Minilukujärjestysgeneraattori. Pitäisi toimia ongelmitta.
Kokeiluversio: http://lego.jouluserver.com/php/minilukkari.php
EDIT: ilman print komentoja ei toimi.
html tiedosto
<form method="post" action="tee.php" > Nimesi: <input type="text" name="nimi" size="7"><br> Manantai: <br> alkaa <input type="text" name="ma1" size="7"> loppuu <input type="text" name="ma2" size="7"> <br>Tiistai: <br> alkaa <input type="text" name="ti1" size="7"> loppuu <input type="text" name="ti2" size="7"> <br>Keskiviikko: <br> alkaa <input type="text" name="ke1" size="7"> loppuu <input type="text" name="ke2" size="7"> <br>Torstai: <br> alkaa <input type="text" name="to1" size="7"> loppuu <input type="text" name="to2" size="7"> <br>Perjantai: <br> alkaa <input type="text" name="pe1" size="7"> loppuu <input type="text" name="pe2" size="7"><br> Taulukon koko (0 ei näytä taulukkoa)<br> <input type="text" name="paksu" size="10"> Taustakuvan osoite (jätä tyhjäksi, jos et käytä):<br> <input type="text" name="tausta" size="120"> <br><input type="submit" value="Lähetä" name="submit" id="submit" /><br> <input type="reset" value="Tyhjennä kentät" name="reset" id="reset" />
tee.php
<?php // Tekijä: admin // Kokeiluversio: http://lego.jouluserver.com/php/minilukkari.php // Saa muokata, muttei väittää omanaan. // muutetaan tiedot $nimi = $_POST['nimi']; $ma1 = $_POST['ma1']; $ma2 = $_POST['ma2']; $ti1 = $_POST['ti1']; $ti2 = $_POST['ti2']; $ke1 = $_POST['ke1']; $ke2 = $_POST['ke2']; $to1 = $_POST['to1']; $to2 = $_POST['to2']; $pe1 = $_POST['pe1']; $pe2 = $_POST['pe2']; $tausta = $_POST['tausta']; $paksu = $_POST['paksu']; //Määritetään taustakuva print '<body background="'.$tausta.'">'; // Tulostetaan tiedot print '<table style="text-align: left; width: 100%;" border="'.$paksu.'"'; print ' cellpadding="2" cellspacing="2">'; print ' <tbody>'; print ' <tr>'; print ' <td>Nimesi</td>'; print ' <td>'.$nimi.'</td>'; print ' </tr>'; print ' </tbody>'; print '</table>'; print '<br>'; print '<table style="text-align: left; width: 100%;" border="'.$paksu.'"'; print ' cellpadding="2" cellspacing="1">'; print ' <tbody>'; print ' <tr>'; print ' <td>Maanantai</td>'; print ' <td>alkaa klo '.$ma1.'</td>'; print ' <td>loppuu klo '.$ma2.'</td>'; print ' </tr>'; print ' <tr>'; print ' <td>Tiistai</td>'; print ' <td>alkaa klo '.$ti1.'</td>'; print ' <td>loppuu klo '.$ti2.'</td>'; print ' </tr>'; print ' <tr>'; print ' <td>Keskiviikko</td>'; print ' <td>alkaa klo '.$ke1.'</td>'; print ' <td>loppuu klo '.$ke2.'</td>'; print ' </tr>'; print ' <tr>'; print ' <td>Torstai</td>'; print ' <td>alkaa klo '.$to1.'</td>'; print ' <td>loppuu klo '.$to2.'</td>'; print ' </tr>'; print ' <tr>'; print ' <td>Perjantai</td>'; print ' <td>alkaa klo '.$pe1.'</td>'; print ' <td>loppuu klo '.$pe2.'</td>'; print ' </tr>'; print ' </tbody>'; print '</table>'; print '<br>'; print '</html>'; ?>
Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.