Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: My First Test Forum...

Sivun loppuun

juha127 [21.05.2006 21:20:29]

#

Olen tässä kokeillut väsäillä omaa foorumia ja ajattelin laittaa tänne ensimmäisen koe version. Ja suurempi käyttäjä ryhmä voi löytää enemmän bugeja, kuin minä itse.
Foorumille

Tuonne saa kirjoitella kaikenlaisia testi viestejä, mutta ei mitään tärkee, sillä viestit tuohoutuvat aina, kun tulee sellainen ominaisuus...

Eli mitä mieltä Putkan väki on...

ps. rekistöröitymis linkki on vielä kadoksissa...

EDIT. Danke sille joka pisti linkin aiheeseen ja nimeen. Pitänee korjata kyseinen bugi... :D

Niko [21.05.2006 21:34:19]

#

1) Sallii htmlän.
2) Ulkoasu on epäselvä.
3) php-koodissa on jotai virheitä (osa koodista tulee htmllänä)
4) Turha (paitsi oppimis tarkoituksessa)

tsuriga [21.05.2006 21:35:07]

#

Väärä charsetti sulla ainakin on käytössä, pistäs UTF-8.

T.M. [21.05.2006 21:35:16]

#

<td style=" width: 120px; ">Aloitettu / viimeisin
viesti:</td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; "><a href="post.php?id=4&cat=1">sdd</a></td> <td style=" width: 150px; "><i>sds</td><td><small>21:33 21.5.2006  / <br />21:15 21.5.2006 </small></td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; "><a href="post.php?id=3&cat=1"><a href="http://mbnet.fi/">Terve</a></a></td> <td style=" width: 150px; "><i><a href="http://www.fi">Moi</a></td><td><small>21:32 21.5.2006  / <br />21:15 21.5.2006 </small></td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; "><a href="post.php?id=2&cat=1">Testi2</a></td> <td style=" width: 150px; "><i>Juha127</td><td><small>21:15 21.5.2006  / <br />21:32 21.5.2006 </small></td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; ">

PHP koodia näkyy seassa, ethän yritän includaa samaa tiedostoa monta kertaa? ainakin siltä se näyttää tuossa.

juha127 [23.05.2006 16:54:21]

#

T.M. kirjoitti:

<td style=" width: 120px; ">Aloitettu / viimeisin
viesti:</td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; "><a href="post.php?id=4&cat=1">sdd</a></td> <td style=" width: 150px; "><i>sds</td><td><small>21:33 21.5.2006  /
21:15 21.5.2006 </small></td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; "><a href="post.php?id=3&cat=1"><a href="http://mbnet.fi/">Terve</a></a></td> <td style=" width: 150px; "><i><a href="http://www.fi">Moi</a></td><td><small>21:32 21.5.2006  /
21:15 21.5.2006 </small></td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; "><a href="post.php?id=2&cat=1">Testi2</a></td> <td style=" width: 150px; "><i>Juha127</td><td><small>21:15 21.5.2006  /
21:32 21.5.2006 </small></td></tr><tr><td  styinclude("db.php");
include("lang/$lang/lang.php");le=" width: 200px; ">

PHP koodia näkyy seassa, ethän yritän includaa samaa tiedostoa monta kertaa? ainakin siltä se näyttää tuossa.

Tuo johtui pienestä copy paste kämmistä, hyvä kun sanoit...

jcd3nton [25.05.2006 12:33:21]

#

Koitapa laittaa jotain estämään tyhjät kentät aiheessa / nikissä / viestissä.

Tumpelo [25.05.2006 14:12:39]

#

Hyi, täynnä kirjoitusvirheitä; käyttäjä tunnus, rekistöröidy...

Akseli F [25.05.2006 16:16:13]

#

Kun vastaat viestiin tai luot uuden aiheen siinä on se 'nick'-kenttä. Mitä älyä siis edes rekisteröityä?

juhaz [25.05.2006 16:18:09]

#

Tumpelo, en ymmärrä mitä tuo "rekisteröidy" on tuossa viestissäsi? Minä ainakin luulin, että se on ihan oikein kirjoitettu? O_o

Akseli F [25.05.2006 16:19:50]

#

Siinä luki rekistöroidy . pitäisi olla rekisteroidy...

Pyrkyri [29.05.2006 16:50:08]

#

Hmm... vähän ulkoasua jos korjailis ja miettis vaikka reunoja, viivoja tai jotain jakamaan eri topicit ynnä muut osa-alueet niin tostahan sais aika pr0-foorumin. Itseäni ärsyttää kaikki yli täyteen ängetyt PHP-skeidat jotka lataavat ikuisuuden (lue: hidas yhteys. Ylistetty olkoon Ohjelmointiputkan foorumi).

Yksi virhe tai ärsyttävä seikka: Pitkä viesti menee yli reunan. Ei ole kiva skrollata sivuttain. (Resoluutio 1024x768)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta