Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Hello Santa!

Sivun loppuun

Lahha [24.12.2006 18:49:58]

#

#include <stdio.h>

int main()
{
	printf("Hello Santa!\n");
	printf("Ja hyvää joulua kaikille!");
	return 0;
}

Draiz [24.12.2006 18:58:55]

#

Öö?

E: Aajoo, joulut. ^_^

hunajavohveli [24.12.2006 19:04:31]

#

Hyvää joulua vain kaikille. :)

Blaze [24.12.2006 19:06:33]

#

Hyvää joulua vaan ohjelmointiputkalaisille näin minunkin puolestani.

Tumpelo [24.12.2006 19:22:45]

#

Joulut kaikille! Jokos pukki on käynyt? Minulle toi pukki muistitikun, Päivi Hietasen C++ kirjan ja nyrkkeilysäkin. ^-^

moptim [24.12.2006 19:26:31]

#

Minä sain laavalampun, laserhiiren, legoja, Linus Torvalds -aiheisen kirjan :P ja vaatteita
EDIT: Hyvää joulua kaikille minunkin puolesta!

nomic [24.12.2006 19:29:23]

#

Tuli ostettua veljeltä pois digipokkari hyvään hintaan, väriä päähän, vaatteita, lakanat ja pari hyödyllistä kirjaa.

 If kalenteri.päivä = "jouluaatto" Then
MsgBox "Hyvää joulua, " & käyttäjä.nimi & "."
EndIf

tgunner [24.12.2006 21:43:59]

#

Tulipas tuossa ihan hienosti noita lahjoja, lista on kutakuinkin tällainen:
Paul Stenning: "Iron Maiden - 30 Years of the Beast" (kirja)
Iron Maiden 2007 Calendar (tosi seksikkäitä kuvia rumista hevimiehistä, sopii minulle siis)
Best of SAXON (CD)
Guinness World Records 2007 (kirja)
Terry Pratchett: "Kiintoisia aikoja" (kirja)
Sukat, pörröiset jalkineet, mielikuvituksettomat 10 euroa ja suklaatia.

Hyviä jouluja kaikille putkalaisille! \o

ajv [24.12.2006 21:44:01]

#

Hyvää joulua omastakin puolesta kaikille putkalaisille!

Gwaur [24.12.2006 22:04:42]

#

Sain rahaa, kolme paitaa, seinään tarrautuvan lukulampun, konvehteja, älypelin, stereokaiuttimet, hansikkaat ja Monty Pythonin Elämän tarkoitus -elokuvan. Hauskoja jouluja teille vain! Viime viikolla tilaamiani tietokoneen osia odottelen vielä.

Darwen [24.12.2006 23:48:51]

#

Pukki anto Visual Basic 2005-kirjan, vaatteita, konvehteja, pleikka 2:sen ja siihen pelejä sekä PowerBallin jonka käyttö on vähän hakusessa.

Lahha [25.12.2006 01:49:31]

#

Uus tietokone(Inteli tuplaydin prossu, 2GB muistia, Ati Radeon X1950 PRO.. ei mitään suurta), 80€ rahaa ja karkkia tuli.

Nikotiini [25.12.2006 02:47:43]

#

Lahha kirjoitti:

Uus tietokone(Inteli tuplaydin prossu, 2GB muistia, Ati Radeon X1950 PRO.. ei mitään suurta), 80€ rahaa ja karkkia tuli.

Mutt mää sain AMD tuplaydinprossu, 2GB keskusmuistia Nvidia GeForce 7200 go. 85€ rahaa ja karkkia.

Tumpelo [25.12.2006 10:27:19]

#

Nikotiini kirjoitti:

Lahha kirjoitti:

Uus tietokone(Inteli tuplaydin prossu, 2GB muistia, Ati Radeon X1950 PRO.. ei mitään suurta), 80€ rahaa ja karkkia tuli.

Mutt mää sain AMD tuplaydinprossu, 2GB keskusmuistia Nvidia GeForce 7200 go. 85€ rahaa ja karkkia.

Nag, hävisit silti Lahhalle, Intel Core 2 Duo pieksee AMD Athlonit miten päin tahansa ja vaikka huppelissakin. ;) Ellei sitten Lahha ole itse rakentanut jotain kaksiytimistä Celeron 366:sta.

kaviaari [25.12.2006 11:37:13]

#

Mulle herahti muistitikku (jonka kanssa olen pelleilly koko aamun), Arto Paasilinnan uusin, teepaitoja, MacGyverin toinen tuotantokausi DVD:llä (JES!), uusi linkkari, läppärille salkku ja suklaata.

Kentti [25.12.2006 11:58:23]

#

Hyvää joulupäivää minunkin puolesta kaikille.

Itse sain lahjaksi vaatteita ja muuta mukavaa + rahaa.

Ja mieleenpainuvin sekä mielenkiintoisin lahja oli käsinveivattava pyörän kirkas ledilamppu (dynamolla akkuun virtaa), jossa oli myös am / fm radio, antenni sille sisäänrakennettuna (ja yllättävän hyvä äänenlaatu) ja kännykän "hätälaturi" mukana :) Myös radiota sillä voi ladata :D
180 kierrosta kun minuutissa veivaa, niin luvattu teho on n. 1.2W
Vallan mainio esim. pyörämatkalle mukaan :)

Edit: Ja samassa lootassa oli myös tuohon ledilamppulaturiradioon sopiva CD-soittimen virtasovitin, sellaisellekkin sillä saa virtaa :)

tejeez [25.12.2006 12:41:37]

#

Mä sain Nokian 5140i-kännykän, karkkia, suklaata, vaatteita, deodoranttia (ai? pitäiskö mun alkaa käyttää semmosta?) ja hassun laitteen jossa on samassa fm-lähetin (ihan kiva lelu...), taskulamppu (aika himmeä mut kyl sillä pimeässä näkee jotain), kello ja lämpömittari.

regu [25.12.2006 13:14:41]

#

Hyvää joulua sitten minunkin puolesta!

Mä sain lahjaksi ViewSonic VA902 19' litteän näytön, laskimen, konvehteja, pari kirjaa ja koneeseeni Logitechin kuulokkeet.

Nikotiini [25.12.2006 13:32:10]

#

Keillä kävi pukki?

tejeez [25.12.2006 16:45:37]

#

Nikotiini kirjoitti:

Keillä kävi pukki?

Meillä. Oli käymässä vähän alle yksvuotias vauva ja sitä tietenki piti pelot..siis..niin, joulupukin piti tulla!

Vilikki [25.12.2006 18:55:48]

#

Pukilta ei oikein keksinyt muuta toivottavaa kuin DVD-elokuvia, ja niitäpä kyllä sitten tulikin (mm. Kummisetä-trilogia, Stanley Kubrickin elokuvia sisältävä boksi ja Pulp Fiction). Yhteensä pikkuveljeni saamat kolme DVD:tä saaliiseen lisättynä katsottavaa laskeskelin tulevan 39 tuntia. Lisäksi tuli luonnollisesti rahaa, namia (valitettavasti ei mitään viinikumeja tai muuta suklaasta poikkeavaa) ja vaatetusta.

Hieman kyllä pistää jo suklaa tympimään. Melkein koko joulukuun on tullut naposteltua suklaata joulukalenterista, vaan moisen urakan jälkeen luvassa on vielä lisää suklaata lahjapaketeista saatuna.

Sattuiko kukaan muuten katsomaan YLE Teemalta marisevan joukon joulua? Siellä oli papparaisilla varsin hassuja ajatuksia.

odys [25.12.2006 19:27:39]

#

Nikotiini kirjoitti:

Keillä kävi pukki?

Meillä kävi, valitettavasti, sillä minä olin se pukki 8D

Spongi [25.12.2006 21:45:51]

#

Mä sain joululahjaksi konvehtirasian, deodoranttipaketin, kaks kahvikuppia, vohveliraudan, jonku hassun hammasharjapaketin ja sit jotain vaatteita.

Nikotiini kirjoitti:

Keillä kävi pukki?

Meillä, tätihän se oli pukkina tänä vuonnakin. :)

Niko [26.12.2006 12:31:24]

#

Uus tietokone (Intelin E6300, 1GB muistia (pitää hommata 1gb vielä lisää ainakin), halpa näyttis).
Vaatteita, Karkkia.

tgunner [26.12.2006 15:14:15]

#

^Mihin sinä noin paljon muistia tarvitset? :x

Blaze [26.12.2006 15:45:59]

#

Vistan pyörittämiseen? ;)

Tumpelo [26.12.2006 15:48:04]

#

Blaze kirjoitti:

Vistan pyörittämiseen? ;)

Ei riitä kaks gigaa jos haluaa kaikki herkut toimimaan salamannopeasti ja vielä jättää marginaaliakin. ;)

Meitsi [26.12.2006 16:04:12]

#

Tumpelo kirjoitti:

Blaze kirjoitti:

Vistan pyörittämiseen? ;)

Ei riitä kaks gigaa jos haluaa kaikki herkut toimimaan salamannopeasti ja vielä jättää marginaaliakin. ;)

Ja jossain mainittiin että vista toimisi nopeammin monella muistikammalla kuin yhdellä isolla. DualChannelhan on jo vanha juttu, mutta tiedä sitten mihin tuo väite perustuu...

Juice [26.12.2006 16:52:22]

#

Gwaur kirjoitti:

Monty Pythonin Elämän tarkoitus -elokuvan.

Pyyttonit on helmiä :)
Itse sain rahaa.

Nikotiini [26.12.2006 18:53:05]

#

Melläpä ei käyny pukki. Tais saada tarpeekseen viimekerrasta.

kayttaja-4976 [26.12.2006 20:09:44]

#

Hyvää myöhästynyttä joulua kaikille \o/ täältä jostain kaukaa korpien kätköistä Kajaanista pohjoiseen! Mökillä siis, ei oo lunta, jäätä vain järvellä. Pukki toi kuumaliimapyssyn ja itse Pukin luvan leikkiä sytytyspuolalla.

HellCome [27.12.2006 15:20:11]

#

Joulu on allekirjoittaneelle yksi niistä, muuten niin ankeita vuosia, oikein erityisesti pilaavia "juhlia". Erona muihin päiviin on lähinnä se, että silloin taidetaan perheen kera syödä yhteinen päivällinen ja muutama väkipakolla laitettu lahja vaihtaa. Joulun vietto alkaa kaupoissa jo helmikuun loppuvaiheilla ja jokaisesta tuutista pauhaa sitä samaa mörököllirokkia: "Nyt on Joulu, on juhlan aika. Tonttuset hyppii ja laulu raikaa ja jos jollakulla ei ole hauskaa, niin sitä kiusataan oikein olan takaa - hah hah haa ja hoh hoh hoo". Pah, pah ja vielä kerran pah.

Tzaeru [27.12.2006 15:36:34]

#

Selvä syysmasennus.

Eihän muiden joululle antaman merkityksen tulisi pilata omaa juhlan tuntua, alunperinhän joulu oli mukava ja kiva keskitalven hassunhauska pakanajuhla O.-
Njoo, en juhlapäiviä mitenkään erityisesti henkilökohtaisesti vietä, lähinnä joulussa erikoista niiiin herkku jouluruoka ja muutama lahja, joissa on ihan kivaakin tavaraa, kuten Aku Ankka -taskukirja! Voi onnea \o

Ja siltä varalta että jotakuta kiinnostaa, niin sain myös 140 (wuuhuu!) euroa rahaa (satasen vaarilta joka kuolee varmaan vuodessa kahessa), mp3-soittimen, usb-muistitikun, akkarin, hirveän läjän suklaata sekä kaksi uutta kolvia.

hunajavohveli [27.12.2006 22:23:46]

#

Paketeista tuli: Suklaata, rahaa, syntikka, lautapelejä, vaatteita, pyyhe ym. jännää. Pukki kävi, kun oltiin sukulaisten luona, siellä kun oli pieniä lapsia joukossa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta