Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Liittymislomakkeen käytön esto nettisivuilla

Sivun loppuun

Daih [14.11.2009 20:30:50]

#

Eli minun tulisi saada erään käyttäjän liittymiset eri palveluihin netin välityksellä estettyä, sillä hän ei nähtävästi osaa käyttää nettiä oikein. Eli onko olemassa tapaa, jolla voidaan estää tällaiset mahdolliset liittymissivut joihinkin palveluihin? Tai jotain estoa, joka estäisi sähköpostiosoitteen ja pauhelinumeron kirjoittamisen viestikenttiin?

En keksinyt googleen mitään kunnollisia hakutermejä tähän liittyen.

pake10 [15.11.2009 16:38:47]

#

Esimerkiksi näin:

<?php
$ban_ip = "tähän.bannitun.ip";
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

if($ip == $ban_ip){
echo "Sinut on bannittu!";
}
else
{
echo '
tähänsivujensisältö...blaa
';
}
?>

Jos tuota tarkoitit?

Macro [15.11.2009 16:50:41]

#

Varmaankin aloittaja tarkoitti, että millä tahansa sivulla olisi kielletty lähettämästä lomakkeita.

pake10 [15.11.2009 16:51:20]

#

Macro kirjoitti:

Varmaankin aloittaja tarkoitti, että millä tahansa sivulla olisi kielletty lähettämästä lomakkeita.

No sitten tekee htaccessilla.

Macro [15.11.2009 16:56:56]

#

Ei, vaan missä tahansa netissä olisi jollain koneella kielletty lähettämästä lomakkeita, jolloin ohjelma asetetaan käyttäjän koneelle.

Daih [15.11.2009 18:31:13]

#

Juuri tarkoitin tuota, että koneen käyttäjää estetään lähettämästä lomakketietoja. Itselläni vain ei ole harmainta aavistusta, miten se on järkevintä toteuttaa ja uskoisin, että tähän on olemassa jonkinlainen valmiskin toteutus. Ei vain viitsi estää henkilöltä kaikkien internetsivujen käyttöä ja sallia ne harvat, joilla hän käy säänöllisesti.

vehkis91 [16.11.2009 11:15:32]

#

Isellä ainakin voi säätää modeemista sallitut internet sivut. Mutta jos et tuota halua käyttää niin, sitten en tiedä.

peg [16.11.2009 14:21:33]

#

Jos estää evästeet niin useimmat sivut ei ota vastaan lomakedataa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta