Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Syksyn YO-kirjoitukset

Sivun loppuun

Heikki [11.09.2006 21:29:22]

#

Ovatkos muut putkikset nyt osallistumassa syksyn YO-kirjoituksiin? Joko urakka alkoi kuunteluilla tänään?

Itselläni on hieman yli kahden viikon kuluttua edessä kemia, joka on ainoa aine jonka olen nyt syksyllä kirjoittamassa. Aika paljon on tullut valmistauduttua, mutta ei vielä tarpeeksi, tavoitteena kuitenkin ällä (kurssien keskiarvona 10). Kemiasta ei vaan ole tullut semmoista tunnetta että siitä osaisi jotain... Tänään oli kyllä tentti ja osasin aikas hyvin.

Keväällä sitten tulossa matikka, fysiikka, enkku ja äikkä.


Mutta mitenkäs teillä?

Tzaeru [11.09.2006 22:04:56]

#

Vasta kahden vuoden päästä, mutta jo tänään saivat opilaat ja opettajat esimakua amerikan slummejen äänistä oksennettuani pimennetyn käytävän lattialle, jonka kummallakin puolen YO-kuunteluja pidettiin..

Cornix [12.09.2006 09:56:11]

#

Tänään alko keskipitkän ruottin kuunteluilla kirjotukset. Kaksoistutkintoa ku käyn, kirjotan vaan äikän, enkun, ruottin ja matikan. Matikkaa luen lyhyenä ihan sen takia, että pitkä ois ollu niin raskas (joskaan ei mahoton) käyä ammattikoulun ohella. Nyt syksyllä kirjotan siis pelkästään ruottin ja loput kolme ainetta keväällä.

Zach [12.09.2006 14:46:43]

#

Ruotsilla alkoi munkin kirjoitukset, huomenna vuorossa vastaava lyhyestä saksasta. Kuuntelu oli suunnilleen samanlainen kuin viime vuosina, eiköhän se ihan hyvin mennyt. Ruotsia en ole kertauskurssien lisäksi lukenut vielä oikeastaan yhtään, eiliseen saksan tenttiin tuli valmistauduttua aika hyvin. Hyvällä onnella vois ainakin ruotsista tulla vaikka L:kin, mutta E:hen olisin kyllä aivan tyytyväinen.

Kielten lisäks kirjoitan nyt syksyllä fysiikan, josta olen saanut jo kaikki kurssit tehtyä - jotenkin vaan rasittavaa lukea kaikki 9 kirjaa huolellisesti läpi...Kurssien keskiarvo on suunnilleen 9.8, joten laudaturia lähetään tavoittelemaan.

Keväällä vuorossa äikkä (alistun suosiolla uuteen kokeeseen), pitkä matikka, enkku, kemia ja biologia.

Cornix [12.09.2006 16:17:16]

#

Zach kirjoitti:

Keväällä vuorossa äikkä (alistun suosiolla uuteen kokeeseen), pitkä matikka, enkku, kemia ja biologia.

Hmm, tarkottiko tuo nyt, että alistut uudenmuotoiseen kokeeseen vai ooks saanu nii huonon arvosanan, että koitat uusiks? Nyt vasta jonku ajan päästä tajusin ton ekanki mahollisuuen.

Zach [12.09.2006 16:36:36]

#

Heh, tulipas harvinaisen epäselvästi kirjotettua. En siis viitsinyt ottaa äikkää enää rasitteeksi syksyn kirjoituksiin, vaan teen suosiolla uudenmuotoisen kokeen keväällä. Lukiossamme varmaan 90% "kokeilee" vanhanmallista koetta nyt syksyllä. Toivottavasti tuli vähän selvemmin ;)

Tempfile [12.09.2006 16:56:44]

#

Minä aloittelin urakan jo viime keväänä saksan kirjoituksilla (M niistä :). Tänä syksynä ovat vuorossa ruotsi ja äidinkieli, pakkohan se on vanhanmallisena kirjottaa kun kerran pystyy. Kuuntelu meni miten meni, ainakin kaksi väärää vastausta loihdin paperille mutta toivotaan että ne loput menivät paremmin.

Keväällä ajattelin kirjoitella sitten matematiikan, fysiikan sekä englannin. Englannista sanoisin jo L:n olevan plakkarissa, matematiikkaa pitää sen verran lukea että edes E:n saisi :)

moptim [12.09.2006 17:08:56]

#

miten nää arvosanat menikään taas? sen muistan että l(laudatur)on paras ja a(approbatur)tais olla huonoin hyväksytty.
PS. Älkää kirjoittako, että olen liian nuori, että tarvisin noita, vaikka vasta ala-asteen 6. luokalla olenkin.

Heikki [12.09.2006 17:40:32]

#

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ylioppilaskirjoitukset
"Ylioppilastutkinto arvostellaan arvosanoin improbatur, approbatur, lubenter approbatur, cum laude approbatur, magna cum laude approbatur, eximia cum laude approbatur ja laudatur."

Eli parhaasta huonoimpaan LEMCBAI

Gwaur [12.09.2006 19:25:49]

#

Muistakaahan, että L ei ole laudatur vaan leet ja E ei ole eximia vaan EVO. ;)

Tempfile kirjoitti:

matematiikkaa pitää sen verran lukea että edes E:n saisi :)

Aikoinaan (2003) kirjoittanut veljeni hutaisi pitkästä matematiikasta 53 pistettä eli reippaasti yli L:n rajan. Silloinhan oli se harvainsen alhainen raja. Jälkikäteen hän kertoi, ettei lukenut lukulomalla lainkaan. "ei tarvinu lukee" :)

hunajavohveli [12.09.2006 20:56:59]

#

Englannin kuuntelulla alkoivat minun YO-kirjoitukseni tuossa maanantaina. Sen verran sain tietää jo, että monivalinnoista meni oikein 26/30. Ensi maanantaina jatkuu sitten äidinkielen kokeen ensimmäisellä osalla. Sitten on vielä äidinkielen toinen osa ja englannin kirjallinen osa.

Keväällä sitten ruotsi, saksa, matikka, fysiikka ja kemia.

HeadCheese [14.09.2006 19:14:07]

#

Ensi vuonna vasta :d. Syksyllä -07 englanti ja mahdollisesti ruotsi. Keväällä sitten äidinkieli, pitkä matikka, fysiikka ja kemia.

Heikki [27.09.2006 14:29:53]

#

Noniin, juuri tulin kemiaa kirjoittamasta.

Aika sopivan tasoinen koe, osasin mielestäni yhdeksän tehtävää (joista yksi jokeri [12]), ja niistä sitten valkkasin yhden pois pitkän arpomisen jälkeen (kuitenkin sen mikä olisi ollut oikein...).

Ällää lähdin hakemaan ja ainakin salista lähtiessäni oli vielä sellainen fiilis että L on mahdollinen jos kaikki menee hyvin eivätkä pisterajat nouse järjettömän suuriksi.

Heikki [05.10.2006 21:53:38]

#

Jokos on tuloksia tullut tietoon?

Kemia lähtee minulta pisteillä 49/48, jokerista tuli täydet ja kahdesta muusta tehtävästä lähti yksi piste. Eipä tarvitse jännittää pisterajoja.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta