Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Killing Engine 0.91 beta

Sivun loppuun

January [25.11.2009 21:11:06]

#

Koetetaan saada nyt uusin beta viimein ulos viikonlopun aikana. Koetetaan myös saada jonkinlaista testailua aikaan. Tomppu luultavasti pistää peliservun pystöön. Innokkaat testailijat, tarkkailkaa pelin foorumeita. :)

http://killingengine.com/

Uudessa versiossa on sitten jo kaikkea kivaa mukana ja paljon korjauksiakin on tehty:

- Pisteiden lasku nettisivuille (nyt vielä hieman kesken)
- Pelimoodit Capture the Flag ja King of the Hill (myös tällä hetkellä vähän kesken)
- Satunnaista pomppimista vähennetty
- Headshotit otettu pois, sillä ne tekivät pelistä liian kaoottisen
- Kirjautumisruutuun linkki pelin sivuille
- Kun kursorin vie ukkelin päälle, tulee näkyviin nimen ja healthin lisäksi sotilasarvo
- Pensaat aavistuksen läpinäkyviä, jottei niiden alle voi kokonaan piiloutua
- Kranaattien lentoratoja korjailtu
- Satcheleihin detonator, joka putoaa kuollessa ja jolla voi räjäyttää asetetut satchelit
- Miinoja ei voi enää piilottaa seinien sisään
- Kuolemista selkeytetty
- Hostaaja ei enää näe vastustajia kartalla
- Aseita tasapainotettu
- Aseiden valintaa tehty nopeammaksi ja kranut tulevat poimittaessa suoraan valituiksi
- Jumiminen roundin lopusta minimoitu
- Aseet voi pudottaa vaikka siinä ei olisikaan ammuksia, ja se myös lentää vähän matkan päähän, eikä jää jalkoihin pyörimään
- Kaikille objekteille on nyt myös törmäystarkistukset, eli autojen, konttien yms. alle ei enää voi piiloutua
- Peliä häirinneet haamupelaajat on nyt poissa
- Kaikki objektit voi nyt tuhota

Pelin kehitystä jatketaan

Päätimme jatkaa Killing Enginen kehitystä myös tulevaisuudessa. Nykyisellään se ei vielä vastaa sitä hauskuustasoa, jota itse siltä odotimme, joten pyrimme miettimään mitä kaikkea siihen voisi laittaa hauskuutta lisäämään.

Yksinpelistä ollaan aika yksimielisiä... eli pyrimme tekemään kampanjan, jossa on ihan juoni ja tehtäviä, tekoälyvastustajia jne. Ääninäyttelijät olisivat tietenkin kivoja tuota silmällä pitäen, mutta eivät missään nimessä pakollisia. Myös mappaajat olisivat tervetulleita auttamaan karttojen teossa.

Jos teillä on mitä tahansa kehitysideoita peliin, niin kertokaa niistä pelin foorumeilla. Kaikki ehdotukset otetaan huomioon.

ankzilla [25.11.2009 21:18:24]

#

Vaikuttaa mielenkiintoiselta...

january kirjoitti:

- Kuolemista selkeytetty

Jotenkin tuo vain toi hymyn huulilleni. :D

Jalmari91 [25.11.2009 21:19:10]

#

Onko tuo Linux versio tulossa joskus, koska siinä on jo melko pitkään lukenut, että "Not available right now."

January [25.11.2009 21:50:58]

#

Linux-versiota käänneltiin yhdessä vaiheessa aika aktiivisestikin, mutta se on vähän jäänyt tän Windows-version kehittelyn jalkoihin. Toivotaan toivotaan. :)

Mac-versiotakin on nyt käännelty ja pyritään testailemaan.

Kray [26.11.2009 07:52:37]

#

Miksette vain julkaisisi peliä sopivan lisenssin, vaikkapa GPL:n, alaisena niin ei tarvitsisi erikseen huolehtia kääntelystä. Tästä olisi myös sellainen hyöty että muutkin voivat metsästää bugeja ja jopa tarjota niihin paikkauksia.

January [26.11.2009 08:51:48]

#

Koska me halutaan pitää tietty kontrolli tän pelin kehitykseen.

Kray [26.11.2009 09:44:37]

#

Kyllähän te silloinkin kontrollin saatte pidettyä, ei kukaan koodia läpi saa ilman teidän hyväksyntäänne ja tuskin kukaan projektia alkaa forkkaamaan jos kehitystiimin toimet eivät aivan sietämättömiä ole.

jo123 [26.11.2009 15:01:27]

#

Mielestäni oli varsin hyvä, että puskiin pystyi piiloutumaan kokonaan. Varsinkin kun se onnnistui pelkästeen suomen armeijalla, koska sillä oli parempi maastopuku. >:D

January [26.11.2009 21:31:24]

#

Singleplayeria silmälläpitäen kaivattaisiin mukaan mappaajia. Editoria aletaan muokata valmiimmaksi heti 1.0 version jälkeen, eli siihen pistetään esim. skriptaustoiminnot mukaan, viimeistellään työkaluja ja helpotetaan yleistä tekemistä.

http://www.killingengine.com/tutorial/

Tuolta näkee että millainen editoria on käyttää, eli helppokäyttöinen työkalu on kyseessä ja tosi nopeaa sillä saa mappeja aikaiseksi. Jos vain innokkaita on, niin iteki voin neuvoa sitten käytössä.

January [29.11.2009 15:20:51]

#

Versio 0.91 beta löytyy nyt Killing Enginen kotisivuilta:
http://www.killingengine.com/downloads/

January [14.12.2009 21:01:10]

#

Tänään sit julkaistiin uusin versio, eli beta 0.92, joka toivottavasti jää nyt viimeiseksi beta versioksi. Tammikuun lopulla pyritään saamaan viimeistelty versio, jota voi sitten todella jo kutsua valmiiksi.

Uuteen betaan ei oo lisätty mitään isoja featureja vaan päivitetty vaan kovasti niitä juttuja, mitkä on toiminu huonosti tai väärin. Vakaampi pelattava versio löytyy siis sivulta http://killingengine.com/

Hiukan siis päätettiin lykätä tuota v1.0 julkaisupäivää, kun vähän on sellanen olo, ettei tää oo vielä ihan valmis. Jotenkin tuntuis vaan typerältä julkasta sellanen "melkein valmis" peli.

Periaatteessa kuitenki toi on jo ihan valmis ja pelattava. Kenttäeditorilla voi tehä niin karttoja ja niitä voi sitten pelata ihan kaikkien kanssa. Jotain pieniä bugeja ja säädettävää on vielä vaan sen verran, että me halutaan 1.0 versioon ne korjailla. Itestä tuntuu aina ikävältä ostaa joku peli, joka sitten onki buginen ja toimii vähän niin ja näin.

Nyt kuitenki haluttais mappaajia tosiaan lisää. Pelissä on tällä hetkellä 13 mappia, joista olen tehnyt 11, eräs Co yhden ja Riotcitystä en tiedä. Tuota viimeistä olen kuitenkin suurentanut ja muokkaillut niin paljon, ettei sitä samaksi mapiksi enää juuri tunnista. :)

Ois kiva saada lisää erilaisia mappeja kun noi mun tekemät alkaa kaikki muistuttaa vähän toisiaan jo. Lisää CTF ja KOH -mappeja. Sellaisia, joissa on jotain siistejä ideoita ehkä, tai sit vaan perusmappei, joita on kiva pelata.

Jos innostusta riittää, niin me aletaan 1.0:n jälkeen kehitellä yksinpeliä, joten siihenkin ois kiva ku löytyis mappaajia. Yksin niitä on vähän ikävä tehä. Editoria muokataan paljonkin sitä varten, mutta pohja pysyy samana.

Ottakaa yhteyttä pikaviestillä tai pelin foorumilla ( http://killingengine.com/ ) tai IRCnetissä #killingengine.

Rasenger [14.12.2009 21:11:46]

#

Eipä tuo suostu toimimaan. "OpenAl32.dll puuttuu." No, latasin sen ja pistin pelin kansioon. Seuraavaksi herjaa että jotain kohtaa ei löydy dynaamisesti linkitettävästä kirjastosta. Jäi testaaminen siihen.

Käyttis Windows 7.

January [15.12.2009 07:52:54]

#

No ihan hyvinhän toi näytti pelittävän. ;)

jo123 [15.12.2009 10:42:16]

#

Sun pitää ajaa OpenALwEAX.exe niminen tiedosto ennen pelin käynnistämistä. Se löytyy sieltä samasta kansiosta pelin kanssa. Itsellänikin oli sama ongelma windows 7:lla kunnes huomasin kyseisen tiedoston ;).

January [16.12.2009 09:28:01]

#

Tänään (ke 16.12.) testaillaan klo 20:00 tuota beta 0.92 versiota.

Jos ongelmia ilmenee, tai muuten vaan haluutte tulla rupatteleen, niin se onnistuu #killingengine kanavalla IRCnetissä.

Ja suosittelen myös, että jokainen, joka pelistä tykkää, seurailee pelin foorumeilta peliaikatauluja ja mahdollisesti ilmoittaa niistä itse, jos pystyy pelejä hostimaan.

http://www.killingengine.com/forum/viewforum.php?f=2

Tähän asti tuolla pelissä on joskus tuurilla ollut joku 1 tai 2 pelaajaa, mutta ei todellakaan kovin usein. Iteki tykkäisin pelata, mutta kun en jaksaisi oikeasti postailla 10 eri foorumille joka kerta, että "nyt taas pelattais".

Hall of Famessa on tällä hetkellä 23 pelaajalla pisteitä ja tunnuksia siellä näkyy olevan 157. Kyllä porukka siis rekisteröi, mutta syystä tai toisesta pelejä ei vaan saada pystöön.

Tässäpä uusimpia screenshotteja:
http://www.killingengine.com/images/gallery/screenshots/091_screenshot_03.jpg
http://www.killingengine.com/images/gallery/screenshots/091_screenshot_02.jpg
http://www.killingengine.com/images/gallery/screenshots/091_screenshot_01.jpg

jo123 [16.12.2009 10:24:41]

#

En oo sen jälkeen enään kokeillu pelata, kun kerran yritin ja peli oli TODELLA hidas lukuunottamatta itsetehtyä serveriä. Main-serveri taas sai pelin kaatumaan kokoajan.

January [16.12.2009 11:30:32]

#

Joo, betat on sellasia. Nyt voi toimia paremmin.

Gaxx [16.12.2009 12:30:59]

#

Testasin tuota nyt ekaa kertaa ja yllätyin hyvin positiivisesti. Ei siellä ketään muita ollut, mutta kyllä sitä viihty ihan kenttää tutkiessa ja esteitä ammuskellessa. Ainoa, mikä pisti silmään oli aseiden suuliekit. Näyttivät huolimattomasti leikellyiltä räpellyksiltä :)

Jostain syystä testausajat ovat olleet aina sellaisia, että en ole syystä tai toisesta päässyt osallistumaan - näin on myös tänään.

January [16.12.2009 12:43:08]

#

Jep, suuliekit oli jossain vaiheessa paremmat, mutta ilmeisesti jonkin muutoksen takia ne muuttuivat tuollaiseksi. Korjataan kunhan tärkeämmät jutut on pois alta.

tkarkkainen [17.12.2009 02:18:28]

#

Mieluusti tuota testailisi, mutta kun sattuu olemaan tällainen hassumpi käyttis... :)

Kai tuosta on Linux-versio vielä joku päivä tulossa? Sitä odotellessa pitänee testata joku päivä winellä

Spongi [17.12.2009 04:55:26]

#

Itekin pyörittelen tällaista parempaa käyttistä, mut pitänee kattoa jos tosiaan jaksais winellä testata joku päivä. Taisin oikeastaan joskus kauan sitten kokeillakin, mut ei se sillon lähtenyt toimimaan.

tkarkkainen [17.12.2009 19:08:38]

#

tkarkkainen kirjoitti:

Sitä odotellessa pitänee testata joku päivä winellä

Joku päivä olikin näköjään tämä päivä. Ei lähde edes käyntiin, valittelee puuttuvia DLL:iä, joista valtaosa samassa hakemistossa pelin kanssa. En juuri nyt jaksa ainakaan säätää. Mikä lie vialla.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta