Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Notepad++

Sivun loppuun

peg [19.12.2008 13:46:19]

#

Saako Notepad++ sellaisen ominaisuuden, klikkaamalla reunassa olevaa tekstiä
se siirtyy varsinaiseen ikkunaan? Reunassa olevat tekstit voi itse muokata?

ajv [19.12.2008 14:51:38]

#

Voitko tarkentaa? Ko. editorin tehokäyttäjänä en silti ymmärtänyt kysymystäsi. Mitä tekstiä? Mihin ikkunaan?

peg [19.12.2008 16:15:00]

#

Joissakin editoreissa saa ikkunan viereen toisen ikkunan johon voi laittaa
paljon käyttämiään tekstejä ja klikkaamalla tekstiä se siirtyy editorin
kenttään jossa kursori oli.

tgunner [19.12.2008 17:12:53]

#

Eiks notepad++:n lähdekoodi ole avoimessa jaossa? Siitä vain muokkailemaan mielensä mukaan.

Chiman [19.12.2008 19:26:38]

#

Peg tarkoittanee jonkinlaista sidebaria, editorin sivussa olevaa tag-listausta, josta tuplaklikkaamalla esim. <table>-tagia ilmestyy kooditilaan table-tr-td-litania. Näin veikkaan ilman Notepad++-kokemusta.

peg [20.12.2008 12:08:29]

#

Hyvä Chiman, juuri noin, mutta noi tekstit olisi kiva saada itse kirjoittaa
siihen sidebariin.

GimPeltzi [20.12.2008 14:20:50]

#

Leikepöytä lienee hakusessa.

peg [20.12.2008 16:39:56]

#

Pitäisi saada noin sata lausetta siihen.

Grez [20.12.2008 17:48:35]

#

Eiköhän nyt kaikille ole ollut jo jonkin aikaa selvää mitä olet hakemassa.

- Mielestäni Notepad++:ssa ei ole sisäänrakennettuna moista toimintoa
- En tiedä valmista Notepad++ pluginia tai erillistä softaa tarkelleen tuohon käyttöön (ei silti tarkoita ettei sellaista voi olla olemassa)
- Tuollaisen softan tekeminen itse olisi melko triviaalia

Minulle vaan on epäselvää, että mikä tässä nyt on kysymyksenä.

- Haluatko tietää onko Notepad++:ssa tuollainen ominaisuus?
- Haluatko tietää löytyykö tuollainen plugin tai erillinen ohjelma valmiina? (Luultavasti olet jo käynyt pluginit läpi ja todennut ettei esim. HTMLTag tai Multiclipboard aja asiaasi?)
- Haluatko että joku koodaa puolestasi tuollaisen softan/pluginin?
- Oletko itse tekemässä ko. softaa ja tarvitsisit apua?

peg [20.12.2008 18:30:06]

#

Kiitän, Plugin multiclipboard on se mitä halusin. Tuolla toisessa paikassa
oli ikävästi parikin clipboardia jotka eivät vastanneet tarkoitusta.

peg [21.12.2008 16:36:59]

#

Otin tuon Grez linkin takaa löytyvän multiclipboardin käyttöön. Nyt en saa
siihen lisättyjä tekstejä tallentumaan, niin että ne olisivat käytettävissä
kun ohjelman avaa uudestaan. Onko tiedossa toista vastaavaa tai saako tämän
jostain asetuksista muutettua?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta