi sivustolla väitetään, että PDO ja SQLite olisivat MySQL:n ominaisuuksia, mikä on täysin väärin.

Hostinger [13.09.2013 23:27:46]

#

Hostingerin tekee "uuden sukupolven" webhotelliksi sen klusteroitu arkkitehtuuri ja pilvipalvelut. Hostinger on myös luonut oman kotisivukoneensa, Zyro Builderin, joka on hyvin edistynyt.

"Rajaton PHP"-kohta tarkoittaa sitä, että emme ole estäneet PHP-funktioita, jonka monet muut ilmaiset webhotellit ovat tehneet esim. 'shelli'-skriptejen välttämiseksi. Meillä on omat keinomme niiden kanssa taisteluun.
"Rajaton määrä käyttäjiä"-kohta oli vähän epäselvä, myönnän. Siispä muokkasin sitä hieman. Tällä tarkoitetaan sitä, että meille voi luoda rajattomat määrät webhotellikäyttäjiä (1 webhotellikäyttäjä = 1 domaini). Täten 2GB/100GB levytila/liikenne-rajoituksemme ovat siis per domain.

"Ominaisuuksia, joista edes maksulliset webhotellit eivät mainitsekaan": Okei. Hyvä kysymys. Et olisi voinut tietää ilman, että olisit luonut käyttäjän, sillä näistä ominaisuuksista ei kerrottu julkisilla sivuillamme. Nyt ensinnä kaksi ensimmäistä ominaisuutta ovat 'Tienaa rahaa'- ja 'Mainosta verkkosivuasi'-kohdat, jotka löytyvät hallintapaneelista.
Nämä kohdat toimivat yhteistyössä P.pw-palvelun kanssa.
Hallintapaneelista löytyy 'Tienaa rahaa'- ja 'Mainosta verkkosivuasi'-kohdat. 'Tienaa rahaa'-kohdan avulla pystyt lisäämään verkkosivullesi mainoksia yhdellä klikillä, joista saat sitten tuloja kävijämääräsi mukaan. 'Mainosta verkkosivuasi'-kohta taas toimii siten, että maksat tietyn summan ja P.pw mainostaa verkkosivuasi.
Kolmas ominaisuus on Zyro Builder. Zyro Builder on tarjoamamme kotisivukone, jonka avulla pystyt luomaan verkkosivusi helposti. Zyron on luonut 100% Hostinger.
Ja vielä neljäntenä.... SSH-konsoli. Olen huomannut, että jotkut maksulliset webhotellit eivät tarjoa edes SSH-pääsyä. Hostinger tarjoaa siis SSH-selainkonsolin ilmaisille käyttäjille.

Pahoittelen kyseisiä kirjoitusvirheitä, joita löytyy varsinkin Käyttöehdoistamme. Hostingerin kihot päättivät hoitaa sivuston käännöksen englannista suomen kielelle freelancer-työnä ja freelanceri ei todellakaan osannut kaikkia kyseisiä termejä (esim. MySQL != SQL). Hostinger Suomi avautui siis vasta noin kaksi viikkoa sitten. Yritän oikolukea sivustoa parhaani mukaan.

”Sitoudut olemaan käyttämättä palvelua – – tiedoston lähettämiseen palvelimelle, joka tuo saataville minkä tahansa Sisällön, johon sinulla ei ole oikeuksia minkä tahansa lain tai sopimuksen mukaan.” Tämän olisi tarkoitus tarkoittaa sitä, että et saa lähettää Hostingerin palvelimelle sellaista sisältöä, jota et omista kaikkien mahdollisten lakien mukaan. Korjaan tämän kohdan mahdollisimman nopeasti.

Olen myöskin korjannut kyseiset puhekuplat ja img-tagin. Sivustolla ei myöskään enää väitetä, että PDO ja SQLite olisivat MySQL:n ominaisuuksia.


Ja hei. Älä luulekaan, että Hostingerin 'ylläpitäjät' ovat täysin jonneja. Hostinger Suomi on Hostinger-konsernin jäsen. Hostinger-konserni omistaa mm. 000webhostin, Youhostingin ja BoxBillingin. Hostinger Suomi toimii "Hostinger International Ltd."-yrityksen nimissä.
Minut on vasta palkattu hoitamaan Hostinger Suomen asiakaspalvelua, mutta töihini kuuluu myös hostinger.fi-verkkosivun ylläpito. Kuten sanoin, yritän oikolukea verkkosivua parhaani mukaan.

kayttaja-1634 [14.09.2013 02:29:11]

#

Tuo emoyhtiön nettisivusto tuo ainakin ilmeensä osalta mieleen 2000-luvun alun bubblegum-grafiikat eikä toisaalta palvelun sijainti veroparatiisissakaan ole omiaan herättämään luottamusta.

Nuo käyttöehdot ovat niin sekavat, että niiden voi tulkita tarkoittavan mitä tahansa. Enkä nyt tarkoita siis pelkästään lukemattomia kirjoitusvirheitä. Lisäksi esim. boldi lausahdus, kuten "Hostinger.fi:n käyttäjät ovat täysin vastuussa kaikista teoista, jotka ovat tehty heidän käyttäjällään" ei ole pääsääntöisesti ainakaan Suomen lain mukaan pätevä.

Jos sortuu ottamaan ilmaista, ei useimmiten voi esittää minkäänlaisia vaateita palveluntarjoajaa kohtaan. Tämä tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi halutessaan poistaa vaikkapa kaiken tallentamasi datan ilman selittelyä.

PS. sivuilla sanotaan, että "Yli 90% asiakkaistamme ovat täysin tyytyväisiä ilmaiseen webhotelliimme". Mielelläni näkisin, minkälaisilla menetelmillä tulokseen on päästy ja mitä yli 90% oikeastaan tarkoittaa. ^^,

runeberg [14.09.2013 13:52:57]

#

Jos kutsun 100 käyttäjää, niin saanko sen satasen ihka aitoina dollareina?

Hostinger [14.09.2013 14:18:06]

#

kayttaja-1634 kirjoitti:

– – eikä toisaalta palvelun sijainti veroparatiisissakaan ole omiaan herättämään luottamusta.

No itse en hirveesti mahda sille, että yrittävät selvästi vältellä veroja.

kayttaja-1634 kirjoitti:

Nuo käyttöehdot ovat niin sekavat, että niiden voi tulkita tarkoittavan mitä tahansa.

Yritän saada Käyttöehdot selvennettyä tämän päivän aikana.

"Yli 90% asiakkaistamme ovat täysin tyytyväisiä ilmaiseen webhotelliimme": Tämä tarkoittaa pääosin sitä, että ilmaisen webhotellimme resurssit riittävät 90% asiakkaistamme, eli he eivät joudu päivittämään maksulliseen webhotelliin. Jos verkkosivu taasen tarvitsee enemmän levytilaa/liikennettä tai käyttää enemmän prosessorin tehoja kuin mitä ilmainen webhotelli sallii, joutuu käyttäjä päivittämään maksulliseen pakettiin. Suurin osa heistä, jotka päivittävät maksulliseen pakettiin, ovat kuitenkin yrityksiä.

runeberg kirjoitti:

Jos kutsun 100 käyttäjää, niin saanko sen satasen ihka aitoina dollareina?

No näiden 100 käyttäjän täytyy ensin täyttää vaatimukset. Käyttäjien täytyy mm. olla ollut aktiivisia 30 päivää ja heidän verkkosivuillaan täytyy olla sisältöä.
Saat sen satasen joko ihka aitoina dollareina PayPaliin tai pankkitilillesi (pankkisi muuntaa dollarit kylläkin euroiksi)

feenix [14.09.2013 14:29:34]

#

"Anna linkkisi muille ja kun he ovat rekisteröineet itsensä Hostinger.fi:ssä, saat pisteitä."

Ei tuossa ainakaan sanota, että pitäisi mitenkään "täyttää ehtoja" vaan pisteitä saa kunhan rekisteröityvät. Mutta joo, kieliasu on huonoa, eiköhän tuolla silti harrastelijoita saa käyttäjiksi.

Ja ihan oikeastiko saan vuodeksi täysin rajoittamattomat palvelut, jos tuon kolme muuta käyttäjää? Eli voin käyttää koko ajan vaikkapa teran muistia, 200 teraa levytilaa, 3000 prosessoriytimen tehot ja siirtää 10 Gbps tavaraa sisään ja ulos? Kiinnostus heräsi...

Hostinger [14.09.2013 14:45:11]

#

No okei, siitä ei lue mitään julkisilla sivuilla. Hallintapaneelista, "Palkinnot"-kohdasta, löytyy seuraava teksti:

Palkinnot-sivu kirjoitti:

Käyttäjän status vaihdetaan Aktiiviseksi, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät:

Käyttäjän täytyy olla rekisteröitynyt vähintään 30 päivää.
Käyttäjällä täytyy olla vähintään 1 verkkosivu tehtynä.
Verkkosivulla täytyy olla sisältöä.

Ja kaikkihan sen tietää, että ei voi olla 'rajattomia resursseja'. Käyttöehdoissa lukee, että webhotellia ei saa käyttää pelkästään tiedostojen säilytykseen, joten tuskin mikään verkkosivu käyttäisi itsessään 200 teraa levytilaa. Suurella kaistan käytöllä ei ole myöskään kovin mitään ongelmaa.
Prosessorinkäytöllä on aina jonkinmoiset rajoitukset, jopa Premium-webhotelleilla. Sanottakoon, että josset rupea fraktaaleja tai bitcoineja laskemaan, et tule ylittämään kyseisiä rajoituksia.

"Rajoittamattomat resurssit"-teksti on täysin mainoskikka. En väitä, että kyseisen termin käyttäminen olisi oikein, mutta enpä minä tuolle mahda itse mitään.
Pyytäisin teitä kokeilemaan palvelua ennen kuin rupeatte haukkumaan sitä sen mainostustavan takia.

vesikuusi [14.09.2013 16:28:09]

#

Hostinger kirjoitti:

Pyytäisin teitä kokeilemaan palvelua ennen kuin rupeatte haukkumaan sitä sen mainostustavan takia.

Saanko kysyä, että mitähän helv*ttiä odotit, kun postasit mainoksen asialliselle foorumille? :D

Hostinger [14.09.2013 17:03:15]

#

vesikuusi kirjoitti:

Hostinger kirjoitti:

Pyytäisin teitä kokeilemaan palvelua ennen kuin rupeatte haukkumaan sitä sen mainostustavan takia.

Saanko kysyä, että mitähän helv*ttiä odotit, kun postasit mainoksen asialliselle foorumille? :D

No okei. Olisi pitänyt ottaa huomioon, että tämä on Ohjelmointiputka :)

Metabolix [14.09.2013 20:36:42]

#

Hostinger kirjoitti:

Pyytäisin teitä kokeilemaan palvelua ennen kuin rupeatte haukkumaan sitä sen mainostustavan takia.

Millä tavalla palvelun testaaminen vaikuttaisi yhteenkään luetelluista vioista?

Hostinger kirjoitti:

"Rajoittamattomat resurssit"-teksti on täysin mainoskikka.

Suomessa tällainen mainoskikka on ikävä asia, sillä harhaanjohtavan tai virheellisen tiedon antaminen mainoksessa on kuluttajansuojalain vastaista.

Lumpio- [14.09.2013 20:41:06]

#

Hostinger kirjoitti:

No okei. Olisi pitänyt ottaa huomioon, että tämä on Ohjelmointiputka :)

Enpä usko että kovin moni foorumi jota ei ole juuri sitä varten reagoi kovin positiivisesti ihan puhtaaseen mainokseen.

Hostinger [14.09.2013 21:54:00]

#

Metabolix kirjoitti:

Suomessa tällainen mainoskikka on ikävä asia, sillä harhaanjohtavan tai virheellisen tiedon antaminen mainoksessa on kuluttajansuojalain vastaista.

"Rajaton levytila"-lause tarkoittaa suurinpiirtein seuraavaa: "Emme aseta rajoituksia levytilankäytölle", joka on mielestäni täysin laillinen sanonta.

EDIT: Selvensin Käyttöehtoja. Sanokaa jos silmään nappaa vielä joitain kohtia :)

joah [15.09.2013 11:36:11]

#

Kiva palvelu, kun olen ennemmin käyttänyt 000webhostia. Risut ja ruusut:

Ruusut:

+ Suomenkielinen (vaikka englantikin sujuu multa)
+ Saa valita alidomainin (jos ottaa)
+ Samalla sivustolla päivitykset (000webhostista menee Hosting24:seen)
+ Hotlink
+ Pistepalkinnot (jos toimii, ja palkinnot tulevat perille)

Risut:

- Kirjoitusvirheitä
- Domain ei toimi
- Hiukan epäselvä toteutus*
- Tiedostojenhallinta iframella**
- Jos kerran suomennetaan, niin suomentakaa kunnolla***
- Liikaa kaikkea, jopa kolme tiedostonhallintaa
- Osa toiminnoista ei toimi****

* hallintapaneliin pääsee vain painamalla "vaihda"-painiketta, jotenkin epäselvä nimi hallintapaneelille
** kun domain ei toimi, iframe ei näytä mitään, ja joissain selaimissa iframe pois käytöstä
*** mm: resetointi = palauttaminen, status = tila, domain = verkkotunnus. Saattaa aiheuttaa hämmennystä aloikkaille
**** syynä saattaa olla ilmaisjäsenyys, mutta eikö ne ominaisuudet, jotka eivät kuulu minun pakettiin, pitäisi olla pois näkyvistä?

Näitä miinuksia (ja toivottavasti plussia) ilmenee vielä ajan mukaan lisää, mutta tälläiset asiat ponnahtivat esille.

E: Pysyn siis 000webhostilla, joko olen tottunut siihen, tai tossa sivussa on oikeasti jotain mätää.

Hostinger [15.09.2013 11:50:55]

#

joah kirjoitti:

Risut:

- Kirjoitusvirheitä
- Domain ei toimi
- Hiukan epäselvä toteutus*
- Tiedostojenhallinta iframella**
- Jos kerran suomennetaan, niin suomentakaa kunnolla***
- Liikaa kaikkea, jopa kolme tiedostonhallintaa
- Osa toiminnoista ei toimi****

Voisitko kertoa minulle, että mitä tarkoitat sillä, että "Domain ei toimi"? Ja voisitko antaa esimerkkejä toiminnoista, jotka eivät toimi?
Yritän korjata kertomiasi ongelmia parhaani mukaan, mutta esimerkiksi tiedostonhallinnasta en voi pistää muuta kun palautetta ylemmälle taholle.

joah [15.09.2013 11:56:32]

#

Hostinger kirjoitti:

Voisitko kertoa minulle, että mitä tarkoitat sillä, että "Domain ei toimi"? Ja voisitko antaa esimerkkejä toiminnoista, jotka eivät toimi?
Yritän korjata kertomiasi ongelmia parhaani mukaan, mutta esimerkiksi tiedostonhallinnasta en voi pistää muuta kun palautetta ylemmälle taholle.

No, minulla on domain, joka näkyy teidän sivuilla, että kaikki olisi okei, aktiivinen jne. mutta kun menen [domaini].zz.mu-osoitteeseen tulee "Safari ei löydä palvelinta", eli sama kuin domainia ei olisikaan olemassa.

Toimimaton toiminto on ainakin se, että jos klikkaat "Vaihda teemaa", se menee vain jonnekkin sivulle, mutta sieltä on joku uudelleenohjaus päällä, joka tuo sen takaisin. Tosin huomasin, että jos yrität vaihtaa teemaa dropdown-kohdasta, ei valikoimassa ole kuin käytössä oleva "Hostinger"-teema.

Eli eihän näistä hienoista ominaisuuksista ole hyötyä, kun koko domainia ei löydy bittiverkosta.

Plus huomasin, että en ole ladannut mitään sivuilleni, niin näyttäisi olevan jo 0.02 MB:tä käytössä. Erittäin pieni luku, mutta outoa silti.

E: Yritin mennä sivujen IP-osoitteella sivuille, mutta tälläinen tulee:

"Account unavailable

Maybe account have been moved, deleted, suspended or not activated yet.

The requested resource could not be found but may be available again in the future."

Hostinger [15.09.2013 12:05:07]

#

joah kirjoitti:

Hostinger kirjoitti:

Voisitko kertoa minulle, että mitä tarkoitat sillä, että "Domain ei toimi"? Ja voisitko antaa esimerkkejä toiminnoista, jotka eivät toimi?
Yritän korjata kertomiasi ongelmia parhaani mukaan, mutta esimerkiksi tiedostonhallinnasta en voi pistää muuta kun palautetta ylemmälle taholle.

No, minulla on domain, joka näkyy teidän sivuilla, että kaikki olisi okei, aktiivinen jne. mutta kun menen [domaini].zz.mu-osoitteeseen tulee "Safari ei voinut avata sivua", eli sama kuin domainia ei olisikaan olemassa.

Toimimaton toiminto on ainakin se, että jos klikkaat "Vaihda teemaa", se menee vain jonnekkin sivulle, mutta sieltä on joku uudelleenohjaus päällä, joka tuo sen takaisin. Tosin huomasin, että jos yrität vaihtaa teemaa dropdown-kohdasta, ei valikoimassa ole kuin käytössä oleva "Hostinger"-teema.

Eli eihän näistä hienoista ominaisuuksista ole hyötyä, kun koko domainia ei löydy bittiverkosta.

Eipä meillä ole ennen ollut tämmöstä ongelmaa. Oletko varma, ettei ongelmanasi ollut vain tämä normaali DNS-propagaatio, että kyseisen domainin DNS-muutokset eivät vielä ehtineet omalle koneellesi/operaattorillesi?

Tuosta "Vaihda teemaa"-toiminnosta. Sen ei olisi tarkoituskaan toimia, sillä käytössä ei ole muita teemoja. Kun siitä klikkaa, pitäisi hallintapaneelin yläreunaan ilmestyä teksti: "Muita teemoja ei saatavilla.".

Jos kyseessä ei siis voinut olla DNS-propagaatio, pyytäisin sinua luomaan tiketin asiakaspalveluun, jotta voisin löytää käyttäjäsi (ei tarvitse kirjoittaa muuta kun, että olet joah täältä putkasta).

E: Tuon "Account unavailable"-virheen kuuluisikin tulla.

joah [15.09.2013 12:10:45]

#

Hostinger kirjoitti:

Eipä meillä ole ennen ollut tämmöstä ongelmaa. Oletko varma, ettei ongelmanasi ollut vain tämä normaali DNS-propagaatio, että kyseisen domainin DNS-muutokset eivät vielä ehtineet omalle koneellesi/operaattorillesi?

Tuosta "Vaihda teemaa"-toiminnosta. Sen ei olisi tarkoituskaan toimia, sillä käytössä ei ole muita teemoja. Kun siitä klikkaa, pitäisi hallintapaneelin yläreunaan ilmestyä teksti: "Muita teemoja ei saatavilla.".

Jos kyseessä ei siis voinut olla DNS-propagaatio, pyytäisin sinua luomaan tiketin asiakaspalveluun, jotta voisin löytää käyttäjäsi (ei tarvitse kirjoittaa muuta kun, että olet joah täältä putkasta).

Jaa, oli sitten harvinaisen sulautuva väritys sivustoon, kyllähän tuo ilmoitus tohon tulee, sori.

Testasin juuri tuossa 000webhostilla uutta domainia, ja toimii hyvin. Ei tule tuollaisia erroreita. Laitan kyllä tiketin aspaan.

Kuvia:
.zz.mu-domain-errori
IP-osoitteella
Aktiivinen-tila

E: tiketti lähetettu

Hostinger [15.09.2013 12:40:55]

#

joah kirjoitti:

E: tiketti lähetettu

Vastasin tikettiin.
Kuten sanoin tiketissä, minä pystyin käymään verkkosivullasi ilman mitään ongelmia. Kokeilin sitten vielä Kproxy-välityspalvelimella ja se toimi silläkin. Ongelma on selvästi sinun päässä ja se on luultavasti aiemmin mainitsemani DNS-propagaatio. Nimipalvelinmuutokset eivät ole ehtineet vielä sinun koneellesi/operaattorillesi. Tää on ihan yleinen prosessi kaikilla domaineilla, joskus se vain vie pitempään.
Voit kokeilla käydä verkkosivullasi myös esim. kännykän netillä.

Antti Laaksonen [15.09.2013 13:20:54]

#

Voin kertoa yhden asian, jossa Hostinger eroaa edukseen maksullisista palveluista: ylläpito on aktiivinen myös viikonloppuisin. Yleensä jos lähettää tukipyynnön webhotelliin perjantaina klo 14 tai myöhemmin, vastaus tulee aikaisintaan maanantaina klo 10. Hienoa myös, että jaksat vastailla asiallisesti täällä esitettyyn kritiikkiin.

runeberg [15.09.2013 15:11:23]

#

Jepulis, täytyy kyllä nostaa hattua aktiivisesta ja asiallisista vastauksista kritiikkiin, eikä samanlaista jankkaamista kuin esim. latella. Jos lähtökohta olisi ollut parempi, tuskin kritiikki olisi ollut näin voimakasta ja palvelu olisi löytänyt oman paikkansa muiden ilmaisten joukosta.

Ja jos palvelu on myös hyvä, todennäköisesti sitä oltaisiin myös suositeltu tasaisin väliajoin esiintyviin kysymyksiin "mistä ilmainen html5+php+jquery+css3 kotisivupaikka html- ohjelmoinnille"

joah [15.09.2013 15:45:33]

#

Tuli siirrettyä omat sivut tonne, tykästyin kyllä palvelusta kuitenkin :) Vielä 000webhostilta kansiot ja filut palvelimelle... Kiva tiedostonhallinta mac-käyttäjänä.

Hostinger [15.09.2013 17:01:15]

#

runeberg kirjoitti:

Ja jos palvelu on myös hyvä, todennäköisesti sitä oltaisiin myös suositeltu tasaisin väliajoin esiintyviin kysymyksiin "mistä ilmainen html5+php+jquery+css3 kotisivupaikka html- ohjelmoinnille"

No tuskin Hostingeria on vielä ehditty suositella kovinkaan monissa tuon kaltaisissa ketjuissa, koska se avattiin vasta 2 viikkoa sitten.

runeberg [15.09.2013 17:26:39]

#

Hostinger kirjoitti:

runeberg kirjoitti:

Ja jos palvelu on myös hyvä, todennäköisesti sitä oltaisiin myös suositeltu tasaisin väliajoin esiintyviin kysymyksiin "mistä ilmainen html5+php+jquery+css3 kotisivupaikka html- ohjelmoinnille"

No tuskin Hostingeria on vielä ehditty suositella kovinkaan monissa tuon kaltaisissa ketjuissa, koska se avattiin vasta 2 viikkoa sitten.

Puhuinkin lähinnä futuurissa, koska tälläisiä ketjuja todennäköisesti tulee myös tulevaisuudessa, mikäli putka ei kuole mainostulojen puutteeseen.

Hostinger [15.09.2013 18:19:03]

#

runeberg kirjoitti:

Puhuinkin lähinnä futuurissa, koska tälläisiä ketjuja todennäköisesti tulee myös tulevaisuudessa, mikäli putka ei kuole mainostulojen puutteeseen.

No se selittää asian :)

kayttaja-11960 [15.09.2013 18:34:00]

#

Hostinger kirjoitti:

No okei. Olisi pitänyt ottaa huomioon, että tämä on Ohjelmointiputka :)

Niin mutta monilla ohjelmointityypeillä on kotisivut. :-D

kayttaja-11960 [15.09.2013 20:52:02]

#

Tiketeihin vastataan 3 minuutissa :D

Hostinger [15.09.2013 21:23:32]

#

python61 kirjoitti:

Tiketeihin vastataan 3 minuutissa :D

Heh no satuin vain olemaan koneella juuri samaan aikaan :)

Lebe80 [17.09.2013 21:47:57]

#

Voiskohan Hostinger jatkossa ilmoittaa Hostingeriin liittyvistä uutisista vain Hostingerin asiakkaille.

Hostinger [17.09.2013 22:24:53]

#

Lebe80 kirjoitti:

Voiskohan Hostinger jatkossa ilmoittaa Hostingeriin liittyvistä uutisista vain Hostingerin asiakkaille.

Totta kai. Pahoittelen.

EDIT: Ketju on lukittu. Tukea saatte asiakaspalvelustamme tai foorumiltamme tarpeen mukaan!

Rox [18.09.2013 14:37:13]

#

Just koitin. Imo se sivu pitäs aktivoitua heti tai ~5 min sisään niinkuin monessa muussakin ilmasessa palvelussa.

Lebe80 [18.09.2013 14:47:27]

#

Imho teidän pitäis varmaan tehdä Hostingerille ilmanen tukisivusto, ja jatkaa siellä keskustelua.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on lukittu, joten siihen ei voi vastata.

Tietoa sivustosta