Tää on tällänen Koodi Kirjasto, demo: http://www.simoweb.org/kl/koodilisaaja.php
Luo koodit.txt filu ja CDMOD > 666
Tätä tullaan kehittelemään, v. 1.
koodilisaaja.php
<head><title> Koodi Kirjasto </title></head> <html> <body> Tässä voit lisätä koodisi ns. koodi kirjastooon !<br> <br> Älä laita koodeja: <B>></B> tai <B>< </B> Sillä koodit lisätään suoraan koodin alkuun -ja loppuun !<br> Kun koodissasi rivi loppuu lisää koodi: <br><br> <br> Koodeja kirjastossa yhteensä: <?php include('kodmaara.php');?><br> <br> <form method="POST" action="lisaa.php"> <B>Koodin nimi</B> : <INPUT TYPE="TEXT" NAME="nimi" size="20"><BR> <B>Lisääjän nimi</B> : <INPUT TYPE="TEXT" NAME="lnimi" size="20"><BR> <B>E-mail</B> : <INPUT TYPE="TEXT" NAME="email" size="20"><BR> <B>Listaus (koodi)</B> :<br> <textarea cols="50" rows="10" name="listaus"> </textarea><BR> <br> <INPUT TYPE=SUBMIT VALUE="Lisää" style="border: 1px solid black; background: white;"><br></form> </body> </html>
lisaa.php
<?php $koodi = "<b>Nimi:</b> <?php print\"$nimi\";?><br><B>Lisääjän nimi:</B> <a href=\"mailto: <?php print\"$email\";?>\"><?php print\"$lnimi\";?></a><br><br><b>Koodi:</B> <table width=\"400\" style=\"border: 1px solid black\"><td><<?php print\"$listaus\";?>></td></tr></table><hr color=black size=1 noshade>"; // Kirjotetaan tiedot ylös $logit = "$koodi\n"; $fp = fopen ("koodit.txt", "a+"); // Avataan tiedosto, jonne tiedostot kirjotetaan fwrite ($fp, $logit); fclose ($fp); // Suljetaan tiedosto..?> <div class="osio">Skriptin lisääjä - Lisätty</div><br> <br> <B>Nimi:</b> <?php print"$nimi";?><br> <B>Lisääjän nimi:</B> <a href="mailto: <?php print"$email";?>"><?php print"$lnimi";?></a><br> <br> <B>Koodi</B>:<br> <table width="400" style="border: 1px solid black"><td> <<?php print"$listaus";?>> </td></tr></table><br> Koodisi on nyt lisätty, <a href="kaikkikoodit.php">tästä</a> katsomaan kaikki koodit!<br>
kaikkikoodit.php
<head><title> Koodi Kirjasto - Kaikki Koodit </title></head> <html> <body> <a name="ylös"> Käsittääkseni, koodit on väärin päin, eli uusin on alimpana.<br> <br> <a href="#alas">Alas</a><br><br> <?php include('koodit.txt');?><br> <a name="#alas"><a href="#ylös">Ylös</a><br> </body> </html>
kodmaara.php
<?php $koodit = file("koodit.txt"); $koodit = array_reverse($koodit); $koodimaara = count($koodit); echo $koodimaara;?>
Njaa, en mä ees tiiä mitä täl tekee :D
Siis mitä ihmettä, onks tää nyt joku HTML-koodikirjasto vai mikä kun se laittaa nuo < ja > o_O
lainaus:
Siis mitä ihmettä, onks tää nyt joku HTML-koodikirjasto vai mikä kun se laittaa nuo < ja > o_O
Njaa, sinne voi tunkee PHP -koodeja, koska se laittaa autom. kun se koodi on lähetetty alkuun- ja loppuun < ja > -merkit.
Kunhan vain kokeilen taitojani XD
Ihan pakko laittaa niitä taitojenkokeiluja tänne?
Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.