Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Cloud Toolkit.Net

Sivun loppuun

DudeDesign [07.02.2008 21:01:29]

#

Olen tehnyt kolmen ystäväni kanssa ilmaista avoimen lähdekoodin projektia, joka tarjoaa sovelluskehittäjille (.Net kehitysympäristö) hienoja ja helppokäyttäisiä kontrolleja, kuten seuraavat:

Cloud Button
Cloud SplitButton
Cloud Label
Cloud CheckBox
Cloud ComboBox
Cloud Form + ToolStripRenderer
Cloud GroupBox
Cloud Panel
Cloud PictureBox
Cloud Statistic Viewer (Alpha)
Cloud Image Editor (Alpha)
Cloud Player (Beta)
Cloud TrackBar
Cloud ProgressBar

Projektiin kuuluu seuraavat henkilöt:

Cameron D (Australia)
Jacob (Hollanti)
Kyle (USA)
ADMIN *Timo Salomäki (Suomi)

Tutustukaa projektiin osoitteessa:

http://sourceforge.net/projects/cloudtoolkitnet/

Timo Salomäki
- Projektien Cloud Web Browser ja Cloud Toolkit.Net perustaja

DudeDesign [09.02.2008 16:12:16]

#

Eikös täällä foorumeilla yhtään .Net ohjelmoijia käy? :D

Kray [10.02.2008 14:01:48]

#

Luulen että ei. Itse tosin joskus satunnaisesti ohjelmoin C#:lla.

K_L [10.02.2008 21:48:41]

#

Käyhän täällä...

DudeDesign [11.02.2008 17:12:31]

#

Hyvä... :D Onko minkäänlaista kokemusta custom controllien tekemisestä? Projektiin mahtuu aina lisää henkilöitä.

ByteMan [11.02.2008 17:40:45]

#

vaikuttas iha hyvält mitä projektin sivul kävin kattelemas.. mitenköhä toi toimis c++:lla? että vois yrittää kokeilla tai jotai?
edit: ja sit tietenki heti ekaks viestin lähettämisen jälkeen huomaa et siellä projektisivulla mainittiin tuetut kielet..
edit 2: söhlään nyt vielä vähän lisää..
1) löytyykö ton funktiot jostai?
2) tarviiko siihen jonkun visual alkuisen kääntäjän, jotta tuosta mitää hyötyisi?
3) voiko tuota käyttää c++:lla?

DudeDesign [12.02.2008 11:02:29]

#

1) Lähdekoodit on ladattavissa, joten sieltä voi sitten käännellä haluamalleen kielelle jos taidot riittää :D
2) SharpDevelop, Mono, Visual Studio yms. toimivat
3) Ei, pitäisi tehdä niistä ActiveX kontrolleja, jotta toimisivat.

ByteMan [12.02.2008 15:26:32]

#

ok.. täytyy katella ;)

ByteMan [12.02.2008 19:27:48]

#

[offtopic]karsee vaiva päättää minne tän laittas 0.o [/offtopic]

lyhyesti alustukseksi:
yritän käyttää cloud toolkittiä c++:lla(microsoft VÄITTÄÄ että tällainen kuin c++.net toimii)
mutta kuitenkin, kun yritän kääntää ohjelmaa, tulee tällainen virhe:

fatal error C1107: could not find assembly 'Cloud_Toolkit_044.dll': please specify the assembly search path using /AI or by setting the LIBPATH environment variable

eli siis mikäli oikein ymmärsin, tuo odottaa, että tossa tulee joku säätötiedosto mukana, mikä sitten pitäisi käydä laittamassa asetuksiin. ongelma vaan on, että en löydä tuolta sitä tiedostoa, mitä tuo hakee.
eli löytyykö haettu tiedosto, vai haetaanko tuossa nyt jotain muuta?

huom. edelleenkin arvailen tämän oikeaa sijoituspaikkaa, mutta toivon tämän olevan oikea..

DudeDesign [13.02.2008 09:36:36]

#

Jos käytät C++.Net:iä, niin sinun pitäisi laittaa latauksen mukana tuleva dll tiedosto Cloud Toolkit 044.dll bin/debug kansioon, jossa ohjelmasi exe tiedoston tulee myös olemaan. Jos tämä ei korjaa ongelmaasi, lähetä virheilmoitus tänne:

http://sourceforge.net/tracker/?func=add­&group_id=212859&atid=1023402

Oletko ladannut oikean paketin? Cloud Toolkit 0.4.4 dll paketti on ladattavissa tästä osoitteesta:

http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=212859&use_mirror=mesh&filename­=CloudToolkitNet044.zip&25213112


Toivottavasti pian toimii,
Timo Salomäki aka DudeDesign


P.S. Bugitrackeriin on hyvä ilmoittaa tästä virheestä jos et saa ohjelmaa toimimaan, koska olen saanut projektiin erään hyvin lahjakkaan hollantilaisen kaverin, joka viime kädessä osaa auttaa ongelman korjaamisessa (jos ongelma ei vielä korjaannu.)

DudeDesign [14.02.2008 21:38:31]

#

Julkaisin toisen kerran Cloud Toolkit.Net 0.4.4 paketin ja dll:n nimi on nyt CloudToolkit044.dll.

DudeDesign [23.02.2008 01:04:06]

#

Cloud Toolkit.Net 0.5.0 RC2 Preview tuli julkaistua tänään. Paljon ongelmia on korjattu versioon 0.4.4 nähden. Form kontrolli on tehty kokonaan uudelleen ja siinä on paljon siistejä ominaisuuksia, kuten myös muissa kontrolleissa. Olen tehnyt pari uutta kontrollia:

Cloud Clock
Cloud ButtonList
Cloud Form

Lataussivu:

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=212859

DudeDesign [26.02.2008 20:31:34]

#

Keksinpä tässä idean projektia varten. Windows 7 (edellinen koodinimi Windows Vienna) ja Office 14 tuovat luultavasti uusia tuulia käyttöliittymien suunnitteluun ja ajan kuluessa markkinoille tulee hintavia GUI paketteja, jotka tarjoavat myös tavallisille sovelluskehittäjille (Microsoft ei näitä kontrolleja levitä). Tarkoitus on luoda Cloud Toolkit.Net:iin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa toimivat kloonikomponentit ja parhaassa tapauksessa projektini on ensimmäinen GUI projekti maailmassa, joka tekee uusimpien Windows ja Office versioiden tyyliset kontrollit (Windows 7 käynnistä -valikon suunnittelu on jo aloitettu ja ohjelmointivaihe tulee pian. Toivottavasti sitä ennen ei kukaan ehdi tehdä kontrolleja... :D)

runeberg [04.03.2008 12:43:14]

#

Itse käytän töissä Devexpressin kontrolleja ja ne on aika lyömättömiä ja viimeisen päälle viilattuja paitsi hinnan osalta :)

Nuo cloudin kontrollit olisi kyllä hyviä omissa projekteissani! Hyvä että joku jaksaa tuollaisiakin vääntää.

DudeDesign [08.03.2008 00:39:59]

#

Kiitos kommentistasi runeberg! Vielä on Cloud Toolkit.Net:illä pitkä matka Devexpressin kontrollien tasolle. Mahtaneeko koskaan yltää samalle tasolle, ellei projektiin sitten liity muutama kymmenen ohjelmointialan velhoa. :) Halusin kuitenkin luoda tämän projektin, jotta .Net ohjelmoijat saisivat ilmaisia avoimen lähdekoodin kontrolleja, joita on tähän mennessä nähty vain maksullisissa paketeissa. Cloud Toolkit.Net on kuitenkin vielä lähtökuopissaan vaikka useampi julkaisu on jo tullutkin. Jotain suurta pitää tapahtua, jotta tämä paketti tulisi suuremman yleisön tietouteen. Olen kuitenkin onnellinen yli 3000:sta latauksesta n.3 kuukauden aikana...

runeberg [10.03.2008 19:46:06]

#

Tulipas tuo ladattua, mutta Visual Stdio 2008 sanoo että "CloudToolkitNet051.dll is a not Microsoft .NET module" ??

Onkohan mun asetuksissa jotain vikaa?

EDIT: Toimii!!

DudeDesign [11.03.2008 15:47:34]

#

Toimiiko? Sain toiseltakin käyttäjältä raportin samasta virheestä, joten miten sait sen dll:n toimimaan? ;)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta