Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mielipiteitä saitista?

Sivun loppuun

GoldenDragon [05.03.2006 18:58:35]

#

Mitä olette mieltä sivustoistani (linkki alla)?
Mielipiteitä ulkoasusta, rakenteesta, onko kokonaisuus toimiva, tms.
Miten voisin parantaa?
Esim. koodaustavat, tavat toteuttaa sisältö.

Sivuni on rakennettu käyttäen XHTML 1.0:aa ja CSS:ää käyttäen, joten sinun selaimella pitäisi olla tuki näille, jotta näkisit sivuni oikein.

Finwën saitti

käytän php:ta sivulla esim. includen muodossa:

/*DTD määrittelyt, linkki css-tyylitiedostoon, saitin title-tagi*/

<?php
include("navi.html");
?>

/*Sisällön HTML*/

<?php
include("author.html");
?>

/*HMTL:n loppu*/

Mielipiteesi/vinkkisi voit lähettää käyttäen sivuni palaute - osion kautta (jos haluat minun saavan vastauksen nopeammin). Tai jättämällä kommentin tähän aiheeseen.

E.K.Virtanen [05.03.2006 19:06:02]

#

Kivaa kikkailua, jos tykkää.

exAtuu [05.03.2006 19:10:57]

#

Linkit eivät erotu tekstistä, navigaatiossa olevien linkkien hover-kursori on vaihdettu, JavaScript-effektit...

Kilkkeet eivät ole jees. Luepa tämä: http://sivut.org/sivusto/

miiro [05.03.2006 19:16:12]

#

Javascript-härdellit voisi poistaa, varsinkin alertin. Lisäksi mitään tuollaista ylimäärästä intro-sivua tuskin tarvitaan. Kaiken saman tiedon voi tunkea etusivulle, itse asiassa etusivulla toistetaan osa, mikä "introssa" kerrottiin.

ajv [05.03.2006 19:16:15]

#

Esimerkillistä toimintaa, miten JavaScriptiä ei tulisi käyttää. Muuten ihan selkeän näköinen paketti, mutta noi turhat kikkailut pois ja miksi hiiren kursori ei muutu linkkien päällä?

GoldenDragon [05.03.2006 19:19:58]

#

Navigointipalkin "linkit" ei ole linkkejä...ne on buttoneita. (Niinkun lomakkeissa).

Toisekseen linkkien erottuminen muusta tekstistä on ollutkin ongelma...Mutta en ole löytänyt itseäni tyydyttävää ratkaisua siihen, miten ne toteuttaisin sillä tavalla, että se sopisi mielestäni ulkoasuun...

Lisätty:
Pitäisikö minun toteuttaa tämä etusivun ladattaessa ponnahtava ikkuna muulla tavalla? Se ei itsestänikään ole mikään paras vaihtoehto. Laittaisinko jonkinlaisen apu-linkin etusivulle niille, jotka ohjeita tarvitsevat?

ajv [05.03.2006 19:23:50]

#

Eh... miksi ne ovat buttoneita? Ja näköjään navigointi ei onnistukkaan ilman javascriptiä. Itseasiassa jos käytettävyyttä ajattelee, niin nuo ovat kokonaisuudessaan esimerkillisen huonot. Nyt vasta kun mainitsit nuo linkit, niin tajusin, että siellä on myös linkkejä...

miiro [05.03.2006 19:26:50]

#

Öh...ja niissä buttoneissa on sitten onClick-tapahtuma? Olisit saanut ihan yhtä näyttävät linkit, jopa näyttävämmät ilman buttoneita, käyttäen hover-tapahtumaa. voit pistää alertissa olevan asian vaikkapa boldattuna siihen etusivulle. Ja sitten, etusivu tuottaa tällaisia virheilmoituksia:

TIDY kirjoitti:

line 18 column 10 - Warning: missing <td>
line 18 column 16 - Warning: discarding unexpected <td>
line 18 column 34 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 18 column 10 - Warning: missing </form>
line 18 column 255 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 18 column 488 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 18 column 725 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 18 column 930 - Error: discarding unexpected </form>
line 22 column 5 - Warning: missing <td>
line 22 column 11 - Error: discarding unexpected <td>
line 22 column 29 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 22 column 5 - Warning: missing </form>
line 22 column 254 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 22 column 476 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 22 column 698 - Warning: <input> attribute ";" lacks value
line 22 column 934 - Error: discarding unexpected </form>
line 48 column 56 - Warning: missing <li>
line 48 column 142 - Warning: missing <li>
line 48 column 180 - Warning: missing <li>
line 48 column 315 - Warning: missing <li>
line 48 column 449 - Warning: missing <li>
line 18 column 10 - Warning: <form> lacks "action" attribute
line 22 column 5 - Warning: <form> lacks "action" attribute
line 26 column 1 - Warning: <script> proprietary attribute "lang"
3 errors / 21 warnings

GoldenDragon [05.03.2006 19:30:03]

#

Muutin ne linkit vastikään buttoneiksi, kokeilun vuoksi.
Ja hömelö kuten olen en tajunnu että javascripti kiinni sivut
ei oikeen näy. :S
Joskus muokkaan näitä sivuja oikeastaan enempiä ajattelematta. Virheet huomaan sitten myöhemmin :D.

ajv [05.03.2006 19:32:06]

#

Bandido89 kirjoitti:

Pitäisikö minun toteuttaa tämä etusivun ladattaessa ponnahtava ikkuna muulla tavalla? Se ei itsestänikään ole mikään paras vaihtoehto. Laittaisinko jonkinlaisen apu-linkin etusivulle niille, jotka ohjeita tarvitsevat?

Kannattaa lähteä siitä, että sivuja osaa kuka tahansa surffaaja käyttää ilman ohjeita. Eli muutat ne buttonit ihan linkeiksi ja niihin vaikka joku pieni hover-efekti, niin varmasti 99,9% vieraista osaa sivujasi käyttää ilman ohjeita.

tkarkkainen [05.03.2006 19:35:06]

#

Täysin turha ja harvinaisen ärsyttävä kynnysmattosivu.

Valikkoa ei miellä valikoksi, koska sitä ei ole toteutettu linkeillä. Myöskään uuteen tabiin rullaa painamalla avaaminen ei onnistu. Tekstissä olevat linkit eivät erotu, koska niitä ei ole alleviivattu tai muuten korostettu, kuten kokemuksen pohjalta automaattisesti olettaa.

Suoraan sanottuna ärsyttävästi toteutettu ja toimivuudeltaan epävarma sivusto.

Tässä vielä hieman lisää luettavaa.

Edit: "Minä annan myös ohjeita web-sivujen toteutukseen"

Tämä on melko suoraan tölväisty, mutta ethän ole tosissasi?

GoldenDragon [05.03.2006 19:48:03]

#

En aivan :P.
Suoraan vaan mielipiteitä. Just sitä haen. Asiallisuutta pitäisi olla kuitenkin. Tähän asti viestit on aika asiallisia ollukkin :)

Valikko muutettu normaaleiksi linkeiksi.

Lisäys:
Kuten olen jo sanonut. En ole löytänyt itseäni tyydyttävää ratkaisua erottaakseni linkit muusta tekstistä...Itselleni riittää sivuja selaillessani se että linkkejä ei juuri korostetaa muuten, kuin vasta silloin kun hiiri on niitten päällä...Edelleenkin omaa ajattelemattomuuttani :)

Metabolix [05.03.2006 20:08:02]

#

Suoraan mielipiteitä?

Kammottava. Kuten on monta kertaa sanottu, linkkejä ei erota. Ja miten osaat viedä hiiren linkin päälle, jos et näe linkkiä? Linkkipalkki venyy ja paukkuu rumasti, kun hiiren vie linkin päälle. Miksi osa erikoismerkeistä (åäöë) on sellaisenaan, kun taas osa on järkevästi esitetty &auml;- ja vastaavilla merkinnöillä? Suhteellinen marginaali on äärimmäisen huono idea, varsinkin, kun yhteensä 40% tilasta kuluu marginaaleihin. Eli nuo kannattaisi laittaa pikseleinä tai em:llä. Vastaavasti taas on outoa määrittää fonttikoko em-yksiköllä, kun se olisi loogisempi prosentteina. Validi koodi olisi myös kova sana, kuten myös se paljon puhuttu CSS-taitto.

GoldenDragon [05.03.2006 20:21:13]

#

Metabolix kirjoitti:

Suoraan mielipiteitä?

Kammottava. Kuten on monta kertaa sanottu, linkkejä ei erota. Ja miten osaat viedä hiiren linkin päälle, jos et näe linkkiä? Linkkipalkki venyy ja paukkuu rumasti, kun hiiren vie linkin päälle. Miksi osa erikoismerkeistä (åäöë) on sellaisenaan, kun taas osa on järkevästi esitetty ä- ja vastaavilla merkinnöillä? Suhteellinen marginaali on äärimmäisen huono idea, varsinkin, kun yhteensä 40% tilasta kuluu marginaaleihin. Eli nuo kannattaisi laittaa pikseleinä tai em:llä. Vastaavasti taas on outoa määrittää fonttikoko em-yksiköllä, kun se olisi loogisempi prosentteina. Validi koodi olisi myös kova sana, kuten myös se paljon puhuttu CSS-taitto.

Nyt ainakin pitäisi olla alleviivattu linkit. Pitää kai nöyrtyä tähän kerta se on selkeyden kannalta niin tärkeää.

Onko se lihavointiefekto tosiaan niin hirveä? ei se itse palkkia mielestäni venyttele. Linkkejä vain.

tkarkkainen [05.03.2006 20:23:56]

#

Pomppivat linkit ovat pahannäköisiä, minusta ainakin.

GoldenDragon [05.03.2006 20:26:20]

#

Noh...jos nyt harkitsen vielä sitä...Tässäkin asiassa äänet jakautuvat aika fifti fifti. Mutta jos ne eivät pomppisi niin olisi sen vaikutus kai neutraalimpi?

ajv [05.03.2006 20:28:47]

#

Jos luulit, että tarkoitin hover-efektillä tuollaista linkkien hyppimistä, niin en ihan tarkoittanut... :)

GoldenDragon [05.03.2006 20:32:50]

#

en mä sitä...se hyppiminen oli tossa jo ennen kun ehotit efektiä :D (jos huomasit).

Onko se nyt hieman selkeempi, vähemmän pomppiva parempi?

ajv [05.03.2006 20:37:09]

#

Parempi, mutta ei tuon efektin tarvitse noinkaan selkeä olla. Ehkä mielipidekysymys, mutta pysyisin hover-tilassakkin ihan samassa värissä, muuttaen sitä vain hieman kirkkaammaksi. Tosin sulla on jo nyt aika kirkkaat noi värit, että en sit tiedä...

Niin ja tästä asiallisuudesta:

Jos pyytää kritiikkiä, niin sitä myös saa - ja varsinkin täältä kun sivusi sisältävät niin paljon perus amatööri-virheitä. Mutta veikkaan, että opit tässä samalla paljon enemmän, kuin jos olisit mennyt kysymään mielipidettä sivuistasi vaikka hippo-klubin vieraskirjasta, josta todennäköisesti olisit saanut vastauksia tyyliin: "Wow! Onpas sulla hienot sivut, kumpa mäkin osaisin..!"

E.K.Virtanen [05.03.2006 20:39:32]

#

Kyllä annetut ehdotukset on sopivia.
Värit jökkii vastaan. "Aikaa sivujen latautumiseen" on sitten tämän vuoden pahimpia "löytöjä".

Kuuntele (siis lue) mitä ullä sanottu, kyllä siitä vielä kelpo saitin saa :)

lainaus:

# Google - Kenties paras hakukone
# Suomi24 - Hyvä keskustelupaikka
# Irc Galleria - Hanki oma kuvagalleria
# Keltainen Pörssi - Ilmoita tai osta
# EBay - Osta tai myy myy mitä hyvänsä, mistä hyvänsä
# Huuto.net -

Vielä city.fi, mtv3.fi...? :D

GoldenDragon [05.03.2006 20:40:12]

#

Liika kirkkaus ei kyl oo hyvästä Linkkien kirkkaus on pääasiassa sen syytä, että ne on lihavoitu eli ne näkyvät voimakkaammin kuin muu teksti, jättäen muun tekstin varjoonsa...Muukin leipäteksti on aika kirkasta.

Värin vaihto kuuluu themeen. (Sama väri kuin taustalla).

Lisäys:
Mielestäni sivulla pitää olla jonkinlainen sisääntulo. Ja redirectoimiseen kuluva aika jossain näkyvillä. Onhan siinä sitä paitsi linkki alla ei se vie selailussa kuin pari sekuntia sen klikkaamiseen... :P

tejeez [05.03.2006 20:47:23]

#

Bandido89 kirjoitti:

Lisäys:
Mielestäni sivulla pitää olla jonkinlainen sisääntulo. Ja redirectoimiseen kuluva aika jossain näkyvillä. Onhan siinä sitä paitsi linkki alla ei se vie selailussa kuin pari sekuntia sen klikkaamiseen... :P

EI, EI PIDÄ OLLA! tollanen on ihan tyhmää. miksi sisääntulo? siksi, että kerrotaan, mitä sivuilla on? miksei sitä voi kertoa sillä etusivulla? tyhmä.

Deewiant [05.03.2006 20:48:08]

#

Fiksu etusivu, niin mitään kynnysmattosivua ei tarvita.

Blaze [05.03.2006 20:49:07]

#

Bandido89 kirjoitti:

Mielestäni sivulla pitää olla jonkinlainen sisääntulo.

Väärä mielipide! (Ja terkkuja lukion äikän opelle ^^;)

Tuollaisella ovimattosivulla ei ole mitään järjellistä syytä tai tehtävää. Se vain ärsyttää ja hidastaa surffausta. Pois tuollaiset.

GoldenDragon [05.03.2006 20:49:38]

#

HMM...Tämä mielipide johtunee siitä ettäolen tavallaan "oppinut" tekemään sellaisen. Eräs web-suunnittelija on minut tähän saanut...Noh kai sen nyt niin voi sanoa, harhautumaan.

Lisäys:
Jotenkin alkaa tuntua että olen mielipiteiltäni liian erikoinen saadakseni mitään hyvää aikaan :S

Lisäys:
Terkkuja kenelle?

exAtuu [05.03.2006 20:52:34]

#

Sivustolla ei todellakaan tule olla sisääntuloa/kynnysmattosivua. Käyttäjä kyllä tietää saapuneensa sivustollesi ilman noitakin. Jos en olisi mennyt sivustollesi tämän keskustelun kautta, olisin muutamassa sekunnissa poistunut sieltä kynnysmattosivun takia. Älä kahlitse käyttäjää.

EDIT: Lisäksi "ongelmia? kysy minulta"-jutut ovat naurettavia kun se osaaminen ei itselläkään ole vielä kohdallaan. En tahdo tyrmätä sinua, mutta ota ihmeessä tuo pois, sillä sen aika ei ole vielä vähään aikaan.

EDIT: Niin ja korostetaan siis, että puhun nimenomaan kotisivuista. Windows-käytöstäsi en tiedä mitään :) Tästä taas tulee mieleen _erittäin_ silmiin pistävä termi; Windows-pc.

GoldenDragon [05.03.2006 20:54:49]

#

Tosiaankin...jos jollekkin sivut teen, niin teen ne kuin robotti...eli täysin annettujen rajojen mukaisesti.

Mutta näyttää siltä että omien sivujen tekemisessä tämä ei ole lähellekkään niin selvää :/

Lisäys:
Windowsin tietouteni on suurempi kuin mitä tiedän tältä web-puolelta. :)
Siltä on kokemusta jo pitempään...älä sekoita kahta asiaa...

Lisäys:
Ai...Kerkesitkin jo korjaamaan :D

exAtuu [05.03.2006 20:57:35]

#

Tuota... Minähän nimenomaan korostin puhuvani kotisivuista enkä Windowsista.

EDIT: Jaha, kerkesit jo huomaamaan... Tämä menee varsin pikakeskusteluksi >_>

GoldenDragon [05.03.2006 20:57:52]

#

Kauheeta häsellystä :P

Lisäys:
Siltä näyttää ^^

Gwaur [05.03.2006 20:59:39]

#

Heti ensimmäiseksi silmiini pisti seuraavat ongelmakohdat:

1. Kauhean ärsyttävää, kun kävijä haluaa sivulle, mutta ei heti pääsekään. Kyseisen sivun varoitukset voi ihan yhtä hyvin esittää myös varsinaisella etusivulla. Eikä kannata luetteloida nimeltä selaimia, joilla sivut toimivat. Se voi karkottaa kävijöitä. Aikaa alas laskeva etusivu pois hetinyt.

2. Mikäli päivämääristä ei ole sivun käytettävyyden kannalta hyötyä, ne ovat turhia, ja ne tulee ottaa pois. Näillä sivulla ei tunnu olevan niille mitään käyttöä, kasvattavat sivun kokoa vailla merkitystä.

3. Huono kielenkäyttö. Tuolla näkyi olevan yhdyssanavirheitä ("-- Windows käyttöjärjestelmää --") ja rumia kolmoispisteitä. Lisäksi palautesivulla kävijää sekä sinutellaan että teititellään, mikä saa kielen kangistumaan entisestään ("-- voit lähettää -- Pyydän teitä --"). Opettele suomea, ei se loppujen lopuksi niin hankalaa ole.

Lisäksi omasta mielestäni työilmoituksen voisi liittää minäsivuun, mutta tämä sentään ei ole niin vakavaa.

GoldenDragon [05.03.2006 21:01:06]

#

Gwaur kirjoitti:

Heti ensimmäiseksi silmiini pisti seuraavat ongelmakohdat:

1. Kauhean ärsyttävää, kun kävijä haluaa sivulle, mutta ei heti pääsekään. Kyseisen sivun varoitukset voi ihan yhtä hyvin esittää myös varsinaisella etusivulla. Eikä kannata luetteloida nimeltä selaimia, joilla sivut toimivat. Se voi karkottaa kävijöitä. Aikaa alas laskeva etusivu pois hetinyt.

2. Mikäli päivämääristä ei ole sivun käytettävyyden kannalta hyötyä, ne ovat turhia, ja ne tulee ottaa pois. Näillä sivulla ei tunnu olevan niille mitään käyttöä, kasvattavat sivun kokoa vailla merkitystä.

3. Huono kielenkäyttö. Tuolla näkyi olevan yhdyssanavirheitä ("-- Windows käyttöjärjestelmää --") ja rumia kolmoispisteitä. Lisäksi palautesivulla kävijää sekä sinutellaan että teititellään, mikä saa kielen kangistumaan entisestään ("-- voit lähettää -- Pyydän teitä --"). Opettele suomea, ei se loppujen lopuksi niin hankalaa ole.

Lisäksi omasta mielestäni työilmoituksen voisi liittää minäsivuun, mutta tämä sentään ei ole niin vakavaa.

Poistin ennen kuin sait kommenttisi valmiiksi :P

Lisäys:
Ja hieman asiallisuutta kiitos:

lainaus:

Opettele suomea, ei se loppujen lopuksi

Lisäksi työilmoituksen aioin pitää enemmän näkyvillä navigaatiossa siihen asti, kunnes olen saanut opinnot loppumaan ja löydän töitä.

arcatan [05.03.2006 21:07:08]

#

Sisältö on sivujen ydin. Ulkoasultaan ja käytettävyydeltään huonoja sivuja sietää kyllä, jos sisältö on mielenkiintoinen. En tiedä kiinnostavatko standardit sinua, mutta ainakin monet Ohjelmointiputkassa vannovat kotisivujen teossa standardien, kuten XHTML:n ja CSS:n, nimeen. Sisällön (viestin) koodaukseen on olemassa aivan oma standardinsa, kirjakieli.

Kyseessä ovat henkilökohtaiset kotisivusi, joilla haluat selvästi esitellä itsesi esimerkiksi mahdollisille asiakkaille. Tällöin on erityisen tärkeää kirjoittaa hyvää suomea. Esimerkisi itse en ainakaan missään nimessä hankkisi palveluja henkilöltä, jonka kotisivujen minä-osuus käyttää samanlaista kieltä, kuin sinulla. Muilla sivuilla kieli ei niin pistä silmään, mutta minä-osiossa "ajattelet ääneen", mikä tekee tekstistä ikävää lukea ja vähintäänkin antaa huonon kuvan. Kehotan siis sinua kirjoittamaan kyseisen osion kokonaan uudelleen.

(ps. Älä rivitä teksiä <br />-tageilla, ellei se ole välttämätöntä (esim. runojen yhteydessä). Selain osaa kyllä rivittää tekstin itse.)

GoldenDragon [05.03.2006 21:12:14]

#

arcatan kirjoitti:

Sisältö on sivujen ydin. Ulkoasultaan ja käytettävyydeltään huonoja sivuja sietää kyllä, jos sisältö on mielenkiintoinen. En tiedä kiinnostavatko standardit sinua, mutta ainakin monet Ohjelmointiputkassa vannovat kotisivujen teossa standardien, kuten XHTML:n ja CSS:n, nimeen. Sisällön (viestin) koodaukseen on olemassa aivan oma standardinsa, kirjakieli.

Kyseessä ovat henkilökohtaiset kotisivusi, joilla haluat selvästi esitellä itsesi esimerkiksi mahdollisille asiakkaille. Tällöin on erityisen tärkeää kirjoittaa hyvää suomea. Esimerkisi itse en ainakaan missään nimessä hankkisi palveluja henkilöltä, jonka kotisivujen minä-osuus käyttää samanlaista kieltä, kuin sinulla. Muilla sivuilla kieli ei niin pistä silmään, mutta minä-osiossa "ajattelet ääneen", mikä tekee tekstistä ikävää lukea ja vähintäänkin antaa huonon kuvan. Kehotan siis sinua kirjoittamaan kyseisen osion kokonaan uudelleen.

(ps. Älä rivitä teksiä
-tageilla, ellei se ole välttämätöntä (esim. runojen yhteydessä). Selain osaa kyllä rivittää tekstin itse.)

tämä oli hyvä kommentti!

Joissakin kohdissa <br/>-tagia joutuu käyttämään. Korostaisit kohdat joissa käytin.

Metabolix [05.03.2006 21:20:48]

#

Otetaanpa esimerkiksi aivan tuo etusivu. Miksi ihmeessä sisältölaatikon sisäinen asettelu on tehty taulukolla? Suosittelisin siihen p-elementtejä. Äsken mainittuja br-tageja olet käyttänyt läpi "työilmoitus" -sivun. (Mikä työilmoitus? Ehkäpä työnhakuilmoitus?) Muutenkin olet noilla br-tageilla tehnyt ylimääräisiä rivejä taulukoihin eli säätänyt sivun asettelua, vaikka sellaiset asiat kuuluisi hoitaa CSS-tyyleillä (esimerkiksi padding-attribuutilla). Ainakin historiasivulla oli näitä pelleilyjä.

Hassua, että "työilmoituksessa" lukee, että asiantuntemusta löytyy.

tkarkkainen [05.03.2006 21:23:20]

#

Aivan kuin havittelisin br:illä kappalejakoa. Niitä varten on <p>- ja </p>-tagit.

GoldenDragon [05.03.2006 21:25:49]

#

CSS taitossa en ole vielä kylläkään kovin pitkällä...:( Siitä en tiedä vielä kovin paljoa.

lainaus:

Hassua, että "työilmoituksessa" lukee, että asiantuntemusta löytyy.

Tuohon voisin kyllä korjata, että asiantuntemusta löytyy enemmän käyttöjärjestelmäpuolella. Vai?

Lisäys:
Olen lukenut jonkinaikaa erilaisia CSS-oppaita, joita löytyy netistä

Metabolix [05.03.2006 21:28:19]

#

Windowsin mainitset 1. lauseessa, ja sen jälkeen mainostat kotisivuja ja web-suunnittelua, jolloin jää kuva, että juuri niistä löytyisi asiantuntemusta. Eli kyllä, tuollainen lisäys voisi olla paikallaan.

Gwaur [07.03.2006 16:36:01]

#

Bandido89 kirjoitti:

Poistin ennen kuin sait kommenttisi valmiiksi :P

Ai, hö.

lainaus:

Lisäys:
Ja hieman asiallisuutta kiitos:

lainaus:

Opettele suomea, ei se loppujen lopuksi

Jos tarkoitat viestini suoruutta, oletin suoran viestin olevan tehokkain sanallinen keino kielenkäytön parantamiseen. Ainakin minulle suomi on melko helppoa. Säännöt ovat monimutkasia ja niitä on paljon, mutta ne kuitenkin toimivat komeasti, jos niitä osaa käyttää. Jos ei, tekstistä tulee rumaa. ;)

lainaus:

Lisäksi työilmoituksen aioin pitää enemmän näkyvillä navigaatiossa siihen asti, kunnes olen saanut opinnot loppumaan ja löydän töitä.

Tjaa, kai se sitten käy noin, tosin voisihan ilmotuksen lisätä minäsivulle pitäen linkin paikallaan navigaatiossa siten, että linkki veisikin minäsivun ilmoitusosaan. :o

GoldenDragon [08.03.2006 16:37:03]

#

lainaus:

Tjaa, kai se sitten käy noin, tosin voisihan ilmotuksen lisätä minäsivulle pitäen linkin paikallaan navigaatiossa siten, että linkki veisikin minäsivun ilmoitusosaan. :o

Olen juuri uutta LayOutia tekemässä :). Siihen sitten tulee rakennemuutoksia sillä tavalla, että voin sen minä sivuun liittääkkin :). Tosin se on vasta aika beta vaiheessa...Olisitko kiinnostunut tsekkaamaan?

os [08.03.2006 18:26:25]

#

Kivat värit. Hyvä, että joku uskaltaa olla käyttämättä pelkkiä sinivihreitä pastellisävyjä.
Ainakin erottuu massasta.

titityyana [10.03.2006 00:33:53]

#

Ei millään pahalla, mutta tuohon kieliasuun voisi kyllä kiinnittää huomiota. Esimerkiksi Minä -kohdassa on seuraavanlainen lause: "En varsinaisesti harrasta mitään, mutta jos asiat, joita teen usein, mielelläni, ovat asioiden näprääminen ja mopolla ajelu sekä tietokoneella näprääminen (internetissä selailu, kotisivujen rukkaaminen pääasiassa)."

Mielestäni kotisivuilla oleva teksti tulee olla ns. "virallista", ellei kyse ole jostain vieraskirjasta tai foorumista. Mutta esim. tuossa työnhakuilmoituksessasikin on niin paljon kirjoitusvirheitä ja 3-promillen-humala -kieltä, että huhhuh. Sinä haet tuolla ilmoituksella töitä. Eikö siis kannattaisi panostaa siihen..?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta