Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Numeromystiikkaa

Sivun loppuun

K_L [16.05.2007 11:05:10]

#

Terve,

Katselin tuossa Subilta dokumenttia mystiikasta. Tässä nousi esiin numeroiden mystiikka. Rupesi huvittamaan suuresti tämä todiste Hitlerin pahuudesta. Jos lasketaan kirjaimien koodit yhteen saadaan 666.
A = 100 B = 101 jne jne

H = 107
I = 108
T = 119
L = 111
E = 104
R = 117
= 666 = number of the beast.

Tuli mieleen että pitäisikö tehdä palvelus maailmalle, ja järjestää kisa.
Tässä kisassa sitten haetaan ohjelmallisesti kaikki julkkiset joiden nimistä saadaan laskettua pirun luku.

Koska A:n indexin saa valita vapaasti, voidaan löytää pikku piruja runsaasti.

Lebe80 [16.05.2007 11:36:09]

#

Jonkun laskutavan mukaan myös Bill Gatesin kirjaimista tulisi 666, kun lasketaan kirjaimien numerot (ascii-muodossa) yhteen.

Samoin 9/11 tapahtumasta sai tuon pedon luvun kun laskettiin yhteen ja vähennettiin päivämääriä ja päivien määrää 365:stä. Saadaanhan noista vaikka mitä aina aikaiseksi.

ps.
Eikös pedon luku ole jo nykyään 616? ;)

K_L [16.05.2007 12:02:05]

#

Silloin kun ko. dokumentti tuli tv:stä, niin heitin eräälle kanavalle huvikseni kommentin: "Mitähän satannistit nyt sanoo, kun ovat väärää numeroa palvoneet aivan turhaan". Valitettavasti kanavalla oli 2x jenkkiä. "Jos raamatussa sanotaa se on 666, niin se on silloin se luku." Tästä eteenpäin oli turha jatkaa väittelyä.

Jaska [16.05.2007 12:08:34]

#

Onpas jännää. Vakiofunktio f(x)=666 kuvaa kaikki merkkijonot pedon luvulle. Tässä f:n lähtöjoukko on merkkijonojen joukko.

Antti Laaksonen [16.05.2007 13:00:44]

#

Tutkitaan aakkosten kirjaimia, jotka eivät esiinny sanassa OHJELMOINTIPUTKA. Kirjaimet ovat BCDFGQRSVWXYZ, ja niitä on enteellisesti 13. Kun lasketaan yhteen kirjainten numeroarvot niin, että A = 3, B = 4, C = 5 jne., saadaan tulokseksi 222, eli kolmannes pedon luvusta.

Toinen kummallisuus: 11 + 2 - 1 on tunnetusti 12. Kun yhdistetään englannin sanat ELEVEN (11) ja TWO (2), saadaan ELEVENTWO. Tästä poistetaan sanan ONE (1) kirjaimet, jolloin jäljelle jäävät kirjaimet ELVETW. Muutetaan hieman kirjainten järjestystä, ja tulos onkin TWELVE (12)!

sooda [16.05.2007 13:51:23]

#

Hauska sattuma on myös vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen - perimmäiseen kysymykseen "WHAT DO YOU GET IF YOU MULTIPLY SIX BY NINE." jos unohdetaan sulkeet, demo C:llä:

#include <stdio.h>

#define SIX 1+5
#define NINE 8+1

int main() {
	printf("What do you get when you multiply six by nine: %d\n", SIX * NINE);
	return 0;
}

K_L [16.05.2007 13:55:06]

#

Pienellä mielikuvituksella voi todistaa numeroilla mitä tahansa.
Kaikki ei vaan muista, että kyse on leikistä...

tejeez [16.05.2007 14:39:15]

#

6-5-1=0 ja 7+1+5-5-1=7 on parhaita!
Ainiin, ja mun nimimerkki on kans aika paha. Salaisella taikafunktiolla saadaan, että a on 5, j 29, t 9, h 13, e 19, x 98 ja z 28. Lasketaan t+e+j+e+e+z eli 9+19+29+19+19+28, mistä saadaan 123. Kerrotaan tämä viidellä, luvulla, jonka salainen taikafunktio antoi a-kirjaimesta, ja saadaan 615, joka on hämmästyttävän lähellä pedon lukua! LOL APUA!

13.37*pi on noin 42.

Gwaur [16.05.2007 17:35:43]

#

Otetaan AACS-suojauksen purkuavain 09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0. Koodissa näkyy olevan 16 kahden numeron osaa. Numerot näkyvät olevan heksadesimaalijärjestelmän numeroita. Kunkin osan summa tavallisessa desimaalijärjestelmässä on 9+249+17+2+157+116+227+91+216+65+86+197+99+86+136+192=1945. Vuonna 1945 Yhdysvallat pommitti Japania kahdella atomipommilla. Jos pitkästä laskutoimituksesta otetaan pois kaikki luvut, jotka ovat yli sadan, saadaan 9+17+2+91+65+86+99+86=455. Koska muunsimme purkukoodin luvut kuusitoistajärjestelmästä kymmenjärjestelmään, on summaan luonnollisesti lisättävä kuusitoista kertaa kymmenen, jolloin tulee 455+16*10=615. AACS LA on siis paholaisen naapuri.

kaviaari [16.05.2007 17:50:28]

#

Eräs mielenkiintoinen jimiltä tullut dokumentti käsitti notredamuksen ennustuksia. Siinä varsin pätevä huuhaatieteilijä esitti tavan, jolla saddamista saatiin irti pedon luku. Tämä prosessi vaati kirjaimien vaihtamista ja siirtelyä paikasta toiseen. Uskomatonta miten joku voi ottaa tuollaisia juttuja tosissaan.

KimmoKM [16.05.2007 17:56:32]

#

Muistan jossain nähneeni "todistusgeneraattorin", joka kertoo miten syötetystä nimestä saa pedon luvun. Pitäisikin etsiskellä jos löytyisi.

hunajavohveli [17.05.2007 17:29:31]

#

Kaivaa sai, mutta sieltähän se löytyi irkkilogeista: http://lcamtuf.coredump.cx/evilfinder/ef.cgi?said=ohjelmointiputka

Pekka Karjalainen [17.05.2007 17:44:31]

#

Merkkijonon

Antti  Laaksonen

ASCII-koodien alkulukutekijöiden summa on 666.

Huomatkaa kaksi välilyöntiä (koodi 32). Tällä on varmasti jokin kumma okkultistinen merkitys.

Grey [18.05.2007 04:19:23]

#

Hm, mielenkiintoista. Jos otetaan koko nimeni (Jussi Johannes Kingelin), lasketaan merkkien ascii-arvot, myös välilyönnit, miinustetaan pois 9 ja jaetaan 3.333..., saadaan erittäin mielenkiintoinen luku aikaan, että oikein helkutin monesti. Toisin sanoen, minun on pakko olla itse pääpiru, joten varokaa.... Mwahahahahahahahahaaaa!..

-Grey-

K_L [18.05.2007 09:13:01]

#

George Bush Hepreaksi

* G = 3 (gimel)
* e = 5 (heh)
* o = 70 (ayin)
* r = 200 (resh)
* g = 3 (gimel)
* e = 5 (heh)

* B = 2 (beth)
* u = 70 (ayin)
* s = 300 (shin)
* h = 8 (cheth)
* total = 666 (Antichrist)

www.bushisantichrist.com/

Antti Laaksonen [18.05.2007 10:48:16]

#

Kopeekka kirjoitti:

Merkkijonon

Antti  Laaksonen

ASCII-koodien alkulukutekijöiden summa on 666.

Ehkä pelottavinta on, että olen myös syntynyt 6. kesäkuuta ja aika tarkasti vuorokauden 666. minuutilla.

K_L [18.05.2007 11:05:35]

#

Rupeaa olemaan liikaa yhtäläisyyksiä ollakseen pelkkää sattumaa.

squid [18.05.2007 15:27:08]

#

Laaksonen vaan käyttää Ohjelmointiputkaa kerätäkseen tarpeeksi kannattajia....

Grey [18.05.2007 15:32:19]

#

squid kirjoitti:

Laaksonen vaan käyttää Ohjelmointiputkaa kerätäkseen tarpeeksi kannattajia....

Selittääkin aika hyvin nykyisen piinaavan ja helvetillisen ruman leiskan :-P

-Grey-

ajv [18.05.2007 15:43:22]

#

Grey kirjoitti:

Selittääkin aika hyvin nykyisen piinaavan ja helvetillisen ruman leiskan :-P

Näin on. Ja vain harvoille ja valituille on suotu "moderaattorioikeudet". Oikeasti näillä oikeuksilla ei ole tekemistä moderoinnin kanssa, vaan moderaattorit kuuluvat elite-ryhmään, joille näkyy se todellinen "ohjelmointihelvetti"-layout. Moderaattoreille aukeaa myös uusia pimeitä keskustelualueita, joiden ymmärtämiseen ei tavallisen laitapuolen koodarin käsityskyky riitä :)

matpit [18.05.2007 18:06:31]

#

Eipä noihin oikeasti kannata kyllä uskoa, sillä siihen on olemassa monta erilaista tapaa laskea se. Raamatussa (tai muuallakaan?) ei vissiin lue sitä oikeaa tapaa? Ja siellä tuskin ainakaan lukee että numeroita muodostettaisiin ascii -numeroista? Hauskaa se tosin on niitä väännellä, ja siitähän tässä topicissa on kyse. :]

Esimerkki minkä takia en itse uskoisi tähän:
m - 109
a - 97
t - 116
p - 112
i - 105
t - 116
yhteensä: 655

Siihen sitten vielä lisätään 11, ja tulokseksi saadaan 666.

Oikea nimeni:
m - 109
a - 97
t - 116
i - 105
a - 97
s - 115
yhteensä: 639

Siihen sitten vielä lisätään 27, ja tulokseksi saadaan 666.

neau33 [19.05.2007 00:13:10]

#

Heippa taas!

lisää mystistä vääntöä...

//NUMTO.cs

using System;

class ComputeTheNumOfTheB
{
	public static void Main(string[] args)
	{
	    string strName="";
	    string the_old = "beast";
	    int i = 0;
	    int the_num = 0;
	try
	{
	   for(i=0;i < args.Length; i++)
	   {
		strName += (args[i].ToString());
		the_num = the_old.Length * i;
	   }
	}

	catch (Exception e)
	{
	    Console.WriteLine("Syöte puuttu!");
	    return;
	}

	    i = 0;

	    while(i < strName.Length)
	{

	    the_num += Convert.ToInt16
	    (Convert.ToChar(strName.Substring(i,1).ToLower()));
	    i +=1;
	}

	Console.WriteLine(the_num);
    }
}

...käännä -> komentokehotteeseen -> NUMTO G W BUSH

T.M. [19.05.2007 00:36:04]

#

Hassua kun minun nimimerkkini TM on myös tuo vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen

T on aakkosten 20. kirjain.
M on aakkosten 13. kirjain.
Näiden kirjainten väli on 7 merkkiä aakkosissa.
TM nimen pituus on 2 merkkiä.
Kun nämä kaikki ynnätään yhteen, tulee... 20+13+7+2 = 42 ! ZOMG O_O

Edit:
Olen näemmä myös saatanan lapsi, nimittäin kun yllä olevia lukuja käytetään seuraavanlaisessa kaavassa (käytetyt numerot lihavoituna):
(((20-13)*2-1)/2-1/2)*((2+1)*((13-1)*2+(7*2-1)))
Saadaan... 666 OMGx2 !

... O_O

Edit:
Laskin myös hauskan palindromiluvun viime vuonna euroviisujen tulosten julkistamisen jälkeen, johon liittyy pedon luku, liittyen suomen saamiin pisteisiin:

(3^2)*37*73*(2^3)
----------------
      666
       =
      292

On siis oikealta vasemmalle ja vasemmalta oikealle täysin identtinen joka rivillä :)
Myös mielenkiintoista on se että kaikki käytetyt luvut ovat alkulukuja tuossa jaettavana olevassa rivissä...

Gwaur [19.05.2007 10:08:31]

#

T.M. kirjoitti:

Edit:
Olen näemmä myös saatanan lapsi, nimittäin kun yllä olevia lukuja käytetään seuraavanlaisessa kaavassa (käytetyt numerot lihavoituna):
(((20-13)*2-1)/2-1/2)*((2+1)*((13-1)*2+(7*2-1)))
Saadaan... 666 OMGx2 !

Mistäs nuo ykköset tuonne ilmeistyivät? :P

T.M. [19.05.2007 14:53:54]

#

Ainahan noissa mystisissä laskukaavoissa lisätään tai poistetaan ykkösiä. ^^

NiLon [24.05.2007 03:13:46]

#

Käykääpä katsomassa elokuva nimeltä The Number 23. Juurikin tätä numeroiden pyörittelyä :)

K_L [24.05.2007 10:31:53]

#

Riittäisiköhän tämä Espanjan inkvisiittoreille...

1982 <= Syntymä vuosi
/ 6 <= Syntymä kuukausi
-------------
330,3333333 <= jakolasku
* 2 <= Monesko viikko kuukaudesta
------------
660,6666667 <= kertolasku
+ 4 <= Päivä kyseisestä viikosta
------------
664,6666667
+ 1 <= Arvo totuudelle
------------
665,6666667

Pyöristetään

=666

Grez [24.05.2007 12:25:01]

#

Joo, siinä vaiheessa kun joku tosissaan rupeaa noita numeroita selittämään niin pitää kaivaa taskusta "idiootti"-leimasin ja läntätä leima sen ottaan. Eipä noita onneksi kukaan tuntemani henkilö ala tosissaan ottamaankaan vaan lähinnä vitsillä pyöritellään.

Mobel [26.05.2007 00:14:19]

#

Ja vielä etenkin noista Bush-jutuista tuli mieleen wanha juttu kun kirjoittaa WinXP:ssä (tai luultavasti myös vanhemmissa, mutta Vitsaan jo korjattu) notepädiin "Bush hid the facts" ja tallentaa, seuraavan kerran avatessaan näkyykin vain kummia neliöitä! Eihän tämä lukujen pyörittelyyn varsianisesti liity, mutta onhan tuossa niilläkin jotain tekemistä. Tässähän wintoosa erehtyy luulemaan neljän, kolmen, kolmen ja viiden merkin sarjoja jonkun maan(Kiinan?) merkistön koodiksi eikä Eurooppa-versiot noita ilman lisäosia osaa näyttää.

setä [26.05.2007 09:39:30]

#

Tuo tosiaan pitää paikkansa. Todella outo juttu. Mutta jos tiedoston lukee esim. VB:llä tekstiboksiin tulee alkuperäinen teksti näkyviin. Jos yhdenkin merkin jättää pois, teksti tulee Nopadillakin näkyviin.

Dude [26.05.2007 09:51:53]

#

Mobel kirjoitti:

Ja vielä etenkin noista Bush-jutuista tuli mieleen wanha juttu kun kirjoittaa WinXP:ssä (tai luultavasti myös vanhemmissa, mutta Vitsaan jo korjattu) notepädiin "Bush hid the facts" ja tallentaa, seuraavan kerran avatessaan näkyykin vain kummia neliöitä!

9kasilla ei kyllä tuu mitää neliöitä.

Deewiant [26.05.2007 14:34:10]

#

Toimii vain NT-Windowseissa. Johtuu siitä, että Notepad käyttää jotain heuristiikkaa arvatakseen, onko teksti enkoodattu UTF-16LE-muotoon (Windowsin käyttämä termi UTF-16LE-koodaustavalle on mukavan sekavasti pelkkä "Unicode"), ja nämä jotkut merkkijonot sitten aiheuttavat väärän arvauksen. Funktio, joka hoitaa arpomisen, on IsTextUnicode.

Hauskin on mielestäni "this app can break".


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta