Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Hakkerointi?

Sivun loppuun

SQ [28.07.2003 00:14:42]

#

Oletko ikinä hakkeroinut tai yrittänyt hakkeroida? Minkälaisin tuloksin. Itse kerran pääsin sisään koneeseen mutta lähin heti pois kerran en oikein hallinnut hommia. Millä tarkoituksella hakkeroit jos hakkeroit, itse lähin kokeilemaan jospa opin jotain uutta ja olenhan hiukan uteliaskin. :D Tiedän kyllä että hakkerointi on pahasta ja siitä saa kovat rangaistukset mutta mitäs ihminen luonnolensa mahtaa? Kaikkea täytyy kokeilla.

juhaz [28.07.2003 00:25:30]

#

Joku tyyppi oli tehnyt kotisivuilleen salasana systeemin javascriptein siis niin, että salasana lopulta näkyi sivujen lähdekoodissa.... "tilaisuus varkaan tekee"... tjs jos tuota nyt kuitenkaan hakkeroinniksi voisi sanoa, mutta kuitenkin :)

T.M. [28.07.2003 00:47:07]

#

emmie uskalla mitää kertoo, tai poliisisedät tulee ja koputtaa seuraavana päivänä ovelle :O

k-mikko [28.07.2003 01:01:46]

#

Löysin yhdestä nettipalvelusta suojaamattoman kansion, joka jostain syystä sisälsi php-tiedostoja sellaisenaan ja näinollen mm. palvelun MySQL-tietokannan salasanan ja muuta kivaa. Ilmoitin tosin asiasta sivun ylläpitäjälle, sillä en olisi siitä salasanasta hyötynyt juuri ollenkaan, kun en tiennyt tietokantapalvelimen osoitetta.

Pariin kertaan olen löytänyt jotain Index of /admin -juttuja ja vastaavaa, mutta halutessanikaan en olisi varmaan minkäänlaista vahinkoa saanut aikaan.

Ja tuollainen on muuten sitten krakkeroimista, eikä hakkeroimista. Hakkeri on ohjelmoija, krakkeri pahis.

juhaz [28.07.2003 01:48:27]

#

Niin no jos aletaan puhumaan "Oletko tehnyt tuhoa saatuasi mahdollisuuden" niin en ole tehnyt, mutta toi kerta, kun satuin salasanan saamaan niin pitihän salasanan takana olevia paikkoja kuitenkin tutkia vaikka mitään tutkimisen arvoista sieltä ei kuitenkaan löytynyt, kun sivut olivat 8-13vuotiaan tyypin sivut ja salasanan takaa ei löytynyt oikeastaan mitään erikoista... foorumi/pelien koodeja... ym mikä oikeastaan olisi voinut olla ilman salasanaakin.

LL [28.07.2003 08:16:32]

#

Hakkeri on innokas tietokonealan harrastaja(suoraan äidinkielen kirjastani).

Ja olen yhdesti päässyt yhden sivun admin-kansioon, mutta eipä siellä mitään ollut :(

leftover [28.07.2003 10:54:29]

#

Itse olen kerran joutunut hakkeroitumaan omaan koneeseeni, kun kaverit keksi kivan jäynän ja vaihtoivat kaikki salasanat. Toisen kaverin luota hakkerisofta korpulle ja oman koneen kimppuun. En kyllä alkaisi tuolla softalla minkään koulun XP:tä hakkeroimaan, aikaa kun kului melkein kaksi tuntia ennen kuin softa pääsi sisälle admin-oikilla.

Luonnollisesti on tullut surffattua sivustojen admin-osiossa joissa käyttäjätunnus:salasanaparit ovat olleet luokkaa nappi:ippan, admin:nimda, pekka:pekka ym.

PS: toi admin:nimda on muuten yllättävän yleinen :-)

thefox [28.07.2003 12:52:28]

#

lainaus:

Ja tuollainen on muuten sitten krakkeroimista, eikä hakkeroimista. Hakkeri on ohjelmoija, krakkeri pahis.

Englannin sana "hacker" tarkoittaa myös ihan näitä "tietojärjestelmiin murtautuvia", ja sitä termiä he itsekin käyttävät. "Oikeat hakkerit" eivät suvaitse script-kiddieitä eivätkä tietojen tuhoamista. Sana "cracker" useimmiten kuvaa ohjelmistojen suojauksia murtavaa henkilöä. Media käyttää molempia sekaisin miten sattuu.

Shogun [28.07.2003 17:45:05]

#

Ite en oo koskaan hakkeroinu. Tai no jaa... hakkeroinu ja hakkeroinu. Ku en oo ikinä keksiny mitä pitäis tehdä ja miten:)

shovi [29.07.2003 14:28:48]

#

Lähinnä olen pilaillut. Kerran laitoin kirjaston koneelle raumalla specrem-nimisen ohjelman ja toiselle koneelle palvelinversion ohjelmasta. Rupesin sitten ohjailemaan sitä toista konetta toisella koneella ja kävin välillä katsomassa kun sellainen pikkupoika ihmetteli miksi kone surffaili ihan itsekseen ja miksi cd-aseman luukku avautui. Se haki sitten "tädit" katsomaan ja siinä ne sitten pällistelivät että miksi hiiri liikkuu itsekseen ja miksi näppiksen valot välkkyvät.

Nykyään niille koneille ei saa asennettua yhtikäs mitään, siellä on ohjelmat-valikossakin vain IE.

Tuota nyt ei oikein voi hakkeroimiseksi sanoa, mutta kerroinpahan nyt kuitenkin.

odys [29.07.2003 14:47:46]

#

Ala-asteella testailin vähän hakkerointia. :PP
Kaikki käytti sillon ICQ:ta niin hain kaverin IP osoitteen ICQ IP Snifferillä ja sitten lämäsin sen yhteen hakkerointiohjelmaan ja pistin Connect tai jotain ja pääsin kaverin koneelle sisään noin vain :D

Avasin sen CD-aseman ja se oli saanu sydärin himassa :D

Muuta en tehnyt.

odys [29.07.2003 14:50:14]

#

Ainiin se ohjelma vaati että toisella koneella on tietty tiedosto..

Sillon oli muotia semmoset näytöllä hyppivät lampaat ja muut ihme elukat tai tavarat. Olin ujuttanut sen vaadittavan tiedoston sellaiset näytöllä hyppivien elukoiden tiedoston joukkoon ja lähettänyt sille ICQ:n kautta.

Sitten vain hakkeroiduin :P

SQ [30.07.2003 13:21:50]

#

Eikös suomessa ollut jotain hakkeroitiin perustuvia sivuja missä "opetetaan" hakkerointia, yks oli ainakin www.hakkerit.cjb.net mutta sekin on jo lopetettu. Joku toinen oli viel mut en muista.

nanton [30.07.2003 13:30:12]

#

http://www.try2hack.nl
Tuossa oli ainakin yksi tuommoinen hakkerisivu jossa voi testata hakkerin taitojaan.
Itse pääsin joskus vitos leveliin ja siihen se jämähti.

SQ [30.07.2003 13:40:18]

#

Itse jämähdin 2 kun en saanut käyttäjänimeä selville.

TETRIS [30.07.2003 14:44:47]

#

2:n jämähdin kanssa

shovi [30.07.2003 14:49:50]

#

Sama täällä kakkosenkin salasanan saa kyllä sorsista mutta käyttäjätunnusta ei löytynyt.

Eipä taida olla HaXoRixi minusta :)

odys [30.07.2003 14:51:00]

#

Sama täällä.. kakkos tasoon jumituin :))

nanton [30.07.2003 16:06:37]

#

Annanpas vinkin..
Ladatkaas se ohjelma koneelle ja avatkaas se eräällä ohjelmalla ;)

SQ [30.07.2003 16:07:40]

#

http://scifi.pages.at/hackits/ Tossaki on joku. Pääsin 3.

SQ [30.07.2003 18:38:48]

#

Mikä ohjelma?

Createman [30.07.2003 20:18:12]

#

lainaus:

http://scifi.pages.at/hackits/ Tossaki on joku.

Pääsin 8.

Antti Laaksonen [30.07.2003 20:54:17]

#

Joidenkin sähköpostipalveluiden "salainen kysymys" on helppo tapa "hakkeroida" sähköposti, jos käyttäjän valitsema kysymys on tyyliin "Mikä on Suomen pääkaupunki?".

thefox [31.07.2003 00:59:30]

#

Hilsinki! ;-)

nanton [31.07.2003 01:16:26]

#

lainaus:

Mikä ohejlma?

Se flash juttu

T.M. [31.07.2003 01:53:44]

#

pääsin 9 tos http://scifi.pages.at/hackits/
enkä tiiä miten voi enää pidemmälle päästä :(
lähdekoodista ei löytynyt mitään, ainoastaan: "There is always a prime between n and 2n."
ota tostakin selvää :D

Gwaur [31.07.2003 03:14:31]

#

lainaus:

pääsin 9 tos http://scifi.pages.at/hackits/

StarFleet!! :)))))
tyhmille ihmisille tiedoks, se on ihmisten laivasto Star Trekissä :)

firebug [31.07.2003 10:42:23]

#

Itekkiin pääsin nyt jo huimalle 9-tasolle, mutta tuo kympille pääseminen tuottaakin jo vähän vaikeuksia :P

Jogge [31.07.2003 13:31:25]

#

Siinä 9-tasossa on vaan hyvä hämäys ;) Itse olen tällä hetkellä tasolla 13 Ja tuossa toisessa (try2hack) olen tasolla 4. Molemmissa tyssää siihen kun tulee Java-apletti.

T.M. [31.07.2003 14:26:58]

#

miten sen 9 tason pääsee läpi? :| en löytäny mistään mitään :'(

Tulilintu [31.07.2003 14:36:04]

#

Toi juttu tulee kyllä vasta tasolla 10.

thefox [31.07.2003 14:54:27]

#

Mjooh... suht. helppojahan nuo ovat, tuossa StarFleetissä pääsin nyt suorilta käsin tasolle 14. Sekin lienee vielä täysin mahdollinen, ei vaan enää jaksa alkaa analysoimaan tuota JavaScriptiä :x Tasossa 10 oli kyllä ihan kiva kikka mutta muistakaa että kyllä sen promptiboksia kutsuvan koodin jostain on pakko löytyä.

Jogge, katso http://members.fortunecity.com/neshkov/dj.html

shovi [31.07.2003 15:10:39]

#

Miten tossa nelostasolla saadaan selville se salasana? Kun siinä on se että %43%4f%44%45%5a niin mitä se on oikeasti?

Antti Laaksonen [31.07.2003 15:22:43]

#

Kopioi sivu omalle koneellesi ja laita salasanakohdan perään

alert([salasanamuuttujan nimi]);

niin näet, minkä tekstin nuo koodit muodostavat.

tejeez [31.07.2003 17:53:27]

#

lainaus:

Lähinnä olen pilaillut. Kerran laitoin kirjaston koneelle raumalla specrem-nimisen ohjelman ja toiselle koneelle palvelinversion ohjelmasta. Rupesin sitten ohjailemaan sitä toista konetta toisella koneella ja kävin välillä katsomassa kun sellainen pikkupoika ihmetteli miksi kone surffaili ihan itsekseen ja miksi cd-aseman luukku avautui. Se haki sitten "tädit" katsomaan ja siinä ne sitten pällistelivät että miksi hiiri liikkuu itsekseen ja miksi näppiksen valot välkkyvät.

:-D

odys [31.07.2003 18:08:03]

#

lainaus:

Lähinnä olen pilaillut. Kerran laitoin kirjaston koneelle raumalla specrem-nimisen ohjelman ja toiselle koneelle palvelinversion ohjelmasta. Rupesin sitten ohjailemaan sitä toista konetta toisella koneella ja kävin välillä katsomassa kun sellainen pikkupoika ihmetteli miksi kone surffaili ihan itsekseen ja miksi cd-aseman luukku avautui. Se haki sitten "tädit" katsomaan ja siinä ne sitten pällistelivät että miksi hiiri liikkuu itsekseen ja miksi näppiksen valot välkkyvät.

Heheh :D
Vois joskus testata.. :))

Shogun [31.07.2003 19:26:00]

#

http://scifi.pages.at/hackits/

Hohhoijjakkaa...
Kuutoseen tökkäs peijjakas:)
En päässy enää kattomaan edes Sourcea... Miten siitä pääsee etiemmäs?

Createman [31.07.2003 19:40:07]

#

No vaikka temporary internet files -kansiosta etsit kyseisen sivun, eli sechsjava.htm. Sitte kopiot sen johokii muualle ja valitset sen oikean puolimmaisella näppäimellä ja valitset popupvalikosta muokkaa...

Shogun [31.07.2003 19:42:25]

#

Totta tosiaan juu... Täytyypä kokeilla:)

firebug [31.07.2003 19:56:50]

#

Voisko joku antaa pienen vinkin tohon 9-tasoon? Vaikka fawkz sanoi, että promptiboksia kutsuvan koodin pitäisi löytyä jostain, niin en ole löytänyt sitä vieläkään n. tunnin etsimisen jälkeen:(

Shogun [31.07.2003 20:09:49]

#

Jaa-jaa nyt riittää minulle:) Seiskaan pääsin ja hyvä niin:)
Olin alussa ihan varma et en pääse kolmosta pitemmälle.

Pekka Kauppila [01.08.2003 02:12:26]

#

lainaus:

Voisko joku antaa pienen vinkin tohon 9-tasoon? Vaikka fawkz sanoi, että promptiboksia kutsuvan koodin pitäisi löytyä jostain, niin en ole löytänyt sitä vieläkään n. tunnin etsimisen jälkeen:(

noscript -tagien sisässä on muistaakseni vastaus tuohon...

T.M. [01.08.2003 02:21:33]

#

ei siel mitää noscript tagii kyl ollu...

thefox [01.08.2003 02:37:10]

#

firebug, huomaatko JavaScriptin sisällyttävässä pätkässä jotain outoa?

trinit [01.08.2003 10:06:13]

#

lainaus:

ei siel mitää noscript tagii kyl ollu...

Kyllä se siellä on, ota JavaScript pois päältä selaimesta ja lataa sivu uudestaan ;)

lainaus:

Miten tossa nelostasolla saadaan selville se salasana? Kun siinä on se että %43%4f%44%45%5a niin mitä se on oikeasti?

Enpä kerro oikeaa vastausta mutta vinkiksi annan että tuossa rivissä on heksana tietyn sanan merkit. ASCII-taulukko on loppuvaiheessa ihan mukava ellei ulkoa muista sitä...

Itse olen jäänyt 10:een tasoon, en keksi enää miten siitä pääsee eteenpäin - mikäli siitä sitten edes pitää päästä. Alkuluvuista on kyse ja löysinkin tasossa olleeseen lauseeseen viittaavia sivuja, mutta ei keksi ei :)

DKH [01.08.2003 11:02:29]

#

www.try2hack.nl - Pääsin neljännelle tasolle.
http://scifi.pages.at/hackits/ - Viides taso liian vaikea.

T.M. [01.08.2003 17:38:45]

#

lainaus:

Miten tossa nelostasolla saadaan selville se salasana? Kun siinä on se että %43%4f%44%45%5a niin mitä se on oikeasti?

http://mbnet.fi/winuus/codex.php
tolla voi kääntää vähän kaikenlaisessa muodossa olevia merkkijonoja...
ite käytin ton salasanan "hakkeroimiseen" PHP:stä tuttua funktiota: urldecode()

thefox [01.08.2003 19:35:03]

#

Ohoh, vinkkini olikin siis tasoon 10.

Blaze [01.08.2003 23:27:01]

#

Level 15:sta noita (edit: siis hackitseja) tuli tahkottua ennenku tuli inttiin lähtö. Sen verran vois vinkata, että Mozillan JavaScript Debugger on kerrassaan mainio työkalu.

Gathereal [02.08.2003 02:59:39]

#

Eipä onnistu tuo 10. tasolle pääseminen tuollla "Hackits" -sivulla. Tai sitten ei jaksa miettiä enää, no aivan sama...

tabbiz [02.08.2003 23:07:51]

#

haluaisin osata hakkeroida jollekkin koneelle esim veljenkoneelle..

oisko joitain sivuja? (suomen kielisiä!!)

toi joitain muita mistä voisi opetella

shovi [03.08.2003 11:49:52]

#

lainaus:

haluaisin osata hakkeroida jollekkin koneelle esim veljenkoneelle..

Luepa tuo mitä mä tein kirjaston koneille. Imuroi mbnetistä specrem, asenna siinä mukana tuleva "server" veljen koneelle, ota selville sen ip, syötä se sen ohjelman kenttään... ja have fun :)

Heikki [03.08.2003 13:56:16]

#

Itte kerran laneilla oli servulla RemoteAdminin palvelinversio, niin itse otin asiakasohjelmalla yhteyden siihen ja lähinnä irkissä oppailin itteeni.

Sen jälkeen olen porttiskannaillut sitä servua (netin välityksellä) toivoen että palvelinversio olisi päällä...

Olisi kyllä mukava oppia murtautumaan toisen koneelle kunnolla (eli ottaa haltuun käyttäen esim. ie:n turva-aukkoa...)


Ps. kerroin kyllä palvelimen pitäjälle, että "murtauduin" sinne.

tabbiz [04.08.2003 17:20:26]

#

eli siis pitää laittaa sille koneelle toi SServer?

tabbiz [04.08.2003 18:19:09]

#

miten tiedän portin ?

ja voisitteko kertoa muita ohjeita ?

shovi [05.08.2003 13:39:05]

#

Joo laita toi SServer veljen koneelle, avaa se ohjelma ja syötä siihen veljen ip. Sitten painat connect. Jos portti ei oo oikee, niin kokeilet niin kauan että löytyy oikee portti.

tabbiz [05.08.2003 19:58:16]

#

onko joitain keinoja selvittää portti siis muita kuin kokeilla ?
niin ja mistä tietää että olen veljen koneeseen päässyt muuta kuin katsomalla sen koneelta.

tabbiz [05.08.2003 20:17:56]

#

ja mistä tiedän että olen "sisällä"?

T.M. [05.08.2003 20:31:57]

#

voi hel...

Gwaur [05.08.2003 20:32:31]

#

lainaus:

ja mistä tiedän että olen "sisällä"?

Sitten kun se sanoo että "Access granted" tjsp...

shovi [07.08.2003 17:00:00]

#

Se sanoo että connected.

Aeron [10.08.2003 20:47:13]

#

vähä vinkkii starfleetin lvl 8:n? mistä se vastaus pitäis löytyy? eihän siin tarvii niitä ylhääl ja alhaal olevii tekstei mis lukee jotain "please remove, text above/under is generated by server"

Aeron [11.08.2003 14:05:35]

#

no pääsinpä lvl 8 läpi... se on kyl VAIKEE... no, ainaki mun mielest oli ;)

Aeron [12.08.2003 13:39:48]

#

lainaus:

Mjooh... suht. helppojahan nuo ovat, tuossa StarFleetissä pääsin nyt suorilta käsin tasolle 14. Sekin lienee vielä täysin mahdollinen, ei vaan enää jaksa alkaa analysoimaan tuota JavaScriptiä :x

ite oon nyt siinä, en ihmettele vaikka et jaksakkaan sitä, koodi on sekavempaa ku oon koskaan nähny... no kyllä mä silti yritän.

zhoop [12.08.2003 22:04:49]

#

Mä en pääse edes tonne tehtäviin.
Miten sinne pääsee?

Blaze [15.08.2003 18:59:03]

#

lainaus:

Mä en pääse edes tonne tehtäviin.
Miten sinne pääsee?

No tuo on jo noloa ^_^
Meet osotteeseen http://scifi.pages.at/hackits/ ja sitten skrollaat sitä iframea alas niin kauan, että löytyy linkki "ENTER".

odys [15.08.2003 19:01:19]

#

Hehe :D

zhoop [22.08.2003 21:26:12]

#

Kysyy jotain salasanaa ja jos en kirjota mitään ja painan enteriä niin se menee siihen missä lukee se Security level 1
mutta mitääne i voi enää painaa.
Joten ... mikä neuvoksi?
En OIKEIN ymmärrä näitä kaikki juttuja joten yrittäkää kestää.

odys [23.08.2003 10:42:52]

#

Se siinä onki tarkotus. Sun pitää se salasana keksiä.

Ei huoh.

Hartza [23.08.2003 16:04:07]

#

Hackits ja level 8. Voisiko joku antaa hiukan vihjettä mistä hakea?

PeQ [27.08.2003 08:03:34]

#

Määki joskus laitoin jonku paskan koulun koneelle ja aloin ohjailemaan hiirtä ja aukoon cd asemoita ku ope oli siällä.. ainaki luultavasti ku joku käytti sitä viideltä päivällä.... loppuhuipennukseksi sammutin koneen.. =) seuraavalla atk tunnilla menin koneelle, mutta ope sano että siihen ei saa mennä ku siinä on virus..

zhoop [29.08.2003 21:24:07]

#

Eihän tuolla ole edes mitään tietoa mikä se salasan vois olla?

arcatan [30.08.2003 08:55:12]

#

lainaus:

Eihän tuolla ole edes mitään tietoa mikä se salasan vois olla?

DSwordin lyhyt tutoriaali kuinka purkaa javascript-salasanaviritykset:
(vaatimukset: sinun tulee pystyä ymmärtäämään ohjelmoinnin perusrakenteita kuten if)

Kohta 1: Tutki lähdekoodia.

zhoop [30.08.2003 10:50:02]

#

No juu, missä se lähde koodi on?

Shogun [30.08.2003 15:44:41]

#

hohhoijjaa

jos sul on Internet Explorer ni sit otat sieltä ylhäältä View/Source tai Ooperalla (Fi) Näytä/Lähde ni se näyttää sulle sen lähdekoodin... ja sieltä sen salasanan pitäis löytyä.

SotaKameli [06.09.2003 23:25:10]

#

Njoo... Kaikkien vaikeuksien ja tuskaisen tuntien jälkeen pääsin Hackits sivustolla kaikki 16 tasoa läpi... Oli siinä muutama ovela kikka. Ihan oli jännä ja oppi jotain uuttakin.. No jatkaa tuolta try2hack hommaa... Siin oon tasolla 4 tällä hetkellä...

SoxQuez [02.10.2003 11:13:28]

#

Mites tossa Hackitsin tehtävän 4:n pääsee läpi??

Quiz [05.10.2003 17:36:07]

#

lainaus:

%43%4f%44%45%5a

Oma konstini: Menen Googleen ja pistän jonkun hakusanan. Sitten tutkin tulossivun osoiteriviä ja pistän tuon hakusanaksi. Sitten se näyttää hakusanana tuon sanan.

Meitsi [05.10.2003 17:51:28]

#

haxorointi sux

NiLon [06.10.2003 02:44:43]

#

hakkerointi on kunnioitettavaa, crakkerointi eri asia ja siitä en ota kantaa.

Itse olen päässyt Try2hach:issa 8 tasolle ja tuossa http://scifi.pages.at/hackits/ olen 14 tasolla eli yritän päästä tasoo 15 läpi. Tyssää tuohon htaccess juttuun.

NiLon [06.10.2003 03:26:10]

#

Hmm.. tuossa muokkaa kohdassa ei ole ollenkaan linkkiä.

Mutta minusta tuo http://www.try2hack.nl/ on parempi kuin http://scifi.pages.at/hackits/ ihan vain sen takia kun siinä ei ole niin paljoa js:ää :)

security86 [06.10.2003 09:42:29]

#

Saisko jotain vinkkia tohon http://scifi.pages.at/hackits/ tehtavaan kymmenen?? Eli mita tarkoittaa:
"There is always a prime between n and 2n."
Siihen asti meni ihan hyvin mutta nyt tuli liian paksu seina vastaan!

NiLon [06.10.2003 11:13:07]

#

On aina olemassa ensisijainen n ja 2n välillä.

Tollai kankea suomennos :)

NiKC [06.10.2003 12:42:06]

#

Tänään oli tylsää töissä, tai lähinnä tekemisen puutetta. Toistaiseksi olen try2hack-challengessa tasolla 6.

lainaus:

"There is always a prime between n and 2n."

Tuo tarkoittaa että on aina olemassa alkuluku välillä n ja n*2

cloudi [06.10.2003 14:15:52]

#

http://www.try2hack.nl/:ssä heh kokeilin miekin. hämmäästys ku pääsin 1.:n läpi höh höh..-onx 2.:n kohta siel osoiterivillä?

niin mulla ei oo muuta kokemusta aiheesta ku aikoinaan 486:n biossiin olin laitt. salasanan ja sit kone oli pitkän aikaa jo pois käytöstä. sit joku halus ostaa sen, niin en muist. salasanaa. piti jumpperoida bios tyhjäx, ja onnex kiintolevyn ym. tiedot oli ylhäällä, niin pysty ne syöttää sit.

cloudi [06.10.2003 15:08:18]

#

mikä saa nörtin hulluksi?
tulee ilmoitus: the ..?..not found. press anykey to continue. ;p

NiKC [06.10.2003 15:15:00]

#

Ei, kyllä se on tämänlaiset postitukset ;)

sooda [06.10.2003 16:42:44]

#

ei se on oikeesti "keyboard not found press any key to continue" ja sitte jotkut nörtit ei ihan kelaa(http://web14.compaq.com/falco/detail.asp?FAQnum­=FAQ2859) :D Heeheheehee... :D :D

tossa http://scifi.pages.at/hackits/ pääsin kasi tasolle eihän siinä sanota mikä sivu siinä vaan kysytään sitä sanaa ja mennää sinne minkä antaa... try2hackissa pääsin siihe neloseen, se classi on aikamoisen vaikee...

ite oon väsänny vb:llä hienon etähallintaohjelman jolla voi säätää vaikka mitä kivaa(avaa/sulee cd, näppäinsyötettä, liikuttaa hiirtä & painaa sen nappia, msgboxata, suorittaa vb käskyn, avata ohjelman, näyttää kuvan koko näytössä... jne kaikkee siistii) :D ja sitte koulussa oli kivaa ku koko atk luokan koneissa(~12kpl) on mun hallittava ja sitte painaa "avaa cd" niin on kivaa... ja atk valvoja vaan naureskelee :D ainoo hakkerointi... pitää kehittää sitä niin että siinä näkee hallittavan näytön ni helpottuu kovasti... ikävää jos viereisestä huoneesta pitää kurkkia kokoajan. Joo

NiLon [06.10.2003 23:41:01]

#

lainaus:

ei se on oikeesti "keyboard not found press any key to continue" ja sitte jotkut nörtit ei ihan kelaa(http://web14.compaq.com/falco/detail.asp?FAQnum­=FAQ2859) :D Heeheheehee... :D :D

Tuo oli tänää YleXillä :)

security86 [07.10.2003 08:37:25]

#

Juu juu! Kylla ma sen tiedan etta se tarkoittaa:
että on aina olemassa alkuluku välillä n ja n*2
Olen yrittanyt tuloksetta ratkaista tata pahkinaa erlaisilla lasku tehtavilla turhauttavan kauan!
Oisko jotain sivua tai jotain mista tosta n ja n*2 sais jotain laajempaa infoa? Ku mistaan sivulta mita ma olen loytanyt ei ole loytynyt kunnollista tietoa!
Alkaa meinaan nyppimaan toi tehtava!!

thefox [09.10.2003 22:51:53]

#

lainaus:

Juu juu! Kylla ma sen tiedan etta se tarkoittaa:
että on aina olemassa alkuluku välillä n ja n*2
Olen yrittanyt tuloksetta ratkaista tata pahkinaa erlaisilla lasku tehtavilla turhauttavan kauan!
Oisko jotain sivua tai jotain mista tosta n ja n*2 sais jotain laajempaa infoa? Ku mistaan sivulta mita ma olen loytanyt ei ole loytynyt kunnollista tietoa!
Alkaa meinaan nyppimaan toi tehtava!!

Noin niinkuin pienenä vinkkinä, sillä tekstinpätkällä ei ole mitään tekemistä itse "haasteen" kanssa.

SQ [10.10.2003 22:53:21]

#

Noh, jos olette joskus hakkeroinut niin millä/miten olet hakkeroitunut? Itse olen lähiverkossa olevaan koneeseen syöttänyt netbuksen servu ohjelman ja menny sisään. Sitte legionil jotain saanu sähhellettyy, mut eip mitää kummempaa.

pipopää [15.04.2004 16:06:54]

#

Samuel kirjoitti:

lainaus:

haluaisin osata hakkeroida jollekkin koneelle esim veljenkoneelle..

Luepa tuo mitä mä tein kirjaston koneille. Imuroi mbnetistä specrem, asenna siinä mukana tuleva "server" veljen koneelle, ota selville sen ip, syötä se sen ohjelman kenttään... ja have fun :)

siis mistä sen ohjelman voi saada voisitka laittaa http:// osoitteen

Meitsi [15.04.2004 16:15:29]

#

Ensinnäkin:
Hakkerointi = tietojen kopipasteemista koneilta / muuta tuhoomista
pilailu = kaverin koneen cdluukun availua tms.
Tän otsikko olis pikemminkin: "Kuinka teen jäynän kaverilleni."

tuomas [16.04.2004 19:57:02]

#

Miten ton kasitason pääsee läpi?

peki [16.04.2004 19:59:59]

#

Mä oon päässy kaikki tasot läpi. Tosin siitä on niin KAUAN aikaa, että en enää muista miten.

pipopää [17.05.2004 20:28:07]

#

mistä löytyis joku ohjelma joka vois availla cd asemaa voisin kyl itekkin tehä mutten jaksa

Grey [17.05.2004 20:56:03]

#

Meitsi kirjoitti:

Ensinnäkin:
Hakkerointi = tietojen kopipasteemista koneilta / muuta tuhoomista
pilailu = kaverin koneen cdluukun availua tms.
Tän otsikko olis pikemminkin: "Kuinka teen jäynän kaverilleni."

Aaargggg!!!!!!!!

Krakkerointi = Murtautumista, tuhoamista, tiedostojen ja lähdekoodien varastelua toisten koneilta.

Hakkerointi = Tietokoneen jokaisesta toiminnosta selville ottamista harrastusmielessä, ilman minkäänlaista murtautumista toisten koneille. Siis oman koneensa.

Nörtti = No-lifettaja, joka istuu kaiket päivät pelaamassa CS:aa ja muita vastaavia verkkopelejä. Luulee myös tietävänsä kaiken tietokoneista.

-Grey-

tsuriga [17.05.2004 21:13:30]

#

Mistäs keksit tuon oivan nörtin määritelmän Grey?

Grey [17.05.2004 21:28:27]

#

tsuriga kirjoitti:

Mistäs keksit tuon oivan nörtin määritelmän Grey?

X-arkistoista pengoin tuon määritelmän..

-Grey-

teksturi [19.05.2004 09:42:42]

#

Istse olen laittanut yhden pankin koneista niin sekaisin et joutuivat ostaa uuden koneen heh heh.

ezuli [19.05.2004 10:29:49]

#

Tässä virallinen nörtti fakta:

lainaus:

Here's a googled etymology for 'nerd':

"The first use of Nerd was by Dr. Seuss in a 1950 book called If I Ran a Zoo (a nerd being ones of those weird animals in Dr. Seuss books). It also refers to a Newsweek artical in 1951 that defined Nerd as a square. Its not know if the two are related or not."

If Dr. Seuss gave 'nerd' its juice, then I am even more resolved to remain one. Knowing his world, his juice would be a pastel rainbow emulsion that bubbles out noise.

I consider nerds to have thought-full, curious, information-seeking brains. Nerds continually look for new ways, and surreal ways, to view and interact with our world.

Wukkopi [19.05.2004 10:42:10]

#

muistaakseni ensimmäiset "hakkerit" hakkeroivat itselleen pylväspuhelimissa ilmaisia puheluita puhaltamalla pillillä tietynlaisen äänen puhelimeen...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta