Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mistä Visual Basic?

Sivun loppuun

Auvo [18.11.2006 16:20:17]

#

Mistä saisin kohtalaisen hyvän Visual Basic -editorin?

Legu [18.11.2006 16:23:05]

#

Kauppa olisi varmaan kohtalaisen hyvä vaihtoehto.

Blaze [18.11.2006 16:45:27]

#

http://pp.kpnet.fi/blaze/codefaq/#vbcompilerwhere

moptim [18.11.2006 16:47:16]

#

Ainut VB-editori on itse Visual Basic, sille ei mitään muuta ole tehty. VB:lle ei siis saa muuta kuin Micro$oftin kääntäjää.

Latska [18.11.2006 16:48:47]

#

KingOfTheWorld kirjoitti:

Ainut VB-editori on itse Visual Basic, sille ei mitään muuta ole tehty. VB:lle ei siis saa muuta kuin Micro$oftin kääntäjää.

Itse asiassa monikin tekstieditori osaa Visual Basicin syntaksin. Kääntäjän tapauksessa olet aika lähellä oikeaa, mutta on olemassa lähes täysin VB-yhteensopivia kääntäjiä.

Auvo [18.11.2006 17:07:59]

#

http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/vb/download/

Mikäs tuo sitten on? ;o

LaNu [18.11.2006 17:38:48]

#

Visual Basic Express :-) Kieli ei ole sitä wanhaa VB:tä vaan VB.NET. Ihan hyvä se on, jos VB:llä haluaa koodailla. Ilmainen.

Juhko [18.11.2006 17:57:43]

#

http://www.freebyte.com/programming/compilers/envelop.html
Tuolta löytyy ilmainen klooni.

Tahtooko Microsoftin VB6:tta oikeastaan saada enää oikein mistään?

Latska kirjoitti:

Itse asiassa monikin tekstieditori osaa Visual Basicin syntaksin. Kääntäjän tapauksessa olet aika lähellä oikeaa, mutta on olemassa lähes täysin VB-yhteensopivia kääntäjiä.

Itse asiassa Ohjelmointiputkakin osaa Visual Basicin syntaksin. Kirjoita keskustelun viestiin:

[koodivb]
Private Sub HelloWorld()
  Print "Hello World!"
End Sub
[/koodivb]

Tulos:

Private Sub HelloWorld ()
  Print "Hello World!"
End Sub

Latska [18.11.2006 18:39:50]

#

Juhko kirjoitti:

Itse asiassa Ohjelmointiputkakin osaa Visual Basicin syntaksin. Kirjoita keskustelun viestiin:

Miksi ihmeessä opetat minulle kooditageja? Nyt tuli 800 viestiä täyteen ja enköhän ole joutunut käyttämään niitä sinä aikana.

Juhko [20.11.2006 15:47:08]

#

No siksi koska Latska kirjoitti:

Itse asiassa monikin tekstieditori osaa Visual Basicin syntaksin. Kääntäjän tapauksessa olet aika lähellä oikeaa, mutta on olemassa lähes täysin VB-yhteensopivia kääntäjiä.

Juhko [21.11.2006 19:17:18]

#

Eikö Microsoft Officessacin ole jonkinlainen Visual Basic?

mrkebab [22.11.2006 10:17:23]

#

Juhko kirjoitti:

Eikö Microsoft Officessacin ole jonkinlainen Visual Basic?

VBA (Visual Basic for application)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta