Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Projektit

Sivun loppuun

Pollapoju [09.05.2008 09:06:11]

#

Iso osa projekteista vaikuttaisi kuolleen. Lupailivat suuria 3D grafiikoita
ja parannuksia peleihin mutta joissain projekteissa ei ole puhuttu vuosiin.
Tehkää enemmän projekteja tai hoitakaa nuo loppuun.

Aruviel [11.05.2008 17:24:32]

#

Hoidatko mielenterveyteni kuntoon, jos jatkan?

Otin aikoinaan stressiä kaikesta liikaa, ja se lopulta summautui vakavina, aina vain pahenevina vaikeuksina. Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, paniikkia, vakava masennus, itsetuhoa. Projekti oli osa tähän pisteeseen johtanutta ylikuormittumista.

Ei enää ikinä väkisin.

Grey [11.05.2008 17:41:40]

#

Aye, monilta puuttuu nykyään aika tai innostus, tahi mielenterveys. Hyvin harva projekti on jatkanut (ja minun mielestä ne vähiten kiintoisimmat). Jos asiat näin mainitakseni olisivat toisin, taivas vihreä ja hallitus Moskovassa, voisi melkein minulta olla projekti tuolla. Sattuu vain olemaan niin että ohjelmointi on toissijainen harratus ja pelkkää näpertelyä todellisiin harrastuksiin verrattuna. Olen tosin jonkin vertaa pätevä terapeuttina..

-Grey-

nomic [11.05.2008 18:17:14]

#

Aruviel kirjoitti:

Hoidatko mielenterveyteni kuntoon, jos jatkan?

Otin aikoinaan stressiä kaikesta liikaa, ja se lopulta summautui vakavina, aina vain pahenevina vaikeuksina. Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, paniikkia, vakava masennus, itsetuhoa. Projekti oli osa tähän pisteeseen johtanutta ylikuormittumista.

Ei enää ikinä väkisin.

Tästä tulee mieleen, että melkein voisi luoda aiheen stressistä, ja kuinka vaaditaan aina paljoa (tai itse vaatii itseltään).

Itsellänikin mielenterveys on mitä on. Samat kuin sinulla, BDI antoi aikoinaan 47 pistettä. Nyt se on onneksi tipahtanut alle kymppiin. (Eihän se kerro koko totuutta, mutta antaa osviittaa nykyisestä ja aikaisemmista vaiheista).

</ot>

Mitä taas tulee projekteihin, niin onhan niitä. Ohjelmointiprojektina on melkoisen "suuri" peli (oman mittapuuni mukaan, ja jonka ytimen sain eilen valmiiksi), musiikkiin liittyen parit vinyylijulkaisut sekä tarinointi.

Olisi kiva, jos ihmiset kirjoittelisivat tänne omista projekteistaan (tai edes suunnitelmiasta). :)

Aruviel [12.05.2008 19:00:17]

#

nomic kirjoitti:

Tästä tulee mieleen, että melkein voisi luoda aiheen stressistä, ja kuinka vaaditaan aina paljoa (tai itse vaatii itseltään).

Minulla juuri itseään kohtaan ollut aina kovat vaatimukset. Psykiatritädit selittivät yhtäkkistä luhistumistani viime vuonna sillä, että raja tuli vastaan ja jokin sopukka pään sisällä sanoi "ei näin voi jatkaa".

Masennus jyllää edelleen. Tänäänkin duunissa kelasin lähinnä sitä, miten voisi tapattaa itsensä parhaiten "vahingossa", ettei oma omatunto pääse väliin. Psykiatritädille yritin selittää miltä maailma ja elämä minusta näyttää (turhalta ja maailmanpaloa odotan innolla). Ei se tajunnut.

Blääh. OT-vineqq loppuu.

Lebe80 [13.05.2008 01:08:48]

#

Itsellä projektit jäivät nopeasti vakityön löydyttyä. Ennen tuli koodailtua kaiken näköisiä pikkupelejä ihan päivittäin. Töissä saa nykyään koodailla sen verran, että vapaa-ajan pyhitän xbox360:lle, tyttikselle, kavereille ja nukkumiselle.

Tällä alalla (it) kuulee liian usein verisuonten katkeiluista, sydänkohtauksista ja kaikenlaisista vapinoista, että kannattaa joskus asettaa aurinkolasit nenälle ja istua terassille.

Pollapoju [13.05.2008 09:03:36]

#

Juu tuo on tullut jo huomioitua. Mutta yhdessäkään projektissa ei kerrota kuolleen. Ja muutenkin projektia ei pitäisi edes aloittaa jos ongelmia ajan ja stressin kanssa jo on.

Lebe80 [13.05.2008 09:49:48]

#

Harjoituksen vuoksi ja siksi, että se on hauskaa. Kuolemista ei tietenkään kerrota, koska teoriassa projektin tilalle on tullut uusia projekteja tai toimintaa ja se on siirretty vain tärkeysjärjestyksessä alaspäin, käytännössä projekti taas on melko varmasti kuollut.

(Mutta miksi muutenkaan koskaan ryhtyä mihinkään?)

K_L [13.05.2008 10:20:46]

#

Aloittaminen on ensimmäinen askel epäonnistumiselle.
– Homer Simpson

Kyllä pitää aina olla pari projektia käynnissä. Se pitää mielen virkkeenä, jos meinaa tulla vapaa-ajalla (son vissii jotain syötävää) tylsää. Näiden ikuisuusprojektien pariin on sitten mukava aina palata.

Itsellä pari projektia menossa ja kolmatta aloittelen. Sekä sitten on vielä yksi haaveprojekti, jota suunnitellaan kun mieli tarpeeksi väsyy. Erääseen filmiprojektiin olen viimeksi tehnyt materiaalia vuonna 99, mutta ei se projekti silti ole kuollut. Se vain odottaa parempia aikoja.

Jos projekti on harrastuspohjainen, ei siitä pidä ottaa mitään stressiä. Se valmistuu, jos valmistuu. Duke Nukem 4 EVER!

Aruviel [13.05.2008 21:30:46]

#

K_L kirjoitti:

Jos projekti on harrastuspohjainen, ei siitä pidä ottaa mitään stressiä. Se valmistuu, jos valmistuu. Duke Nukem 4 EVER!

Helppo sanoa, jos ei tunne sairautta.

E.K.Virtanen [14.05.2008 12:33:28]

#

Nyt ei näy enää tekstiä tuolla projektitsivulla ettei uusia projekteja oteta uudistuksen vuoksi vastaan (tai jotain sellaista siinä luki). Siis otetaanko niitä vastaan?
Onkos tuossa jotain "sääntöjä" millaisia otetaan vastaan (avoin sorsa tms)?

Kebab [14.05.2008 13:34:55]

#

Saas nähdä tuleeko lisää...

Tai saako edes tehdä uusia

K_L [14.05.2008 13:48:54]

#

Aruviel kirjoitti:

Helppo sanoa, jos ei tunne sairautta.

Stressi on liiankin tuttu "sairautena". Ei pysty vapaa-ajalla ottamaan enempää stressiä, koska duunista sitä saa ihan tarpeeksi (ja ylikin).


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta