Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: UNIX-aikaleima

Sivun loppuun

kpzpt [01.04.2012 23:10:13]

#

Internet time,

Katselkaapas internet timeä, siellä pyörähtää jännä luku nyt lähi päivinä.

Tällä hetkellä - InternetTime:1333311023

Kuka jaksaa laskea milloinka on tuo pitkä 3333.. luku ohitettuna, taikka juuri nyt..

Onkos tämä tätä maya kalenteria nyt sitten ??

Edit.
Taitaa siis olla tuo time() php käsky joka tuota näyttää.. Eli ei taida olla ihan internet time kyseessä, olen vähän aloittelija näitten php käskyjen kanssa.

---

Grez [01.04.2012 23:15:44]

#

Mikä kenen "Internet Time"?

Swatchin "Internet Time" on @885.
UTC on "2012-04-01 20:15"

jukkah [01.04.2012 23:17:13]

#

Mistä sen löytää?

kpzpt [01.04.2012 23:18:43]

#

öh,

Olen aika aloittelija netti tietoudessa, minulla on tämä seuraava käsky php koodissani.

time()

---

Grez [01.04.2012 23:19:07]

#

Jaa siis unix timestamp eli sekunnit epochista.

kpzpt [01.04.2012 23:20:00]

#

Heh,

Ok..

Tämä on sitten varmaankin se maya kalenteri tämän vuoden osalta, vai onko jotain muita herkullisia hetkiä kalenterin ja kellon puolelta ?

Grez [01.04.2012 23:24:46]

#

No Windows-aika oli 1.4.2012 kello 0:00 41000,00000000.

Ehkä 21.7.2012 kello 2:40 on sitten vielä mielenkiintoisempi eli 41111,11111111111...

jukkah [01.04.2012 23:28:06]

#

1333333333 on maanantaina 2.4.2012 2:22:13 GMT

kpzpt [01.04.2012 23:30:01]

#

ok,

Näitä jänniä kello ja kalenteri lukuja taitaakin vilahdella aika useasti..

jukkah [01.04.2012 23:31:45]

#

Joo, ei niistä maailmanloppua tms. voi ennustaa (joka kolmas sekunti on mahdollinen). ;)

vuokkosetae [02.04.2012 05:26:10]

#

Joo. Havaittu. Ei puuttunut kyseinen luku tiusta ja maailmanloppukin peruutettiin. GNU date antaa date +%s komennolla noita :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta