Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: [VB.NET] Ohjelma ajastettuihin tehtäviin

Short Php [28.10.2008 19:18:09]

#

Eli ajatettuihin tehtäviin pitäisi saada tietyn ohjelman käynnistäminen samaan aikaan koneen käynnistämisen kanssa, ja suoraan ohjelmasta eikä mitään manuaalista vääntöä :|

neau33 [28.10.2008 21:15:41]

#

Moikka taas Short Php!

Ei mitään Scheduled Task juttuja...

Luo uusi Projekti valitse Windows Service ja nimeä esim. NotepadAutoStart...iske koodia alla olevan mallin mukaan...käännä .exe-tiedostoksi...

Imports System.Diagnostics
Imports System.ServiceProcess

'...
' automaatisesti generoitua
'...

Protected Overrides Sub OnStart(ByVal args() As String)
  '------------tänne väliin nämä--------------
  Dim prosessi As New Process()
  prosessi.StartInfo.FileName = "Notepad.exe"
  prosessi.StartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Normal
  prosessi.Start()
  '-------------------------------------------
End Sub

Protected Overrides Sub OnStop()
  '------------tänne väliin nämä--------------
  Dim prosessi() As Process = _
  Process.GetProcessesByName("Notepad")
  If Not prosessi Is Nothing Then
    For i As Integer = 0 To _
    prosessi.GetUpperBound(0)
      Try
        prosessi(i).Kill
      Catch ex As Exception
      End Try
    Next
  End If
  prosessi = Nothing
  '-------------------------------------------
End Sub

Avaa hakemisto jossa käännetty ohjelma sijaitsee, klikkaa ohjelman kuvaketta hiiren oikealla valitse ominaisuudet ja kopioi polku...avaa Komentorivi kirjoita CD ja välilyönti...klikkaa hiiren oikealla CD-sanan perään, valitse liitä ja paina Enter. Kirjoita installutil välilyönti NotepadAutoStart.exe ja paina Enter (Poistaminen: installutil /u NotepadAutoStart.exe)...
Sulje turhat ikkunat klikkaa Käynnistä > klikkaa oikealla Tietokone valitse Hallitse > tuplaklikkaa Palvelut ja sovellukset > tuplaklikkaa Palvelut > etsi listalta NotepadAutoStart klikkaa hiiren oikealla ja valitse Ominaisuudet > valitse Sisäänkirjautuminen-välilehti ruksaa Paikallinen järjestelmätili...valitse Yleiset-välilehti valitse Kaynnistystapa: Automaattinen klikkaa Käytä klikkaa Käynnistä...sulje ikkunat ja boottaa kone...

Short Php [30.10.2008 14:53:52]

#

Prosessina otin mukaan notepadin ihan esimerkkinä ja oikeaa ohjelmaa yritän pysäyttää, joten pitääkö tohon OnStart juttuun laittaa koko pathi esim. "C:\Ohjelma.exe" vai onnistuuko tämä jotenkin muuten?

neau33 [30.10.2008 20:12:58]

#

Moikka taas Short Php!

Pitää laittaa koko polku tai sitten laitat polun ympäristömuuttujaan eli...
Käynnistä > hiiren oikealla Tietokone > Ominaisuudet-välileht > Lisäasetukset > Ympäristömuuttujat > selaa alemmasta poxista esiin: Path > tuplaklikkaa tekstiä ja lisää Path-rimpsun perään esim. ;C:\POLKU ja sit vaan OK:ta...

Short Php [31.10.2008 17:47:46]

#

Ei oo Windows Serviceä

neau33 [31.10.2008 23:48:12]

#

Moikka taas Short Php!

Onx tää nyt joku Visual Basic 2008 Express-paketin puutostila..? Mikäli on niin imppaa täältä SharpDevelop 3.0 Beta2:n asentele, tee homma sillä ja poista asennus jos ei mielytä käytellä pidempään...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta