Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Lähiverkon koneiden etsiminen

Sivun loppuun

sooda [26.11.2003 13:35:26]

#

Etsii kaikki koneet lähiverkosta ja yhdistää niihin joissa kuunnellaan. Formi tarvitsee winsockin nimeltä WS indeksillä 0 sekä jonkun klikattavan jutskan nimeltään Löydä. Niin ja huom! vaihda tuo portti(1337) omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Private maksi As Integer 'isoin indeksi wössille
Private Sub Löydä_Click() 'etsi lähiverkon koneet

    ip = WS(0).LocalIP 'haetaan ip
    runko = Left(ip, InStrRev(ip, ".")) 'ip:n runko
    pinkki = 0.02 'ping aika
    For i = 1 To 254 'joskus 0 ja 255 ei toimi
        Caption = "Etsitään... " & i
        WS(maksi).Close 'suljetaan ettei erooroi
        WS(maksi).Connect runko & i, 1337 'yritetään yhdistää
        startti = Timer 'haetaan alkuaika
        Do 'odotetaan yhteyttä...
            DoEvents 'ettei jumitu
        Loop Until startti + pinkki < Timer 'luupataan
        If WS(maksi).State = sckConnected Then
            'yhteys saatiin...
            maksi = maksi + 1  'lisätään laskuria yhdellä
            Load WS(maksi) 'ladataan uusi wössisocketti
        Else
            'ei saatu yhteyttä
            WS(maksi).Close
        End If
    Next 'seuraava ip
    MsgBox "Okei, saatiin yhteys yhteensä " & maksi & " lähiverkon koneeseen.", vbInformation, "Tärkeä huomio!"

End Sub

kala [26.11.2003 22:51:09]

#

Melkonen haxx0rityökalu, onkos tämänlaisten julkaiseminen nyt aivan hyvän maun rajoissa ;-) ?

sooda [27.11.2003 10:04:09]

#

mikä h4x0r1 tää muka. kaveri esim tekee alkulukulaskurin tämän avulla jossa joka koulun koneella on taustalla ohjelma ja sitten pääohjelma etsii kaikki lähiverkon koneet ja antaa joka ohjelmalle ohjeet "sä lasket luvut 1-1000, sä taas 1001-2000..." esim näin. itse kyllä tein etähallintaohjelman jossa on tämä ja sitten vaikka avaan joka koneen cd-aseman ja koko koulu on ihmeissään... sikahauskaa ;D

jrantala [27.11.2003 17:55:10]

#

MÄ KÄRÄYTÄN SUT! ;>

ZcMander [27.11.2003 19:05:53]

#

Ei toimi, pinggasin osotteeseen 254 (jossa ulkonen ADSL boksi on) niin komento kehotteella toimi, mutta tolla ohjelmalla ei

sooda [28.11.2003 09:24:58]

#

elä rantala käräytä hei eiks soodaajat pidä yhtä hei. ja zalamander, oliko oikea portti? vaihda toi 1337(leet ;) ) siihen porttiin jota adslboxi käyttää.

sooda [28.11.2003 09:57:34]

#

ja sitten instrrev functio vb5:n käyttäjille joilla ei ole sitä(minä mukaanlukien):

Function GetInstrRev(text, find)

    For i = Len(text) To 1 Step -1
        rev = rev & Mid(text, i, 1)
    Next
    GetInstrRev = Len(text) - InStr(rev, find) + 1

End Function

make3003 [15.12.2003 16:27:44]

#

voisiko joku lähettää ton mulle formina !! Kiitos !
Osote: make3003@hotmail.com

Gaxx [19.01.2004 07:31:22]

#

Mulla se valittaa jostain kun toi 'i' menee siinä sadan paikkeilla(joskus aikasemminkin):

no buffer space is available

eli (väli)muisti loppu?

Aupa, auttakaa!

killerfox [21.01.2004 17:39:07]

#

Niin mullakin valittaa samaa.

Henu [05.03.2004 14:29:16]

#

sooda miten saan tehtyä semmosen ohjelman joka avaa toisen cd aseman?jos koneella B on jo ohjelma jolla avautuu cd asema ni miten käsken sen avautumaan koneelta A?eikö siinä käytetä winsockia?jos käytetään niin miten?

sooda [07.03.2004 12:52:58]

#

henu, etsi täältä joku tcp/ip keskustelu ja ota oppia.

Henu [08.03.2004 13:46:36]

#

pitää sitten tehdä niin:)

nomic [09.03.2004 20:57:35]

#

gaxx, vaihda se intrger sieltä alusta longiksi niin pitäisi valitus loppua, en kyllä muista auttaako mutta luulis auttavan...

tuomas [21.03.2004 17:13:32]

#

Voisko joku tehä tosta exe:n?
Vaikka sellasen millä saisin avattua koko koulun koneiden cd-asemat...heh..heh...

efteri [22.03.2004 16:37:44]

#

hhm saisiko tosta exe:en

Fisher [27.03.2004 16:08:45]

#

Miten saa selville portin?

sooda [27.03.2004 19:25:14]

#

minkä portin?

nomic [02.04.2004 09:31:54]

#

sooda koodas mulle elämän! :)
tää on kyl kiva :)
ja totta sekin että vähään aikaan ehkä parhaimpia koodinpätkiä mitä oon löytänyt :)

nomic [02.04.2004 09:35:42]

#

noh meni sitte kahteen osaa tää viesti mutta tän päälle saa rakennettua kyl kaikkee hauskaa :)
hyödyllinen mun käpälissä... (tai sitten ei, mutta aikaa tuhlaantuu hywin)

Bill Keltanen [24.06.2004 08:14:33]

#

1337 on ihan paras portti :D

tejeez [14.10.2004 14:06:41]

#

lainaus:

Ei toimi, pinggasin osotteeseen 254 (jossa ulkonen ADSL boksi on) niin komento kehotteella toimi, mutta tolla ohjelmalla ei

Varmaanki siks ei toimi et yritit johonki porttiin jota se ei kuuntele? :o

D4_B34M [13.11.2004 01:28:03]

#

voisko joku selittää ton "maksi" :n..
en päässy ihan perille mitä toi väsää tos..

D4_B34M [13.11.2004 01:32:44]

#

oh, kässäsin jo.. :] hyvä koodi..

kotsku [02.03.2005 23:56:50]

#

mulla tulee tän näkönen virhe ku yritän testata...

"vbc : error BC30420: Kohteesta pp ei löytynyt Sub Main -lausetta.
I:\Ohjelmointi\VB\Ping Pong\pp.vb(16) : error BC30001: Lause ei kelpaa nimitilassa.

Sub Main()
~~~~~~~~~~
I:\Ohjelmointi\VB\Ping Pong\pp.vb(18) : error BC30289: Lause ei voi esiintyä menetelmän rungossa. Menetelmän loppu oletetaan.

Private Sub Löydä_Click() 'etsi lähiverkon koneet
~~~~~~~~~~~

---------------------- Done ----------------------

Build: 0 succeeded, 0 failed"

sooda [03.03.2005 07:02:11]

#

kotsku: en oikein ota selvää tosta mutta taidat käyttää dotnettiä? en tiedä onko tämä yhteensopiva (VB6-versio)

tesmu [20.04.2005 20:52:34]

#

miksi ihmeessä käytät indexejä kyllä tuo hoituisi yhdelläkin socketilla

sooda [20.04.2005 20:58:39]

#

tesmu:

Kuvaus kirjoitti:

... ja yhdistää niihin joissa kuunnellaan

Yleensä on tarvis käyttää noita yhteyksiä kun haetaan kaikki ne... Voitha ite muunnella paremmin tarpeisiisi sopivaksi.

Gary534 [08.05.2005 11:46:50]

#

Tää ei toimi hyvin mutta muuten ihana hyvä ohjelma...

Kaape [11.06.2007 21:08:57]

#

Ja entäs semmonen koodi, joka ettii netistä koneet, jotka kuuntelee jotain porttia? Vai sellane ees mahollist...

tronttu [25.01.2008 18:09:44]

#

En saa tota ite toimimaan kunnolla, oisko exe:ä kun haluisin niin kovasti testata tota ;).


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta