Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: MyWinLockerin poisto-ohjelma jumittuu

Sivun loppuun

ErroR++ [23.01.2012 16:36:32]

#

Moi!
Päätin poistaa hieman ohjelmia, ja yritän poistaa MyWinLockeria. Sitten törmäsin ongelmaan: sen poisto vain jumittui ja on ollut jumittunenna nyt jo varmaan tunnin.
Tehtäväpalkissa näkyy kaksi ikkunaa: MyWinLocker Suite - InstallShield Wizard ja EgisTec Shredder Setup.
Niistä ensimäinen on varsinainen ikkuna, toista ei näy missään.

Mikä tässä nyt mättää?

ErroR++ [23.01.2012 18:03:28]

#

Tarvitsisin nyt aika pikaista apua. Se ohjelma on ollut nyt jumissa aivan samassa kohdassa pari tuntia. Googlettamalla löysin jotain keskusteluja, mutta ei niistä edes apua ollut.

RQ [23.01.2012 18:05:03]

#

Tapa se uninstaller-prosessi, ja poista koneelta manuaalisesti.

ErroR++ [23.01.2012 20:22:09]

#

OK. Mikähän prosessi tuolta kannattaisi ensiksi tappaa?
Siellä kun on:
msiexec.exe (2 kertaa)
ISBEW64.exe (2 kertaa)
setup.exe (2 kertaa)

ISBEW64 on tietenkin IstallShield, msiexec on Microsoft Installer, ja setupit on jotain muuta kamaa.

RQ [23.01.2012 20:26:50]

#

No se prosessi, joka on itse uninstalleri?

ErroR++ [23.01.2012 20:35:34]

#

Toisessa setupissa on descriptionina EgisTec Shredder, toinen on MyWinLocker Suite. En kyllä löydä mitään uninstall.exeä (todistettu omatekemällä ohjelmalla).

Metabolix [23.01.2012 20:39:31]

#

Mikä ihme siinä on, ettei ongelmia nykyään osata ratkaista kokeilemalla? Tapa vaikka kaikki, tuskin asia siitä pahemmaksi menee. Tietenkin yleensä kannattaa aloittaa siitä, joka näyttää vähiten liittyvän Windowsiin ja eniten itse uninstelleriin, eli tässä tapauksessa jommastakummasta setup.exestä. Näithän jo itsekin, että niiden kuvaukset ovat ohjelmien nimiä.

ErroR++ [23.01.2012 20:42:43]

#

Höh? Laitoin tehtävienhalinnasta sen EgisTec Shredder setupin Sovellukset -välilehdeltä poies ja sitten alko edetä. Kiitos vinkeistä.
EDIT: Nyt toimii!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta